alxlightning Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Σου έχει τύχει κάτι τέτοιο; Σε μένα ποτέ και σε κανέναν άλλο που ξέρω πάντως δεν εχω παει ποτε μεσα, αν αυτο με ρωτας. αλλα ποσα ντου μας εχουν κανει Δερβενιων και γυρω που αραζουμε και γενικα φουλ τραμπουκισμος, ταυτοτητες, χαμοι και εχουμε τρεξει ποσες φορες με συντροφους για διαφορα περιστατικα που μονο εχουν γινει περισσοτερα επι τσιριζα, με κλασικη μεταθεση ευθυνων σε ανελιτες προφανως
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 δεν εχω παει ποτε μεσα, αν αυτο με ρωτας. αλλα ποσα ντου μας εχουν κανει Δερβενιων και γυρω που αραζουμε και γενικα φουλ τραμπουκισμος, ταυτοτητες, χαμοι και εχουμε τρεξει ποσες φορες με συντροφους για διαφορα περιστατικα που μονο εχουν γινει περισσοτερα επι τσιριζα, με κλασικη μεταθεση ευθυνων σε ανελιτες προφανως Ρωτούσα αν σου φόρτωσαν ποτέ πράγματα που δεν είχες σε έλεγχο. Ντου χωρίς λόγο ή έχετε δώσει αφορμές γενικά;
alxlightning Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Ρωτούσα αν σου φόρτωσαν ποτέ πράγματα που δεν είχες σε έλεγχο. Ντου χωρίς λόγο ή έχετε δώσει αφορμές γενικά; και ξαναλεω, δεν εχω επιτρεψει να συμβει κατι τετοιο, δυο βηματα πανω απ το βοξ ημασταν. πηγε να γινει. και γελαγα απειρη ωρα μαλιστα σε φαση λολ αν ειναι να μου φορτωσετε ντρογκια να ναι κατι που να πινω οντως οχι σισες που πηρατε απο καποιον κακομοιρη. ντου χωρις λογο, δερβενιων και βαλτετσιου πιο παλια που αραζαμε κανουν μια στο τοσο, αλλες φορες ανα διμηνο αλλες φορες ανα διβδομαδο. ο λογος ειναι οτι τι δουλεια εχετε εξω βραδυ, ξεκιναει απο ταυτοτητες και επεκτεινεται σε ψαξιμο τσαντων, σωματικο ελεγχο κ.ο.κ. τωρα κανεις λες και δεν ξερεις τι συμβαινει. η υπαρξη και μονο στα εξαρχεια ειναι μεμπτη, ποσο μαλλον αν εισαι κατω των 25 η αν φαινεσαι "αναρχοαπλυτος" η οπως θα το κατετασσαν αυτοι. δεν ξερω τα ακριβη κριτηρια τους. εν τω μεταξυ ολοι ξερουμε και τα σποτ διακινησης και τις φατσες, αλλα βλεπεις οτι τους πιανουν οποτε αποφασιζουν και τρεις μερες αργοτερα τους βλεπεις δυο στενα πιο κατω να ξαναπουλανε ολοι ξερουμε, και ειδικα οι κατοικοι, δεν ειναι και καμια επιστημη το τι συμβαινει και το ποιος κανει κουμαντα εκει και γιατι
zio10 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 και ξαναλεω, δεν εχω επιτρεψει να συμβει κατι τετοιο, δυο βηματα πανω απ το βοξ ημασταν. πηγε να γινει. και γελαγα απειρη ωρα μαλιστα σε φαση λολ αν ειναι να μου φορτωσετε ντρογκια να ναι κατι που να πινω οντως οχι σισες που πηρατε απο καποιον κακομοιρη. ντου χωρις λογο, δερβενιων και βαλτετσιου πιο παλια που αραζαμε κανουν μια στο τοσο, αλλες φορες ανα διμηνο αλλες φορες ανα διβδομαδο. ο λογος ειναι οτι τι δουλεια εχετε εξω βραδυ, ξεκιναει απο ταυτοτητες και επεκτεινεται σε ψαξιμο τσαντων, σωματικο ελεγχο κ.ο.κ. τωρα κανεις λες και δεν ξερεις τι συμβαινει. η υπαρξη και μονο στα εξαρχεια ειναι μεμπτη, ποσο μαλλον αν εισαι κατω των 25 η αν φαινεσαι "αναρχοαπλυτος" η οπως θα το κατετασσαν αυτοι. δεν ξερω τα ακριβη κριτηρια τους. εν τω μεταξυ ολοι ξερουμε και τα σποτ διακινησης και τις φατσες, αλλα βλεπεις οτι τους πιανουν οποτε αποφασιζουν και τρεις μερες αργοτερα τους βλεπεις δυο στενα πιο κατω να ξαναπουλανε ολοι ξερουμε, και ειδικα οι κατοικοι, δεν ειναι και καμια επιστημη το τι συμβαινει και το ποιος κανει κουμαντα εκει και γιατι Δεν ζω στην Αθήνα, ίσως γι'αυτό. Οκ κατάλαβα τι λες. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Moderators Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Φωταρα σημαντικο μια και ειπες για πολυσυχναστους χωρους ή στο τρενο ή καπου αλλο αμα καταλαβεις κάποιος να επεσε και καλα πάνω σου και να μπλέχτηκε κάπως μην τον αφησεις να φυγεις μάγκωσε τον πισω και ψάξε τις τσεπες σου πρώτα. Εχει κάτσει περιστατικο τέτοιο στον ηλεκτρικο απο εναν πο*σταριο οχι σε εμενα σε εναν άλλον. Και ψαχνοτανε μετα ο ανθρωπος. Ουτε εγω το καταλαβα ομως οτι τον εκλεψε έτσι. Kλασικη φαση, συνηθως στα Κατω Πατησια, ειναι σπειρα που τρεχουν λιγο πριν κλεισουν οι πορτες αν ειναι ειδικα καποιος υπερηλικας μπροστα μπροστα, πιεζουν κλπ, παιρνουν πορτοφολι και καπακι ρωτανε αν το τραινο παει Κηφισια (οταν πηγαινει Πειραια), καποιος φωναζει οχι (συνηθως απο την παρεα τους) και βγαινουν αλαφιασμενοι λιγο και καλα. Συνεχιστε. 1
alxlightning Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δεν ζω στην Αθήνα, ίσως γι'αυτό. Οκ κατάλαβα τι λες. ε αντιστοιχα σκηνικα και Θεσσαλονικη στην Ικτινου, πιο σπανια, αλλα ειναι και πιο ηρεμη η φαση γενικα βορεια, ευτυχως 1
warlock9_0 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 της υπερβολής το κάγκελο γίνεται σε αυτό το θέμα το ζείτε όλοι στα στενά 6
Δόγκανος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Εγώ για τα Πετράλωνα ρώτησα και απάντηση δεν πήρα...αλλού καταλήξατε.
alxlightning Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Εγώ για τα Πετράλωνα ρώτησα και απάντηση δεν πήρα...αλλού καταλήξατε. νομιζω σου ειπαμε τι παιζει με Πετραλωνα. Περ σε, δεν ειναι επικινδυνα. Η διαδρομη προς Πετραλωνα αργα το βραδυ/νωρις το πρωι μπορει και να ειναι επικινδυνη.
splashboogie Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Κοίτα γενικά εγω Φιλοπάππου μένω και τώρα Μετς και είμαι κομπλε και τα 2. Βγαινω με τους φίλους μου μπουρδελοτσαρκες καβάλα στα λιοντάρια μας. Μας κάνουν πεσιματα οι μπάτσοι (να με φορτώσουν χόρτο, κρυστάλλους, απεμπλουτισμένο ουράνιο κ.α.) αλλά εμείς δεν μασαμε. Μου έχουν κανει πέσιμο με φωτόσπαθο κάτι πρεζόνια, με έχουν προκαλέσει σε μονομαχία κάτι αδέσποτα αλλά δεν κολωνω διότι είμαι ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΑΝΙ και ΑΛΗΤΗΖΖΖΖ. Γενικά ησυχία κατά τα άλλα. 1
alxlightning Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Κοίτα γενικά εγω Φιλοπάππου μένω και τώρα Μετς και είμαι κομπλε και τα 2. Βγαινω με τους φίλους μου μπουρδελοτσαρκες καβάλα στα λιοντάρια μας. Μας κάνουν πεσιματα οι μπάτσοι (να με φορτώσουν χόρτο, κρυστάλλους, απεμπλουτισμένο ουράνιο κ.α.) αλλά εμείς δεν μασαμε. Μου έχουν κανει πέσιμο με φωτόσπαθο κάτι πρεζόνια, με έχουν προκαλέσει σε μονομαχία κάτι αδέσποτα αλλά δεν κολωνω διότι είμαι ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΑΝΙ και ΑΛΗΤΗΖΖΖΖ. Γενικά ησυχία κατά τα άλλα. δε ζουνε ολοι συμβατικες ζωες, φαινεται
4saken Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Εκει που μενω εγω μονο οταν σκαει ο τυπος εχουμε θεμα... 1
SlickNick Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 δεν εχω παει ποτε μεσα, αν αυτο με ρωτας. αλλα ποσα ντου μας εχουν κανει Δερβενιων και γυρω που αραζουμε και γενικα φουλ τραμπουκισμος, ταυτοτητες, χαμοι και εχουμε τρεξει ποσες φορες με συντροφους για διαφορα περιστατικα που μονο εχουν γινει περισσοτερα επι τσιριζα, με κλασικη μεταθεση ευθυνων σε ανελιτες προφανως Όταν λες "με συντρόφους" εννοείς με το αμόρε σου η με ιδεολογικούς συντρόφους; Έχει σημασία. 1
splashboogie Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Εγώ για τα Πετράλωνα ρώτησα και απάντηση δεν πήρα...αλλού καταλήξατε.Μια χαρά είναι, αν έχεις κοινή λογική. Π.χ. αν θες να βγεις και να γυρίσεις 4-5 γυρνα από Τρώων ή Δημοφωντος και οχι από στενά. Έχω πετύχει στο περιφερικό του Φιλοπάππου (στο ύψος των Πετραλώνων) κοριτσάκια παρέα 3 το πρωί εκεί δεν είσαι ασφαλής τι να γίνει. Δύο δρόμους κάτω είσαι. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2016 Παντως αν καποιος δεν εχει πατησει ξανα το ποδι του στην Αθηνα και διαβασει αυτα που γραφετε, θα νομιζει οτι οι γειτονιες της Αθηνας κανουν το Harlem να φαινεται παιδικη χαρα. Η Αθηνα ειναι γενικα μια ασφαλης πολη (συγκρινομενο με αλλες μεγαλουπολεις), παιρνεις καποια στοιχειωδη μετρα αυτοπροστασιας (οπως θα επαιρνες παντου) και εισαι μια χαρα. Αν μπεις στον ηλεκτρικο μεσα στο καταμεσημερο που ειναι πιτα στον κοσμο και εχεις το iPhone στην κωλοτσεπη, οκ μπορει και να στο παρουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις