yannis27gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Έχει δοκιμάσει κανείς το συγκεκριμένο τηγάνι; Κάνει πράγματι δουλειά με 1 μόνο σταγόνα λάδι; Δε βρήκα στο ιντερνετ κριτικές κι είπα να ρωτήσω εδώ αν έχει κανείς δοκιμασμένη άποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Δηλαδη κανει τηγανιτες πατατες με μια κουταλια λαδι??? Περιεργο μου φαινεται. Βασικα απο τι ειδα, ατμοποιει το λαδι. Δεν το εχω για να μπορω να κρινω το προιον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Έχω την Actifry της Tefal. Η δουλειά γίνεται όντως με μια κουταλιά λάδι, το θέμα όμως είναι ότι μια-δυο φορές που 'χε χαλάσει το μαντζαφλάρι που περιστρέφει το φαγητό, από τη μία ήταν ψημένο και από την άλλη ωμό. Επειδή αυτό το τηγάνι βλέπω δεν έχει κάτι τέτοιο, φοβάμαι πως θα χρειάζεται συχνό ταρακούνημα/ανακάτεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Και τηγανιτες πατατες ψινονται με αυτο το τηγανι;; Καλη μαγκια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Όλα αυτά μαγειρεύουν με ζεματιστό αέρα. Οπότε πρέπει να χτυπά ο αέρας το φαγητό από παντού. Και καθόλου λάδι που έχω δοκιμάσει με την Actifry της Tefal πάλι ψήνονται μια χαρά. Από γεύση θα διαφέρουν λίγο. Αν θες να δεις πως θα είναι, καθάρισε και κόψε τις πατάτες άφησε τες για 5~10 λεπτά απλωμένες σε μια πετσέτα και αντί για τηγάνισμα βάλε τες σε μία λαδόκολα στον φούρνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dark_son20 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 άμα έχεις φούρνο με αέρα με ένα ταψί και λαδόκολλα το ίδιο αποτέλεσμα έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Φχαριστώ παιδιά. Μάλλον θα το δοκιμάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Εσύ λες για μια σταγόνα, ο λούσιφερ είπε για μια κουταλιά. Άμα είναι αντικολλητικό το τηγάνι ψήνεις και τελείως σκέτα μερικά φαγητά, πχ ομελέτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gtr34 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Η ομελετα χωρις λαδι ειναι ολα τα λεφτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2013 Μια σταγόνα, μια κουταλιά... Τώρα για να τηγανίσω πατάτες χρειάζομαι 1 λίτρο λάδι -και το θεωρώ "πρόοδο" γιατί στη φριτέζα έβαζα κανά 3λιτρο. Παράγγειλα το τηγάνι, όταν το χρησιμοποιήσω αρκετά για να έχω γνώμη, θα ενημερώσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Γιαννη το πηρες το δοκιμασες;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dannie Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Έχω την Actifry της Tefal. Η δουλειά γίνεται όντως με μια κουταλιά λάδι, το θέμα όμως είναι ότι μια-δυο φορές που 'χε χαλάσει το μαντζαφλάρι που περιστρέφει το φαγητό, από τη μία ήταν ψημένο και από την άλλη ωμό. Επειδή αυτό το τηγάνι βλέπω δεν έχει κάτι τέτοιο, φοβάμαι πως θα χρειάζεται συχνό ταρακούνημα/ανακάτεμα. Πιο μοντελο εχεις??? Θεωρειται υγιεινο?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Πιο μοντελο εχεις??? Θεωρειται υγιεινο?? Μία από αυτές τις δύο: Gourmand και Plus. Η διαφορά τους είναι στη χωρητικότητα και δε θυμάμαι τώρα πόσο είναι η δικιά μου. Λογικά θεωρείται υγιεινό, ναι. Δεν είναι πίπες τα περί "μιας κουταλιάς" είναι όντως επαρκής ποσότητα. Αν βάλεις παραπάνω σου βγαίνουν νιανιά και λαδωμένες οι πατάτες. Κατά τα άλλα, εγώ την αγαπώ γιατί πέραν της οικονομίας στο λάδι (και της υγείας, αν σε νοιάζει αυτό) μου γλυτώνει χρόνο παρ' όλο που κάνει περισσότερη ώρα από τηγάνι γιατί δε χρειάζεται να είμαι από πάνω. Ρίχνω πατάτες, ρίχνω λαδάκι και τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει αυτή. Και δεν είναι και μόνο για πατάτες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Δεν ήρθε ακόμη το μαμημένο. Δοκίμασα πάντως να κάνω πατάτες χωρίς λάδι στο φούρνο -σε ταψί που είχα απλώσει λαδόκολλα- και ήταν πολύ καλές. Λούσι, αφού βάζεις 1 κουταλάκι για 1 κιλό πατάτες, γιατί έχει χωρητικότητα ένα λίτρο λάδι; Υπάρχουν φορές που χρειάζεται να βάλεις τόσο πολύ λάδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 2013 Παρεξήγησες, έχει ένα λίτρο χωρητικότητα γενικά. Μέχρι τόσες πατάτες μπορεί να χωρέσει (δεν ξέρω πόσο βγαίνει σε κιλά). Η μία κουταλιά λάδι είναι στάνταρ, άντε να τις κάνεις 2 άμα την έχεις τιγκάρει στην πατάτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα