evoracing Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Καλησπέρα... Βρήκα αυτή την ταινία led και θέλω να μου πείτε αν έχει μέσα και τροφοδοτικό. Αν όχι πως μπορώ να το βρω στο ebay?
evoracing Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Είναι αλήθεια http://www.ebay.com/itm/5M-12V-IP65-20-300-LED-Strip-Light-3528-SMD-String-Ribbon-Tape-Roll-6-Colors-/161049149558?pt=AU_Lighting_Fans&var=460183309371&hash=item257f470076
haris_216 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 νομίζω ότι αναφέρει σαφώς ότι δεν περιλαμβάνει τροφοδοτικό "Package Included: 1× 3528 5M 300Leds Flexible Strip DC 12V (Color and Led Style as you have chosen)" τώρα, τροφοδοτικό 12V / 2A δεν είναι κάτι σπάνιο. μπορεί να βρεθεί και στο ebay αλλά και στην ελλάδα. μάλιστα αν είσαι τύπος που δεν πετάει τίποτα (δηλαδή κρατάς πχ τα power pack από κινητά, ασύρματα, οθόνες, κλπ) ίσως να έχεις ήδη ένα τέτοιο και να μην το σκέφτηκες (βέβαια το να είναι 2A (Ampere) είναι ίσως όχι τόσο συνηθισμένο αλλά σίγουρα δεν είναι σπάνιο)
evoracing Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2013 νομίζω ότι αναφέρει σαφώς ότι δεν περιλαμβάνει τροφοδοτικό "Package Included: 1× 3528 5M 300Leds Flexible Strip DC 12V (Color and Led Style as you have chosen)" τώρα, τροφοδοτικό 12V / 2A δεν είναι κάτι σπάνιο. μπορεί να βρεθεί και στο ebay αλλά και στην ελλάδα. μάλιστα αν είσαι τύπος που δεν πετάει τίποτα (δηλαδή κρατάς πχ τα power pack από κινητά, ασύρματα, οθόνες, κλπ) ίσως να έχεις ήδη ένα τέτοιο και να μην το σκέφτηκες (βέβαια το να είναι 2A (Ampere) είναι ίσως όχι τόσο συνηθισμένο αλλά σίγουρα δεν είναι σπάνιο) Η αλήθεια είναι ότι έχω μια κούτα ολόκληρο. Βρήκα και ένα αλλά είναι 1000mA
panos2171 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Αυτά με βύσμα καρφί συνδέονται με τον μετασχηματιστή?
archsatan Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Παρε τιποτα καλυτερο ΤΣ, αυτη τη μαλακια σε κανα μηνα θα την παρεις στο χερι.
coolerman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 για την αγορά του είναι τίμιο,δεν έχω αγοράσει απο τον συγκεκριμένο πωλητή Led αλλά είναι σκυλιά,και να χαλάσει δεν το λυπάσαι. τα έχω ενα χρόνο σε λευκά & κόκκινο Led(waterproof)και δεν έχουν κάνει κίχ. το τροφοδοτικό πρέπει να είναι 12v και τα ambere να είναι παραπάνω δεν πειράζει,τα volt είναι το σημαντικό. που θα τα τοποθετήσεις;;
evoracing Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μπορεί μέσα σε case tower και σίγουρα θα τα κολλήσω σε γραφείο επάνω. Αυτά μπορώ να τα κόψω έτσι?
coolerman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μπορεί μέσα σε case tower και σίγουρα θα τα κολλήσω σε γραφείο επάνω. Αυτά μπορώ να τα κόψω έτσι? ναι κανονικά τα κόβεις σε συγκεκριμένο σημείο και τα κολλάς με κολλητήρι και καλάι με καλώδιο μικρό. αν έχεις και θερμοσυστελλόμενο μακαρόνι για μόνωση θα είσαι άρχοντας το συγκεκριμένο είναι ip65(waterproof) δεν παθαίνει τπτ απο υγρασία κλπ
coolerman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Άμα είναι 3 ή 4 amber έχει πρόβλημα? όχι είσαι κομπλέ. τα volt πρέπει να είναι ίδια.
evoracing Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Ενημερωτικά (δεν είμαι κάγκουρας ) μπορούν να μπουν και σε αμάξι?
coolerman Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Ενημερωτικά (δεν είμαι κάγκουρας ) μπορούν να μπουν και σε αμάξι? ναι μπαίνουν παντού. ρεύμα παίρνεις απο την μπαταρία,12v γραμμή π.χ δεν τα έχω πάνω σε αμάξι αυτά που έχω αλλα δουλεύουν και σε αμάξι
kakofonixx Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2013 evo αυτα που δειχνεις στο λινκ εχουν απο την πισω πλευρα αυτοκολλητη ταινια ή οχι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα