Προς το περιεχόμενο

LG Optimus G2: Πρώτες φωτογραφίες και βίντεο παρουσίασης


Leo360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπορεί να βρισκόμαστε λιγότερο από ένα μήνα πριν την επίσημη αποκάλυψη του LG Optimus G2 σε σχετικό event που ετοιμάζει η κορεάτικη εταιρεία, όμως φαίνεται πως κάποιοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν μία πρώτη γεύση της συσκευής.Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα engadget δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της συσκευής, ενώ έχουμε και το πρώτο hands-on βίντεο από άλλη πηγή. Το LG Optimus G2 σχεδιαστικά θυμίζει αρκετά το Nexus 4, με τις καμπυλωτές του γωνίες, ενώ η οθόνη 5,2 ιντσών ανάλυσης 1080p χρησιμοποιεί όσο το δυνατόν περισσότερη επιφάνεια γίνεται, με τις κενές περιοχές στα πλαϊνά να μειώνονται στο ελάχιστο.

 

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά τώρα η πηγή κάνει λόγο για τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 χρονισμένο στα 2.3GHz, 2GB μνήμης RAM και κάμερα 13MP με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας. Ως προς την έκδοση λειτουργικού, η συσκευή που παρουσιάζεται τρέχει Android 4.2.2 Jelly Bean, με το γνωστό πια UI της LG. Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

 

 

 

Link.png Site: engadget.com

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυτές οι συσκευές έχουν ξεφύγει πλεον από το "κινητό". Αν στα καταστήματα σας το πουλάνε ως τέτοιο το κάνουν για ευνόητους λόγους. Αν θέλετε κινητό μόνο κοιτάξτε αλλού.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προτινω να απαγορευτουν ολα τα κινητα μεγαλύτερα των 3ων ιντσων γιατι ειναι παντοφλες.

Α, επισης και ολες οι τηλεορασεις ανω των 14αρων ιντσων γιατι ειναι τεραστιες και χαλανε τα ματια.

Και οι επεξεργαστες μονοπυρηνοι γιατι αν εχουν οκτω πυρηνες χαλανε οκτω φορες περισσοτερη μπαταρια και εγω θελω κινητο.

  • Like 14
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ τούμπανο φαίνεται. Και το καλό με τα κινητά της Lg είναι πως πέφτουν πολύ σε τιμή μετά απο κανα δίμηνο τρίμηνο...

Καλο το λες αυτο?Οτι θα πληρωσεις 500 ευρω και μετα απο δυο μηνες θα κανει 300?Πανε τα λεφτακια σου οταν το πουληξσεις,.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή διέκρινα μια επιθετικότητα και μια ειρωνεία προς το μέρος μου με κάποιο μέλος μάλιστα να αναφέρει πως "δε γνωρίζω και από τεχνολογία" ας μας πει αυτό τι γνωρίζει απο τεχνολογία και θα σου πω και εγω, θα ήθελα να πω πως ναι το "κινητό" αυτό δεν είναι κινητό. Είναι ένα μικρό tab και είναι μεγάλο λάθος που το πλασάρουν ως κινητό. Δεν ξέρω αν θυμάστε το Galaxy TAB S Wifi της Samsung αλλά και αυτό 5 ίντσες ήταν και όσον αφορά αυτόν που είπε ότι το 5,2 είναι πολύ ενώ το 5 θα διαφωνήσω φίλε μου και το 5 ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ(γιατί δε λέτε να καταλάβετε πως ο καθένας τη γνώμη του εκφράζει, παρόλα αυτά είστε όλο ειρωνεία) πολύ είναι. Τέλος πάντως δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή διέκρινα μια επιθετικότητα και μια ειρωνεία προς το μέρος μου με κάποιο μέλος μάλιστα να αναφέρει πως "δε γνωρίζω και από τεχνολογία" ας μας πει αυτό τι γνωρίζει απο τεχνολογία και θα σου πω και εγω, θα ήθελα να πω πως ναι το "κινητό" αυτό δεν είναι κινητό. Είναι ένα μικρό tab και είναι μεγάλο λάθος που το πλασάρουν ως κινητό. Δεν ξέρω αν θυμάστε το Galaxy TAB S Wifi της Samsung αλλά και αυτό 5 ίντσες ήταν και όσον αφορά αυτόν που είπε ότι το 5,2 είναι πολύ ενώ το 5 θα διαφωνήσω φίλε μου και το 5 ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ(γιατί δε λέτε να καταλάβετε πως ο καθένας τη γνώμη του εκφράζει, παρόλα αυτά είστε όλο ειρωνεία) πολύ είναι. Τέλος πάντως δεν πρόκειται να ασχοληθώ άλλο.

Η ειρωνια ειναι το λιγότερο,γιατι καταντησατε πολυ πιο κουραστικοι απο το ίδιο το κουβάλημα ενως 5+" κινητου!

Αν δε γουστάρεις 5" κινητα κοιτας αλλου και αδειάζει τη γωνιά σ'αυτους που τα θελουν,τα γουσταρουν κ δε τα βλεπουν σαν παντόφλες!Φυσικα δεν ειναι πολλοι θα μου πεις,μονο 500+ εκατομοιρια,γι'αυτο να κοψουν το λαιμό τους να βολευτουν με 3.5" για 20%κλησεις και 80% pc use,γιατι αυτη ειναι η αναλογία χρησης ενως SMARTPHONE!!!

Γενικα υπαρχουν και αλλα θεματα στο φορουμ,που μπορείς να παρακολουθησεις!

  • Like 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...