Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

οι eneloop είναι σειρά της sanyo, όλες οι άλλες εταιρίες έχουν αντίστοιχες lsd σειρές σαν τις eneloop

E αφου λεμε οτι και η panasonic βγαζει eneloop πλεον...

Kαι ψαχνουμε να δουμε πως και γιατι.

2hx0ps5.jpg

Δημοσ.

η sanyo έχει εξαγοραστεί από την panasonic

Ελα, δεν το ηξερα! Τελος η sanyo?

Γι'αυτο ειναι πανομοιοτυπα.

Παντως, φτηνοτερες οι τιμες της panasonic, απο οσο πουλουσε η εξαγορασμενη sanyo οταν ηταν ανεξαρτητη!!!!!!

Δημοσ.

με προλαβε αλλος. η πανασονικ εχει εξαγορασει την σανυο στον τομεα των ηλιακων πανελ και των μπαταριων οποτε ξεχναμε πλεον τις sanyo eneloop. μονο panasonic.

Επισης η panasonic εχει ΤΡΟΜΕΡΗ ιστορια στις μπαταριες. σχεδον η μιση αγορα των μπαταριων λαπτοπ εχει μεσα στοιχεια li-iο 18650 της πανασονικ (και η αλλη μιση sanyo lg και samsung). 

Αυτο μας λεει ισως οτι και η παρτιδα του eshop ειναι ψιλοκαινουργια και οχι κανας δεινοσαυρος

makfil πολυ σωστη η διορθωση σου ειναι 33% κατω απο τη χαμηλοτερη τιμη του σκρουτζ η τιμη του eshop. κεκτημενη ταχυτητα γιατι εφευγα για να πληρωσω λογαριασμους... :mad:

Δημοσ.

Eγώ τις πιο φθηνές philips που έχει πήρα για το ασύρματο, μια χαρά είναι.

Ημουν επαρχια το καλοκαιρι, χρειαστηκα αυτες τις philips, και ξερεις ποσο πληρωσα στο συνοικιακο μαγαζι; 6€!!!!

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Μου εξηγει καποιος;

Οταν λεμε οτι μια συσκευη χρησιμοποιει 3xAAA/350 mAh,

ειναι σαν να λεμε (ισοδυναμο) οτι χρησιμοποιει μια 1000αρα μπαταρια-1000 mah?

Δημοσ.

Μου εξηγει καποιος;

Οταν λεμε οτι μια συσκευη χρησιμοποιει 3xAAA/350 mAh,

ειναι σαν να λεμε (ισοδυναμο) οτι χρησιμοποιει μια 1000αρα μπαταρια-1000 mah?

Όταν λέμε ότι μια συσκευή δουλεύει με 3xAAA/350mah εννοούμε ακριβώς αυτό, όχι κάτι άλλο.

Το "ισοδύναμο" εξαρτάται από το πως συνδέονται οι μπαταρίες, συνήθως μπαίνουν σε σειρά ώστε να βγάζουν 3,6v/350mah.

Δημοσ.

Aπο συσκευη με ενσωματωμενες μπαταριες(μη αλλαζομενες απο τον χρηστη):

•    Re-chargeable battery type: 3x2/3AAA360mAh/ 3.6 Ni-MH
•    Output: 5V, 500 mA

Ρωτω για ισοδυναμο, για να 'καταλαβω' με τις περιορισμενες επ'αυτων τεχνικες γνωσεις μου, το τι ακριβως ισχυει.

Δημοσ.

Aπο συσκευη με ενσωματωμενες μπαταριες(μη αλλαζομενες απο τον χρηστη):

•    Re-chargeable battery type: 3x2/3AAA360mAh/ 3.6 Ni-MH

•    Output: 5V, 500 mA

Ρωτω για ισοδυναμο, για να 'καταλαβω' με τις περιορισμενες επ'αυτων τεχνικες γνωσεις μου, το τι ακριβως ισχυει.

Εδώ από ότι φαίνεται χρησιμοποιούνται τρείς μπαταρίες ΑΑΑ Ni-MH σε σειρά για να βγούν 3,6v, με αυτό το τρόπο η συνολική χωρητικότητα παραμένει στα 360 mah.

Στην περίπτωση που συνδέσεις αυτές τις τρεις μπαταρίες παράλληλα η τάση θα παραμείνει στο 1,2v αλλά η χωρητικότητα θα τριπλασιαστεί, θα ανέβει στα 1080mah.

Δημοσ.

Εδώ από ότι φαίνεται χρησιμοποιούνται τρείς μπαταρίες ΑΑΑ Ni-MH σε σειρά για να βγούν 3,6v, με αυτό το τρόπο η συνολική χωρητικότητα παραμένει στα 360 mah.

Στην περίπτωση που συνδέσεις αυτές τις τρεις μπαταρίες παράλληλα η τάση θα παραμείνει στο 1,2v αλλά η χωρητικότητα θα τριπλασιαστεί, θα ανέβει στα 1080mah.

Οι μπαταριες ειναι εντος της συσκευης. Προφανως, δεν ειναι συνδεδεμενες μεταξυ τους; Τι αλλο θα μπορουσε να ηταν; Αρα;

Δημοσ.

Οι μπαταριες ειναι εντος της συσκευης. Προφανως, δεν ειναι συνδεδεμενες μεταξυ τους; Τι αλλο θα μπορουσε να ηταν; Αρα;

Ο μόνος τρόπος να βγάλεις 3,6v από ΑΑΑ μπαταρίες(οι οποίες είναι 1,2v έκαστη), είναι να συνδέσεις 3 από αυτές σε σειρά, αυτό είναι το δικό μου συμπέρασμα.

Στο δικό σου συμπέρασμα sorry, αλλά δεν βλέπω καμία λογική.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...