Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλοι του forum, τις τελευταίες εβδομάδες δέχομαι συνεχόμενα καθημερινά τηλεφωνήματα από τον παραπάνω αριθμό, λέγοντάς μου ότι είναι από τη Wind, για να με ενημερώσουν για super προσφορές και πακέτα. Καθημερινά τους λέω ότι ο αριθμός μου είναι απόρρητος, ότι ΔΕΝ επιθυμώ να με ξανακαλέσουν και πως δεν ενδιαφέρομαι. Με διαβεβαιώνουν ότι ενημερώνουν επί τόπου το σύστημά τους, αλλά την επόμενη ημέρα ακριβώς το ίδιο. Όλα αυτά ξεκίνησαν από μια αίτηση φορητότητας που είχα κάνει πριν από αρκετούς μήνες σε κατάστημα Wind και την οποία έπειτα ακύρωσα, καθώς ο πάροχός μου μου έκανε καλύτερη προσφορά. Από τότε με καλούσαν μια φορά την εβδομάδα από τη Wind, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες έχουν γίνει τόσο ενοχλητικοί που δεν ξέρω τι να κάνω πια. Ειλικρινά δεν χαμπαριάζουν με τίποτα. Είναι μεν ευγενικοί αλλά καλούν σε ώρες κοινής ησυχίας, και αρχίζουν και μιλούν συνεχόμενα για να προλάβουν να πουν το κείμενο που τους έχουν δώσει.

Λέγοντας ότι είναι απόρρητο το τηλέφωνό μου και δηλωμένο ότι δεν θέλω να το καλούν για προωθητικές ενέργειες, πήρα την απάντηση ότι αυτό δεν μπορούν να το ξέρουν και ότι είναι απολύτως νόμιμο να καλούν τυχαίους αριθμούς για προσφορές. Και καλά ότι επειδή οι αριθμοί επιλέγονται τυχαία δεν μπορούν να ξέρουν ποιοι θέλουν και ποιοι όχι. 

Τι μπορώ να κάνω;

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

αν εχεις smartphone βαλτους στην blacklist   :-)

ειχα το ιδιο προβλημα με το 2311807050 (παλι wind και η πλακα ειναι οτι ειμαι ηδη wind :-D ) αλλα με μια εφαρμογουλα blacklist σωθηκα!

• Like 2
Δημοσ.

το σμαρτ μου (note 2) έχει επιλογή add to reject list και ξεχνάς ότι υπάρχουν. Υπάρχουν και apps που κάνουν την ίδια δουλειά

Δημοσ.

Εγώ έχω smartphone (Galaxy S Advance), αλλά το ίδιο συμβαίνει και στο κινητό του πατέρα μου ο οποίος δεν έχει. Είχαμε κάνει μαζί τότε τη διαδικασία. 

Δημοσ.

Και εγώ το ίδιο θέμα έχω με την εν λόγω εταιρεία, με καλούσαν σχεδόν καθημερινά, αλλά εδώ και λίγο καιρό το έχουν κόψει.

Δημοσ.

και σε εναν φιλο μου τα ιδια απο τα ιδια νουμερα εδω κ 3 βδομαδες!!!

μεχρι που τους αρχισε στα μπινελικια κ δε ξαναπηραν!

• Like 2
Δημοσ.

Λέγοντας ότι είναι απόρρητο το τηλέφωνό μου και δηλωμένο ότι δεν θέλω να το καλούν για προωθητικές ενέργειες, πήρα την απάντηση ότι αυτό δεν μπορούν να το ξέρουν και ότι είναι απολύτως νόμιμο να καλούν τυχαίους αριθμούς για προσφορές. Και καλά ότι επειδή οι αριθμοί επιλέγονται τυχαία δεν μπορούν να ξέρουν ποιοι θέλουν και ποιοι όχι. 

Μια ερώτηση στους ειδικούς του forum. Αυτό που μου είπαν στέκει νομικά ή όχι; (έκανα quote τον εαυτό μου.... :whistle: )

Δημοσ.

Εμένα με παίρνουν συνέχεια από το 2311807050 για να μου πουλήσουν κάποια πακέτα της wind.

Τους εξήγησα 2 φορές ότι δεν χρειάζομαι κάτι διαφορετικό από αυτό που έχω και ότι τα δικά τους πακέτα δεν με συμφέρουν,

Συνεχίζουν όμως ακάθεκτοι και παίρνουν 1 φορά την εβδομάδα... και μάλιστα σε ακατάλληλες ώρες... π.χ 10 το βράδυ!!!

Δημοσ.

Και σε εμένα ένα μήνα τώρα 3 με 5 θα το έχω το τηλεφωνακι. Τίποτα σκυλοβριζω τους λέω βγάλτε με απο τη λίστα μου λένε οκ και μετά με περνουν απο άλλο τηλέφωνο. Μόλις λένε wind ξεκινάω τα μπινελίκια. Ξέρετε αν πουλάνε σταθερά ασύρματα με επιλογή για blacklist?

Δημοσ.

Ξεκινάς από εδώ

http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,134239&_dad=portal&_schema=PORTAL

και την επόμενη φορά που θα σε πάρουν τους ενημερώνεις ότι αυτό που κάνουν είναι παράνομο και ζητάς τα στοιχεία αυτού που σε πήρε με επιφύλαξη κάθε "τα νομίμου δικαιώματός σου"

Δημοσ.

1.καταγγελια εεττ

2, ηχογραφεις ως ρινγκτοοθν ενα δευτερολεπτο απολυτης ησυχιας κ το βαζεις ρινγκτοουν στην επαφη...

• Like 3
Δημοσ.

Εμένα με παίρνουν συνέχεια από το 2311807050 για να μου πουλήσουν κάποια πακέτα της wind.

Τους εξήγησα 2 φορές ότι δεν χρειάζομαι κάτι διαφορετικό από αυτό που έχω και ότι τα δικά τους πακέτα δεν με συμφέρουν,

Συνεχίζουν όμως ακάθεκτοι και παίρνουν 1 φορά την εβδομάδα... και μάλιστα σε ακατάλληλες ώρες... π.χ 10 το βράδυ!!!

Και μένα από αυτό με παίρνουν ανά τακτά διαστήματα. Κανά 2 φορές ήταν μια με πολύ αισθησιακή φωνή και την άφησα να μου πει αυτά που ήθελε. :P :lol: Αυτό που με εκνευρίζει είναι τα μηνύματα της Wind, 3-4 φορές την εβδομάδα το λιγότερο η ίδια ενημέρωση. :mad:

Δημοσ.

Καλά το τι είναι απόρρητο δεν σημαίνει ότι δεν σε καλούν και στην τύχη. 9.999.999 συνδυασμοί ανα 69Χ υπάρχουν, 1 στα 3 νούμερα συνεπώς στάνταρ υπάρχει.

Δημοσ.

Καλά το τι είναι απόρρητο δεν σημαίνει ότι δεν σε καλούν και στην τύχη. 9.999.999 συνδυασμοί ανα 69Χ υπάρχουν, 1 στα 3 νούμερα συνεπώς στάνταρ υπάρχει.

Ναι, αλλά σύμφωνα με το link που έδωσε ο φίλος, οφείλουν να ενημερώνονται σχετικά με το ποιοι αριθμοί δεν επιθυμούν επικοινωνία.

Δημοσ.

Παιδια, μια ειναι η λύση! aFirewall blocker και ξεμπερδεψατε.

Btw, μολις ειδα στο app πως ειχα μια κλήση τους πριν 2 μέρες.....Μουαααααααχαχαχαχαχα και φυσικα ουτε το ακουσα να χτυπαει, αφου το ειχα στη μπλλλακ λιστ.... :devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...