Adon1s Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Τώρα να ρωτήσω εγω ο άσχετος Για φοιτητή , οι Αμπελόκηποι λένε για να νοικιάσεις ; Η ν.Σμύρνη ; Βέβαια δε ξέρω κατα πόσο είναι μακρυά απο στέκια κλπ οι περιπχές που λέω Sent from my iPhone using Insomnia
KREATOR13 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Για τα Εξάρχεια ένα πράμα θα πω. ΛΟΛ! Ρε πηγαίνετε πρώτα κ μετά μιλάτε. Ακούς εκεί δν κυκλοφορεί κόσμος μετά τις 8 χαχαχαχ! :') Aλλο παω για καφε ή ποτο εξαρχεια και αλλο μενω μονιμα εκει. Παντως φιλε οπου και να νοικιασεις,ξενους θα εχει και μαλιστα πολλους αλλα εγω νομιζω ενας νεος ανθρωπος μπορει να μεινει οπουδηποτε αθηνα χωρις να χρειαζεται φοβαται(ενταξει δε λεμε για γκετο στις ομονοιες),αρκει να εισαι low profile. 3
periergos90 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Πάνω κάτω απ'ότι διάβασα όλες οι περιοχές αναφέρονται σαν επικίνδυνες δηλαδή που δεν είναι επικίνδυνα για έναν φοιτητή? μάλλον θα πάω στον Πειραιά για περισσότερη ασφάλεια μου φαίνεται... Απο δουλειές σε καμιά καφετέρια θα βρω εύκολα η μπα? και πόσο δίνουν την ώρα περίπου εκει?
TheDevilMayCare Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Τώρα να ρωτήσω εγω ο άσχετος Για φοιτητή , οι Αμπελόκηποι λένε για να νοικιάσεις ; Η ν.Σμύρνη ; Βέβαια δε ξέρω κατα πόσο είναι μακρυά απο στέκια κλπ οι περιπχές που λέω Sent from my iPhone using Insomnia Αντι για Αμπελοκηπους (σε κοντινο ευρος) θα διαλεγα Νεαπολη Εξαρχειων Νεα Σμυρνη δαγκωτο, μα δε ξερω ποσο την εκτιμας ως νεος / φοιτητης, εγω την "ανακαλυψα" αρκετα μετα 25, πιο πριν δεν θα πολυγουσταρα
periergos90 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Αντι για Αμπελοκηπους (σε κοντινο ευρος) θα διαλεγα Νεαπολη Εξαρχειων Νεα Σμυρνη δαγκωτο, μα δε ξερω ποσο την εκτιμας ως νεος / φοιτητης, εγω την "ανακαλυψα" αρκετα μετα 25, πιο πριν δεν θα πολυγουσταρα δεν ειναι τοσο για νέους εννοεις?
TheDevilMayCare Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Πάνω κάτω απ'ότι διάβασα όλες οι περιοχές αναφέρονται σαν επικίνδυνες δηλαδή που δεν είναι επικίνδυνα για έναν φοιτητή? μάλλον θα πάω στον Πειραιά για περισσότερη ασφάλεια μου φαίνεται... Απο δουλειές σε καμιά καφετέρια θα βρω εύκολα η μπα? και πόσο δίνουν την ώρα περίπου εκει? Απο πλεον ασφαλεις περιοχες @ Αθηνα, που ταυτοχρονα δεν ειναι τρελα ακριβη [γιατι η ασφαλεια κι αυτη, δυστυχως εχει τιμη, και αν χρειαζεσαι την πληρωνεις...] ειναι η Δεξαμενη (Κολωνακι) και Κολωνακι ψηλα: προς το Τελεφερικ (οχι πλατεια)
Superpie Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Απο πλεον ασφαλεις περιοχες @ Αθηνα, που ταυτοχρονα δεν ειναι τρελα ακριβη [γιατι η ασφαλεια κι αυτη, δυστυχως εχει τιμη, και αν χρειαζεσαι την πληρωνεις...] ειναι η Δεξαμενη (Κολωνακι) και Κολωνακι ψηλα: προς το Τελεφερικ (οχι πλατεια) Με κανενα 500αρι ενοικιο?
TheDevilMayCare Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 δεν ειναι τοσο για νέους εννοεις? Κοιτα στα 18-20 μου δεν εκτιμουσα τοσο πολυ [δε θεωρουσα δηλαδη σημαντικο!] το πρασινο, τη σωστη ρυμοτομια, την ησυχια μου, να μην εχω περιεργους ξενους (εχω μεινει @ Αχαρνων κατω απο Βικτωρια, σε ζορικα χρονια και δε χαμπαριαζα) οπως επισης και τη "γυναικοκατασταση" της Νεας Σμυρνης -γιατι ετρωγα αλλου
periergos90 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Με κανενα 500αρι ενοικιο? το λιγότερο Κοιτα στα 18-20 μου δεν εκτιμουσα τοσο πολυ [δε θεωρουσα δηλαδη σημαντικο!] το πρασινο, τη σωστη ρυμοτομια, την ησυχια μου, να μην εχω περιεργους ξενους (εχω μεινει @ Αχαρνων κατω απο Βικτωρια, σε ζορικα χρονια και δε χαμπαριαζα) οπως επισης και τη "γυναικοκατασταση" της Νεας Σμυρνης -γιατι ετρωγα αλλου κοίτα επειδή κι εγω θα έρθω για δεύτερη σχολή θέλω μια ενδιάμεση κατάσταση όχι την πολύ βαβούρα αλλά ούτε και την απόλυτη ησυχία
TheDevilMayCare Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Με κανενα 500αρι ενοικιο? Ξεκινανε οι γκαρσονιερες, απο τα μισα (!) μαλιστα βλεπω ενοικιαστηρια να μενουν για πολυ καιρο. Υποψιν οτι για Κολωνακιωτες εκει πανω δεν θεωρειται Κολωνακι: οταν ανεβαινουν & κουραζονται...
Superpie Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Φοιτητης ειναι ο ανθρωπος.Οχι προισταμενος σε εταιρια με μισθο 2000ευρω..
*nenya* Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Ξεκινανε οι γκαρσονιερες, απο τα μισα (!) μαλιστα βλεπω ενοικιαστηρια να μενουν για πολυ καιρο. Υποψιν οτι για Κολωνακιωτες εκει πανω δεν θεωρειται Κολωνακι: οταν ανεβαινουν & κουραζονται... Έχει και με 200 euros αλλά παλιές κατασκευές, 25τμ, ισόγεια και ημιυπόγεια... Εμ, το Κολωνάκι πληρώνεται πιο ακριβά όμως.
periergos90 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 απο δουλειες τι λέει η αθηνα? σε καφετεριεες εννοω
deesnider Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Ε κοίτα αν δεν έχεις πάνω σου λεφτά, ρολόι, ακριβό κινητό και καλό συκώτι, δεν έχεις να φοβάσαι κάτι. Άπειρα respect! Απόλαυσα ακόμα και το ότι μού βγήκε ο καφές απ' τη μύτη... 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2013 Έχει και με 200 euros αλλά παλιές κατασκευές, 25τμ, ισόγεια και ημιυπόγεια... Εμ, το Κολωνάκι πληρώνεται πιο ακριβά όμως. Σημερα δεν κοστιζει τοσο ακριβα οσο καποτε. Μαλιστα καταλαβαινω τι αγοραζεις εκει, καθε φορα που για βολτα ανεβαινω απο τη Βασ. Σοφιας μεχρι τερμα @ Αγιο Γεωργιο. ("βολτα χαλαρωσης", το κανω στανταρακι 1 φορα/βδομαδα, οπως & Εθνικο Κηπο ) Αναλογικως για παραδειγμα, βρισκω πανακριβα τα Κατω Πατησια -που λογω φτηνοτερων ενοικιων, διαλεγονται επισης απο φοιτητες- εκει θα επρεπε να σε πληρωνουν για να μεινεις, οχι να πληρωνεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις