periergos90 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Κατεβαίνω στην Αθήνα για σπουδές και έχω ακούσει τα χειρότερα για πολλές περιοχές που το βράδυ είναι επικίνδυνες όπως ομόνοια, εξάρχεια, κυψέλη κλπ και δεν κυκλοφορείς εκεί μετα τις 8....τι ισχύει τελικά είναι τόσο φοβερά όσο ακούγονται τα πράγματα?
Δημοφιλής ανάρτηση caution Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Ε κοίτα αν δεν έχεις πάνω σου λεφτά, ρολόι, ακριβό κινητό και καλό συκώτι, δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. 30
panos2171 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 H ομόνοια είναι απ όσο ξέρω.αρκετά επικίνδυνη. Πάντα άκουγα τα χειρότερα και έχω περιστατικό φίλου που τον έκλεψαν μέρα μεσημέρι μέσα στον κόσμο, είχαν πάει τριήμερη, τον στρίμωξαν σε μια γωνιά με μαχαίρι και του πήραν κάτι λεφτά που έιχε. Αυτό είχε γίνει το 05, τώρα δεν ξέρω αλλά πάλι δεν ακούγονται θετικά σχόλια. Για τα εξάρχια ακούς τις γίνεται στην τηλεόραση οπότε...
Δημοφιλής ανάρτηση *nenya* Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοφιλής ανάρτηση Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Για τα Εξάρχεια ένα πράμα θα πω. ΛΟΛ! Ρε πηγαίνετε πρώτα κ μετά μιλάτε. Ακούς εκεί δν κυκλοφορεί κόσμος μετά τις 8 χαχαχαχ! :') 33
Timonkaipumpa Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Ε ναι! Μία χαρά είναι τα Εξάρχεια. Και όλες οι περιοχές της Αθήνας. Περιστατικά βίας γίνονται παντού... εάν τα προκαλείς τότε θα τα έχεις.
noob Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Για τα Εξάρχεια ένα πράμα θα πω. ΛΟΛ! Ρε πηγαίνετε πρώτα κ μετά μιλάτε. Ακούς εκεί δν κυκλοφορεί κόσμος μετά τις 8 χαχαχαχ! :') Mα είναι ευρέως γνωστό ότι στα Εξάρχεια μετά τις 20.00 μόνο κινούμενες βόμβες κυκλοφορούν. Τύπου nenya. 2
LRoi Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Εξάρχεια δεν κυκλοφορεί κόσμος πριν τις 8. Μετά γίνεται της μουρλής
Dakonblackblade Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Απέφυγε Ομόνοια αργά το βράδυ, μεταξουργείο, και τη βαρβάκειο. Όλες οι υπόλοιπες περιοχές δεν έχουν κανένα σοβαρό θέμα. 1
periergos90 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 οι περιοχές καλιθέας και ζωγράφου είναι καλές? εκεί σκέφτομαι για σπίτι
Timonkaipumpa Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Καλλιθέα δεν θα στο πρότεινα. Ζωγράφου ναι. Η Καλλιθέα έχει ένα θεματάκι με τους μετανάστες από το Ανατολικό μπλοκ plus δύσκολες συγκοινωνίες εάν δεν μένεις κοντά στον ηλεκτρικό. Στου Ζωγράφου θα είσαι πιο καλά, κυρίως γιατί είναι φοιτητο-περιοχή και επίσης γιατί είναι κοντά στο campus. Βέβαια, ενοίκιο πιο φθηνό στην Καλλιθέα. 1
De@th L0rd Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Καλλιθέα δεν θα στο πρότεινα. Ζωγράφου ναι. Η Καλλιθέα έχει ένα θεματάκι με τους μετανάστες από το Ανατολικό μπλοκ plus δύσκολες συγκοινωνίες εάν δεν μένεις κοντά στον ηλεκτρικό. Στου Ζωγράφου θα είσαι πιο καλά, κυρίως γιατί είναι φοιτητο-περιοχή και επίσης γιατί είναι κοντά στο campus. Βέβαια, ενοίκιο πιο φθηνό στην Καλλιθέα. Πες μου ότι έκαναν Campus στην Αθήνα και τι στο κόσμο. Δεν εννοώ το προαύλιο, εννοώ τον ορισμό του Campus. Θα βγάλω εισητήρια να πάω όταν θα έχω άδεια. Γι τα υπόλοιπα που ειπώθηκαν όταν κυκλοφορείτε σε περίεργες περιοχές πεζοί νύχτα αποφύγετε να ντύνεστε σαν κάγκουρες για τους άντρες (ρολόγια, αρώματα, iphone) και σαν slut οι γυναίκες (ζώνη αντί για φούστα, μπιχλιμπίδια, τακούνια ακριβά). Ισχύουν κ για τις απομιμήσεις αυτά έτσι. Είναι γνωστό πως πάντα φταίει ο θύτης (ληστής, βιαστής) άλλα δε χρειάζεται να ενισχύουμε τις πιθανότητες. Εγώ πάντα κυκλοφορούσα Λετσέ όταν ήμουν πεζός κ τα καλά ρούχα κ παπούτσια στη τσάντα. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα παρα μόνο με κάτι κοκαηνοφαστες παόκια που μου την πέσανε στο αντίστοιχο "campus" του ΑΠΘ, άλλα επειδή ήμουν κουρασμένος, πιωμένος κ τίγκα σκασμένος στο φαϊ, το χειρίστηκα διπλωματικά και γλύτωσα το νοσοκομείο. Έψαχνα να τους βρω τις επόμενες μέρες άλλα δυστυχώς βρήκα μόνο τη μηχανή τους μετά από κανα μήνα και τους άφησα δωράκι. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Απέφυγε επίσης τον Κεραμεικό, τις οδούς Γερανίου, Ευρυπίδου, Σωκράτους(με όλες τις μικρές κάθετους παράλληλους κλπ.) και τον πεζόδρομο της Τοσίτσας(Εξάρχεια). Ειδικά οι οδοί που αναφέρω, είναι από τις περιοχές που και να μη θες, θα μπλέξεις. Επίσης, διάβασα πως σκέφτεσαι να μείνεις Καλλιθέα ή Ζωγράφου.Για Ζωγράφου, έχω άποψη γιατί μένω στα περίχωρά του χρόνια. Θα σε γδάρουν στο ενοίκιο.Αν όμως κοιτάξεις Γουδί ή Ιλίσια και προς τη Μιχαλακοπούλου(όχι προς Υμηττό δηλαδή), θα είναι καλύτερα τα πράγματα από άποψη τιμής, χωρίς να υστερεί σε κάτι. Το μόνο μείον η φασαρία, αλλά από την άλλη...ψηλά στου Ζωγράφου οι συγκοινωνίες δεν είναι ότι καλύτερο γιατί το μετρό είναι μακριά.
REDODIN7 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Επειδη ζω σχεδον κεντρο μπορω να σου πω να αποφυγεις μεταξουργειο, σταθμο λαρισσης, πλατεια αμερικης, κυψελη, βικτωρια, αγιο παντελεημονα και πατησια Τωρα εκτος κεντρου ζεφυρι, Λιοσια, θρακομακεδονες και γυρω περιοχες. Πριν 10 χρονια χαλια μαυρα ηταν και η καλλιθεα αλλα εχω να περασω πολλα χρονια και δεν ξερω αν εχει αλλαξει τιποτα.
johnbond Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Επειδη ζω σχεδον κεντρο μπορω να σου πω να αποφυγεις μεταξουργειο, σταθμο λαρισσης, πλατεια αμερικης, κυψελη, βικτωρια, αγιο παντελεημονα και πατησια Τωρα εκτος κεντρου ζεφυρι, Λιοσια, θρακομακεδονες και γυρω περιοχες. Τι πρόβλημα έχουν οι Θρακομακεδόνες; όλοι οι συνταξιούχοι μένουν εδώ , και πεθαίνεις απο τη βαρεμαρα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις