Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν λες 300 μέτρα είναι μισή ώρα, λογικά εννοείς με τρακτέρ, ε;

Ναι, τρακτέρ με φρέζα και είσαι κομπλέ. Με χορτοκοπτικό, θα μεγαλώσουν πιο γρήγορα. Άλλο το ξύρισμα και άλλο η αποτρίχωση σαν να λέμε.

• Like 1
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ας ριξεις φυτοφερμακο θα τα ισοπεδωσει ολα... Και δεν θα φυτρωσουν για πολυ καιρο.. Αστην να λεει μετα οτι την πειραζει και αυτο...

Αν τα κοψεις θα ξαναφυτρωσεια σε κανενα 2-3μηνο και θα πρεπει να ξαναπας...ή να πληρωσεις...

Συμφωνώ,πήγαινε σε ένα κατάστημα με φυτοφάρμακα και πάρε ένα round up και ένα άλλο φυτοφάρμακο (που δεν θυμάμαι πως το λένε) που δεν αφήνει να φυτρώσουν χόρτα για αρκετό καιρό.
Δημοσ.

Όταν λες 300 μέτρα είναι μισή ώρα, λογικά εννοείς με τρακτέρ, ε;

Επίσης, άμα της το φτιάξεις όμως το χωράφι μετά θα θέλει πάλι κάθε 4 μήνες για πάάάντααααα

Με το χερι ουτε 3x3 μέτρα δε θα εκανε σε μιση ωρα :P

Δημοσ.

Με το χερι ουτε 3x3 μέτρα δε θα εκανε σε μιση ωρα :P

Ποιο χέρι μωρέ.

Που ζούμε...2013 έχουμε.

Συμφωνώ,πήγαινε σε ένα κατάστημα με φυτοφάρμακα και πάρε ένα round up και ένα άλλο φυτοφάρμακο (που δεν θυμάμαι πως το λένε) που δεν αφήνει να φυτρώσουν χόρτα για αρκετό καιρό.

Αν και είναι απαγορευμένο φυτοφάρμακο νομίζω αποτελεί την πιο εύκολη λύση και δεν θα φυτρώσουν γρήγορα χόρτα...

Δημοσ.

Εγώ λέω να ρίξεις ναπάλμ. Στ΄αρχίδια σου όλα.
Τι είναι αυτά που λέτε βρε για φυτοφάρμακα
και ζιζανιοκτόνα. Ραουντάπ, Παρακουάτ κτλ
δίπλα από τις αυλές των ανθρώπων που παίζουν
τα παιδιά τους και τα ζωντανά τους;
Ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας είναι αυτά
τα φυτοφάρμακα και τα χρησιμοποιήτε στη γη
και το νερό σας;

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αν και είναι απαγορευμένο φυτοφάρμακο νομίζω αποτελεί την πιο εύκολη λύση και δεν θα φυτρώσουν γρήγορα χόρτα...

Όχι δεν είναι απαγορευμένο. Μια χαρά νόμιμο είναι.

Δημοσ.

Οταν πας ξανα στο χωριο πανε παρε μια κοσια και σε ενα 2ωρακι εισαι ετοιμος, θα κανεις και γυμναστικη, δες εδω τον παπουλη τι καλα το κανει.

Αλλοιως για κατι ποιο toxic roundup τις Monsado , ψεκαζεις ομως οταν αναπτυσωνται τα ζιζανια, αρα την ανοιξη οπου και ειναι ποιο αποτελεσματικο. Και επειδη ειναι της Monsado, μαζι με το ψεκασμα σπειρε και roundup ready σογια να εχεις και παραγωγη,  ολα τα μεταλλαγμενα που τρωμε ειναι τινγκα στο roundup αφου το αντεχουν.

Δημοσ.

Εγώ λέω να ρίξεις ναπάλμ. Στ΄αρχίδια σου όλα.

Τι είναι αυτά που λέτε βρε για φυτοφάρμακα

και ζιζανιοκτόνα. Ραουντάπ, Παρακουάτ κτλ

δίπλα από τις αυλές των ανθρώπων που παίζουν

τα παιδιά τους και τα ζωντανά τους;

Ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας είναι αυτά

τα φυτοφάρμακα και τα χρησιμοποιήτε στη γη

και το νερό σας;

Αν δεν υπήρχαν τα φυτοφαρμακα θα λυναμε και το πρόβλημα του υπερπληθυσμού της γης.

Οι μισοί θα είχαν ψοφήσει από την πείνα...

• Like 1
Δημοσ.

ασε το χωραφι free και οποιον θελει να κανει εκει ενα μποστανι...  το χωραφι θα ειναι στην πενα και παιζει να σου στελνουν και κανα ζαρζαβατικο το καλοκαιρι!

Δημοσ.

ασε το χωραφι free και οποιον θελει να κανει εκει ενα μποστανι...  το χωραφι θα ειναι στην πενα και παιζει να σου στελνουν και κανα ζαρζαβατικο το καλοκαιρι!

Και μετά παίζει και να γίνει χρησικτησία...

Δημοσ.

Αυτό το είπες από μέσα σου ή στο τηλέφωνο; Ρωτάω μήπως δικαιολογείται η αγένειά της ξερωγω :P

300 μέτρα χωράφι, μισή ώρα δουλειά είναι. Περισσότερο (πολύ περισσότερο) θα σου πάνε οι βενζίνες για να πας να το καθαρίσεις μόνος σου, παρά να βρεις κάποιον εκεί να το κάνει. Όντως κρύβει κινδύνους το "απεριποίητο" χωράφι. Όχι να τρελαίνεσαι βέβαια.. αλλά.

Δεν το είπα σε αυτή, απλώς το σκέφτηκα. Στο τηλέφωνο ημουν ευγενικός.

Δεν είναι χωράφι, είναι 300 μέτρα οικόπεδο στο κέντρο του χωριού ανάμεσα σε σπίτια και άσφαλτο. Δεν ξέρω εάν έχει αλλάξει η περιοχή γιατί έχω χρόνια να πάω αλλά δεν νομίζω.

Δηλαδή με το ίδιο σκεπτικό, εγώ που μένω στην Αθήνα σε κεντρικό δήμο και απέναντι από μένα έχει ένα παλιό σπίτι ψιλο εγκαταλελειμμένο με μεγάλη αυλή που έχει γεμίσει ψηλά χόρτα και μερικά απεριποίητα δέντρα, μπορώ να κινηθώ εναντίον σε όποιον του ανήκει γιατί δεν περιποιείται την αυλή του;

Δημοσ.

Και μετά παίζει και να γίνει χρησικτησία...

πλακα κανεις ετσι??

περα του οτι θελει 20 χρονια για να παει να γινει κατι τετοιο, πρεπει να το δηλώνεις στην εφορία, το χαρτογραφείς, το τοπογραφείς, πληρώνεις για αυτό τους φόρους , γενικά κάνεις οποιαδήποτε ενέργεια που θα έκανε ο πραγματικός κύριος του ακινήτου. "και ολα αυτα επι 20 χρονια!

Δημοσ.

Το round up δεν είναι απαγορευμένο και είναι γενικά λίγο πιο ήπιο απτά αλλά ζιζανιοκτόνα.Αν και έχει απόκτηση κακή φήμη λόγο της εταιρίας που το παράγει(Monsanto).Δεν είναι κακή ιδέα πάντως αυτή με το μποστάνι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...