Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΥΡΟΒΟΛΑΕΙ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ;;

ΖΩΟ χειρότερο απο την αγελάδα ο συγκεκριμένος μπάτσος.

γιατι εκει ειναι αμερικα.η χωρα που εφευρεθηκε η ηλιθιοτητα και εξαπλωνεται ταχυτατα

• Like 1
  • Απαντ. 214
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΥΡΟΒΟΛΑΕΙ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΔΑ;;

ΖΩΟ χειρότερο απο την αγελάδα ο συγκεκριμένος μπάτσος.

burgers...groar

• Like 8
Δημοσ.

Καλος ο χαλβας που ειχε τον σκυλο, καλοι χαλβαδες και οι μπατσοι που πηγαν για γιουρουσι χωρις λογο και αγριεψαν το σκυλο, σκυλος dead χωρις λογο.

Και φυσικα καλοι χαλβαδες και οι Αμερικανοι που ξεσηκωθηκαν για εναν σκυλο τη στιγμη που οι μπατσοι εκει πυροβολουν-δολοφονουν ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ αδιακριτως και κατα βουληση σε ορισμενες πολιτειες και δεν ασχολουνται καν.

Παντως απτη στιγμη που ο σκυλος (της συγκεκριμενηες ρατσας-μαζας κλπ) αφηνιασε και βγηκε απτο αμαξι δεν ξερω τι αλλο θα μπορουσαν να κανουν 2 μπατσοι για να γλυτωσουν το τομαρι τους απο ακρωτηριασμους εως θανατους. Μαλλον οι πυροβολισμοι εναντιον του σκυλου ηταν αναγκαιο κακο για να αποφευχθουν τα χειροτερα.

• Like 1
Δημοσ.

Φταίει ο ιδιοκτήτης με τις βλακείες που έκανε αλλά φταίει και ο αστυνομικός. Το σκυλί πήγε να του ορμίσει όταν αυτός το στόχευε και πήγε να το πιάσει,, μέχρι πριν απλά γαύγιζε και πήγαινε ακτά πίσω. Θα μπορούσαν να τον λύσουν ώστε να τακτοποιήσει το σκυλί και να τον ξαναδέσουν. 3 ήταν μπροστά του και οι 2 με αυτόματα, δε θα μπορούσε να τους κάνει κάτι. Βέβαια επέλεξε την πιο εύκολη λύση, μπαμ και κάτω γιατί εκεί υπάρχει τεράστια ανοχή στη χρήση όπλου.

• Like 1
Δημοσ.

Αμα η φοιτητρια το κλωτσουσε το παραμελουσε, δεν το εμαθε να την ακουει, δεν την φταιει ο σκυλος για την βιαιει συμπαριφορα του.

Τα ζωα τα εκπαιδευεις. Οι ανθρωποι που εχουν μυαλο και βουληση να δω ποτε θα παψουν να φερονται σαν ζωα.

Τωρα το παραδειγμα σου ειναι εντελως ακυρο ομως. Εδω το σκυλι εδρασε, οπως επρεπε, ειδε να απειλουν το αφεντικο του και ηθελε να το προστατεψει. 

Στην περιπτωση της κοπελας κατι αλλο παιχτηκε. Επειδη υπαρχουν και αυτα τα περιστατικα με τα ζωα που αντιδρουν ετσι, ποιος ξερει γιατι, ας τα σκοτωσουμε ολα. Γιατι καποια μερα μπορει να τρελαθουν και να μας φανε. 

Πρώτα απ' όλα θα δηλώσω φιλόζωος, θα τονίσω πως δεν θεωρώ ότι τα ζωντανά φέρουν ευθύνη για τη βίαιη συμπεριφορά τους μιας και δεν κρίνουν όπως ένας -έστω και ντιπ χαζός- άνθρωπος και εννοείται θα συμφωνήσω στο ότι η συμπεριφορά ενός (οικόσιτου) ζώου εξαρτάται από το πως (και αν) έχει εκπαιδευτεί.

Ωστόσο: Η υπερβολική "ευαισθησία" κάποιων "φιλόζωων" στα tumbl-ερια, στα φεϊσμπούκια και στα fora, απλά μου δίνει στα νεύρα.

Έχω υπάρξει κάμποσες φορές π.χ. μάρτυρας επίθεσης αδέσποτων σκύλων εναντίον περαστικών στην ίδια περιοχή, σε κεντρικότατο σημείο της Αθήνας (στάση μετρό Πανεπιστήμιο και στην πίσω στάση όπου περνά το λεωφορείο για Ζωγράφου - δε θυμάμαι ακριβώς τ' όνομα).

Ας πήγαινε κάποιος ευαισθητούλης να μαζέψει τα ζωντανά, να τα βάλει σπίτι του όμως, όχι να τα ταϊζει μια στο τόσο κι αφήνωντάς τα αμολητά στους γύρω δρόμους. Έστω να καλέσει τη φιλοζωική για να τα πάρει.

Αν δεν κάνεις κάτι για να λύσεις εσύ ένα πρόβλημα, μην παραπονιέσαι που αποφάσισε να το λύσει κάποιος άλλος, με το δικό του, άσχημο τρόπο (βλέπε π.χ. μαζικές φόλες - είχε ανοίξει και παρόμοιο thread πρόσφατα).

Στο φινάλε, καθημερινά θανατώνονται άπειρα ζώα προς όφελος της ανθρώπινης δραστηριότητας. Τι διαφορά έχει η θανάτωση ενός σκύλου που αποτελεί απειλή, από τη θανάτωση ενός προβάτου προκειμένου να γίνει κεμπάπ; Σόρυ που γίνομαι κυνικός (lol) αλλά έτσι είναι...

Δημοσ.

R.i.p. στον σκυλάκο..

Φάση:Είμαι με το μηχανάκι και με πλησιάζει αδέσποτο με περιλαίμιο και στειρωμένο (καλοθρεμμένο) και ύπουλα τη στήνει δεξιά περιμένοντας να περάσω από δίπλα του και "ό,τι αρπάξει".

Συνήθως σε ανάλογες περιπτώσεις περιμένω να σκάσει δίπλα μου και με το που πάει να ανοίξει τα σαγόνια του για τη δάγκα,του σκάω ένα ξεγυρισμένο κουτουπιέ με τη φτέρνα,ενισχυμένο με τα εκάστοτε χλμ/h που "φοράω" εκείνη τη στιγμή.Έτσι προστατεύω τη πάρτη μου (καλύτερα ένα κλωτσίδι στο ζωντανό κι ας πάρει και κανα δυο δόντια φεύγοντας,παρά να μετρήσω με το μπόϊ μου την άσφαλτο,ας είμαι και τάπας,πονάει το ίδιο σν να ήμουν δίμετρος) και επειδή τα ζώα σε αντίθεση με τον άθρωπα (βλ ψήφο απ´ τη μεταπολίτευση και δώθε) μαθαίνουν,ίσως γλύτωνα και καναν χριστιανό (και μεμέτη και βουδιστή και χαμπαρντικό,πονάνε όλοι αυτοί το ίδιο πέφτοντας με χλμ)...

Είναι πρωί,πάω να το παίξω φιλόζωος,έχω και το μόνιμο (γλυκό) βάρος της ζωής μου διπλοκάβαλα και κιοτεύω,του στυλ "καλό σκυλάκι,να,εγώ καλός άνθρωπος" και ο ξεκολιάρης ο καστράτος ενώνει τους κυνόδοντές του στο πέλμα μου.

Ευτυχώς είχα μαζέψει λίγα χλμ (κατοικημένη περιοχή γαρ) και σταμάτησα με ασφάλεια,το αίμα έτρεχε,έβαλα πλάγιο στανντ και....

...στρώνω στο κυνήγι με τα ποδια και με άδεια και γυμνά χέρια το μουργάκο.

Στην αρχή πήγε να μουντάρει αλλά κάτι το βλέμμα μου,κάτι η έλλειψη τεστοστερόνης του (είπαμε,μπουλούκος αδέσποτος με λουρί...),έκοψε το πέρα και παίζεται σκηνικό ένας καθωσπρέπει νοικοκυραίος να έχει πάρει στο φαλάγγι έναν κόπρο.Αλήθεια,αν τον έπιανα θα τον ...δάγκωνα,θάταν είδηση.

Το σκύλο δεν τον έπιασα (ναι,σιγά),έκανα και τη γυμναστική μου στο τετράγωνο κυνηγώντας τον και έφυγα,αφού το μπουρδέλλο ο κρατικός μηχανισμός δεν κινητοποιούνταν Σάββατο πρωί για επικίνδυνο ζώο,ο δήμος μ´ έστελνε στους τσέους κι αυτοί εφ´ όσον δεν ήξερα τον ιδιοκτήτη (τι στο πέος,αδέσποτο λέμε,που δαγκώνει κόσμο στο άσχετο και έχει κατασπαράξει και κάτι μικρώτερα ζωντανά κατοικίδια στα πέριξ,απ´ ότι έμαθα μετά...) στη καραπουτσακλάρα τους.

Μετά από μέρες/βδομάδες/μήνες,με το που ακούει από μακρυά να σκάνε τα συσχρονισμένα στις 270 μοίρες πιστόνια μου,τη κάνει σε απόσταση ασφαλείας.

Τι θέλει να πει ο ποιητής:Καλά του έκανε ο τσέος,πενήντα κιλά κρέας με φονικά δόντια κι εγώ έτσι θα τα αντιμετώπιζα αν είχα όπλο πρόχειρο,τι να λέμε τώρα.

Κι ας είχα σ´ όλη μου τη ζωή κατοικίδια (από λούγαρο,χρυσόψαρο,γάτες,λυκόσκυλα και τώρα το μεγαλύτερο καταλύτη placebo-ωκυτοκίνης (ορμόνη της στοργής), ένα westie...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οι αστυνομικοί, είπαν οτι τον συνέλαβαν επειδή βιντεοσκοπούσε. Λοίπον, Αμερικανάκια, το ΔΙΚΟ ΣΑΣ άρθρο περί ελευθερίας πληροφόρησης και καταγραφής δεδομένων δεν το ξέρετε; Να ένα refresher τότε.

Μετάφραση από εμένα

Κάθε Αμερικάνος πολίτης έχει δικαίωμα να μεταδίδει πληροφορίες ελεύθερα στον υπόλοιπο κόσμο χωρίς τον φόβο σύλληψης, δολοφονίας, φυλάκισης και οποιαδήποτε άλλη ποινή. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να είναι είτε σε μορφή χαρτιού, βιντεσκόπησης ακόμα και προφορικά. Ο νόμος αυτός δεν ισχυεί όταν οι πληροφορίες αφορούν την ασφάλεια της χώρας.

Δημοσ.

ελα παρε και ενα βιντεο για να μη μας τα πρηζεις

Δεν είχα προσέξει νωρίτερα το παραπάνω βίντεο. 

Στην περίπτωση αυτή, ο αστυνομικός δεν πυροβόλησε (τράβηξε βέβαια όπλο) μιας και ο σκύλος τράπηκε σε φυγή. Όμως, για να καταλάβεις τι προσπαθώ να σας πω τόση ώρα, απλά πήγαινε στο 0:34 του βίντεό σου:

"In this situation the officer has a right to shoot"...

Το πως θα λειτουργήσει ο καθένας σε μια δεδομένη κατάσταση είναι βέβαια σχετικό...ενδεχομένως να είχε γλυτώσει και ο σκύλος στο αρχικό βίντεο αν οι αστυνομικοί είχαν αντιδράσει με περισσότερη ψυχραιμία.

Για μένα όμως, όπως και να 'χει, είναι δικαιολογημένοι εφόσον λειτούργησαν βάσει των κανόνων εμπλοκής. Όλα τα υπόλοιπα αποτελούν παραφιλολογία, στην τελική μην τα βάζουμε με τον αστυνομικό αλλά ας κρίνουμε τον νομοθέτη. 

Δημοσ.

γιατι βρε παιδια πρεπει ντε και καλα καποιος να πεθανει? να αφηναν το αφεντικο να βαλει το ζωντανο στο αμαξι και μετα να τον συλλαβουν δεν παιζει?

Καλά κατευθείαν στο τέλος πήγες; Ο τύπος έβαλε την αρκούδα στο αμάξι. Αυτό βγήκε από το παράθυρο και όρμηξε στους ανθρώπους που έκαναν την δουλειά τους

Καλά του κάνανε (και το ξαναγράφω αυτό). Ο άνθρωπος θα τον άφηνε ενώ του όρμηξε; Να τον αφήσει σακάτι (οπουδήποτε), να μην μπορεί να δουλέψει και να μείνει στο δρόμο αυτός και οι οικογένειά του; 

Εν το μεταξύ αρκετοί έχετε χάσει το δάσος, ενώ βλέπετε το δέντρο. Επιχείρηση της αστυνομίας με τεθωρακισμένα, γίνεται μόνο σε πραγματικά χαοτικές καταστάσεις, όταν χρησιμοποιούνται οι SWAT στην κύρια επιχείρηση. Και φυσικά θα σου ρίξουν οι αστυνομικοί με την μία μόλις δουν απειλή τότε, γιατί απλά δεν ξέρουν εσύ είσαι μπλεγμένος στην υπόθεση ή όχι. 

Αν πηγαίνατε στους ΕΚΑΜιτες την ώρα που πήγαιναν να συλλάβουν τους Αλβανούς προχτές, νομίζετε ότι θα σας ρώταγαν ποιός και τί θέλετε πολιτισμένα; Θα είχατε φάει τουλάχιστον 2 σφαίρες στα πόδια, αν όχι ψοφίσει σαν τον σκύλο. 

Δεν είναι απόλυτα σχετικό, θυμάμαι όμως στη σχολή οδηγών που μας έλεγαν το εξής: Αν οδηγούμε με κάποια ταχύτητα και πεταχτεί ζώο μπροστά μας, δεν φρενάρουμε, δεν κάνουμε απότομες μανούβρες για να το αποφύγουμε. Γιατί; Διότι έτσι ίσως θέσουμε σε κίνδυνο τον εαυτό μας, τους συνεπιβάτες μας, άλλους οδηγούς ή περαστικούς. Είναι βάρβαρο; Είναι. Είναι λογικό; Επίσης.

Αμήν. 

Πόσους μλκς βλέπω που φρενάρουν στο πρώτο κοράκι ή φασιανό που κάθετε στο δρόμο. Αν δεν φεύγει πάτημα. Σιγά μην τρακάρω εγώ για ένα ******

Φιλαρακι κατι τελειωμενοι σαν και σενα απο τα λεγομενα σ παντα σκοτωνουν τα ζωα στο δρομο αν οδηγεις και δεν μπορεις να αποφυγεις η να φρεναρεις στο δρομο οταν δεις κατι και λες την δικαιολογια να μην τρακαρεις αστα βραστα !!!αν ηταν παιδακι θα το κανες φανταζομαι ,
Δημοσ.

Οι αστυνομικοί, είπαν οτι τον συνέλαβαν επειδή βιντεοσκοπούσε. Λοίπον, Αμερικανάκια, το ΔΙΚΟ ΣΑΣ άρθρο περί ελευθερίας πληροφόρησης και καταγραφής δεδομένων δεν το ξέρετε; Να ένα refresher τότε.

Εάν τον συνέλαβαν επειδή βιντεοσκοπούσε, όχι απλά θα αθωωθεί αλλά ενδεχομένως να τιμωρηθούν και οι αστυνομικοί. Στην Αμερική όντως όλοι έχουν το δικαίωμα να βιντεοσκοπήσουν αστυνομικές επιχειρήσεις.

Λες να ήταν τόσο ηλίθιοι ώστε να τον συλλάβουν για κάτι τέτοιο; 

Από το http://www.aclupa.org/issues/freespeech/kyrwhentakingphotosandmaki.htm μαθαίνεις:

1) You have the right to videotape and audiotape police officers performing official duties in public. It is not a violation of the Pennsylvania Wiretap Law to do so. That means you can record an officer during a traffic stop, during an interrogation, or while he or she is making an arrest. 

Αλλά μαθαίνεις και:

2) Police officers may order citizens to cease activities that are truly interfering with legitimate law enforcement operations. In general, a court will trust an officer's judgment about what is "interfering" more than yours. So if an officer orders you to stand back, do so.  

Τι λες να τους ενόχλησε στην εν λόγω περίπτωση; Γιατί δεν συνέλαβαν και τον τύπο ο οποίος τράβηξε το βίντεο που βλέπουμε εμείς;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εάν τον συνέλαβαν επειδή βιντεοσκοπούσε, όχι απλά θα αθωωθεί αλλά ενδεχομένως να τιμωρηθούν και οι αστυνομικοί. Στην Αμερική όντως όλοι έχουν το δικαίωμα να βιντεοσκοπήσουν αστυνομικές επιχειρήσεις.

Λες να ήταν τόσο ηλίθιοι ώστε να τον συλλάβουν για κάτι τέτοιο; 

Από το http://www.aclupa.org/issues/freespeech/kyrwhentakingphotosandmaki.htm μαθαίνεις:

1) You have the right to videotape and audiotape police officers performing official duties in public. It is not a violation of the Pennsylvania Wiretap Law to do so. That means you can record an officer during a traffic stop, during an interrogation, or while he or she is making an arrest. 

Αλλά μαθαίνεις και:

2) Police officers may order citizens to cease activities that are truly interfering with legitimate law enforcement operations. In general, a court will trust an officer's judgment about what is "interfering" more than yours. So if an officer orders you to stand back, do so.  

Τι λες να τους ενόχλησε στην εν λόγω περίπτωση; Γιατί δεν συνέλαβαν και τον τύπο ο οποίος τράβηξε το βίντεο που βλέπουμε εμείς;

Φίλε εγώ έτσι διάβασα. Τον συνέλαβαν επειδή βιντεοσκοπούσε.

Δημοσ.

Αμα η φοιτητρια το κλωτσουσε το παραμελουσε, δεν το εμαθε να την ακουει, δεν την φταιει ο σκυλος για την βιαιει συμπαριφορα του.

Τα ζωα τα εκπαιδευεις. Οι ανθρωποι που εχουν μυαλο και βουληση να δω ποτε θα παψουν να φερονται σαν ζωα.

Τωρα το παραδειγμα σου ειναι εντελως ακυρο ομως. Εδω το σκυλι εδρασε, οπως επρεπε, ειδε να απειλουν το αφεντικο του και ηθελε να το προστατεψει. 

Στην περιπτωση της κοπελας κατι αλλο παιχτηκε. Επειδη υπαρχουν και αυτα τα περιστατικα με τα ζωα που αντιδρουν ετσι, ποιος ξερει γιατι, ας τα σκοτωσουμε ολα. Γιατι καποια μερα μπορει να τρελαθουν και να μας φανε. 

Μαλλον δε το διατυπωσα καλα. Η φοιτητρια μολις ειχε τελειωσει απο τη σχολη και πηγαινε σπιτι. Στο δρομο της επιτεθηκε αδεσποτο θηριο και την κατακρεουργησε.

Ειναι κριμα να ευχηθω να παθετε τα ιδια μια ημερα, οσοι κατηγορειτε τους αστυνομικους για αυτο που εκαναν;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...