anwnymh29 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτό είναι το σημαντικότερο πιστεύω...εμένα στην Αθήνα παντού επικίνδυνα μου φαίνεται ας πούμε! Μην τρομοκρατεις το ταγαρ την Ανωνυμη !! Ενταξει πιστευω ειναι και τι ωρες κυκλοφορει καποιος και που..πολυ πρωινες ωρες ή αργα το βραδυ νιωθεις λιγο καπως!μπρρρρ... 1
zio10 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Μην τρομοκρατεις το ταγαρ την Ανωνυμη !! Ενταξει πιστευω ειναι και τι ωρες κυκλοφορει καποιος και που..πολυ πρωινες ωρες ή αργα το βραδυ νιωθεις λιγο καπως!μπρρρρ... Τι να σου πω, εγώ όλες τις ώρες προσπαθώ να φυλάγομαι! Ειδικά σε ηλεκτρικό, λεωφορεία, μετρό κλπ...Καλά το βράδυ είναι ακόμα χειρότερα! (για μας τους επαρχιώτες επαναλαμβάνω ) 2
*nenya* Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Ειστε ζουγκλα γαμωτο...αυτο ειναι αληθεια. Και ειδικα για εναν επαρχιωτη εδω η Αθηνα του φαινεται Τεξας Ψυχραιμία κοπέλα μου! Την ώρα που λες θα κυκλοφορούν και άλλοι που πάνε στις δουλειές τους, don't worry. Και μην ξεχνάς ότι οι πορτοφολάδες κλπ. βλέπουν και κρίνουν ποιός είναι θύμα απ'το βλέμμα, τον τρόπο που περπατάει, την στάση του σώματος, την εμφάνιση κλπ. Οπότε να είσαι κουλ, όχι ύφος τρομαγμένης κορασίδας. Δεν είμαστε και εμπόλεμη ζώνη ή κακόφημη συνοικία του Μπρονξ Απλά κι εσύ μην φορέσεις ξερωγώ φάτσα φόρα την τσάντα D&G και σετ από χρυσαφικά για να σε βλέπουν όλοι από χιλιόμετρα. Και αυτό ισχύει γενικά, δηλαδή μην γίνεσαι στόχος από μόνη σου. Ξαναλέω, ψυχραιμία! Μάθε να κυκλοφορείς και όλα καλά θα είναι! Τα είπε και ο Ανήλικος πιο πριν. 3
anwnymh29 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Ψυχραιμία κοπέλα μου! Την ώρα που λες θα κυκλοφορούν και άλλοι που πάνε στις δουλειές τους, don't worry. Και μην ξεχνάς ότι οι πορτοφολάδες κλπ. βλέπουν και κρίνουν ποιός είναι θύμα απ'το βλέμμα, τον τρόπο που περπατάει, την στάση του σώματος, την εμφάνιση κλπ. Οπότε να είσαι κουλ, όχι ύφος τρομαγμένης κορασίδας. Δεν είμαστε και εμπόλεμη ζώνη ή κακόφημη συνοικία του Μπρονξ Απλά κι εσύ μην φορέσεις ξερωγώ φάτσα φόρα την τσάντα D&G και σετ από χρυσαφικά για να σε βλέπουν όλοι από χιλιόμετρα. Και αυτό ισχύει γενικά, δηλαδή μην γίνεσαι στόχος από μόνη σου. Ξαναλέω, ψυχραιμία! Μάθε να κυκλοφορείς και όλα καλά θα είναι! Τα είπε και ο Ανήλικος πιο πριν. Φτωχαδακι ειμαι το κακομοιρο..Τι να κλεψει..Γενικοτερα ειμαι κουλ δεν δειχνω ποτε ποσους παλμους εχω βγαινοντας το βραδυ απο το μετρο Ελα πλακα κανω ...και προς Θεου δεν ειχα σκοπο να υποτιμησω την ομορφη Αθηνα.
Lucifer Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Εντάξει, το "όμορφη" αν δεν είσαι Σαλονικιά δεν επιβάλλεται, μεταξύ μας είμαστε. 7
anwnymh29 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Εντάξει, το "όμορφη" αν δεν είσαι Σαλονικιά δεν επιβάλλεται, μεταξύ μας είμαστε. Κερκυραια ειμαι και παρα την ανασφαλεια που νιωθω βρισκω ομορφη την Αθηνα..2 ωριτσες να βγεις γεμιζεις μπαταριες!Λεφτα να εχεις.. Ισως η περιοχη που ειμαι με χαλαει γιατι εχει τρομερη φασαρια!Τι να κανουμε...
Iris_89 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Έλα Περιστέρι καλό μου, προς Ανθούπολη μεριά. 2
anwnymh29 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Έλα Περιστέρι καλό μου, προς Ανθούπολη μεριά. Καθε μερα ειμαι στο Περιστερι μενει μια φιλη εκει..το βρηκα εξαιρετικο αν δεν ειναι τολμηρο να εχω αποψη καθοτι εχω μονο δεκα μερες εδω.
Iris_89 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Καθε μερα ειμαι στο Περιστερι μενει μια φιλη εκει..το βρηκα εξαιρετικο αν δεν ειναι τολμηρο να εχω αποψη καθοτι εχω μονο δεκα μερες εδω. Το σίγουρο είναι πως είναι πολύ καλύτερο από εκεί που μένεις τώρα. Τα υπόλοιπα είναι αντικειμενικά.
_hopelesscase_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Νομιζω ξημερωνει τον χειμωνα στις 6..τελος παντων!!Ναι δεν θα μεινω πολυ καιρο εδω,η μποχα δεν παλευεται,τα τρενα επισης δεν παλευονται..μερα νυχτα τουτουουου!!Πολλοι αλλοδαποι επισης,να μου πεις που δεν εχει...Αν ολα πανε καλα μαλλον θα παω προς Περιστερι,ειναι πολυ ησυχα εκει. Ναι, και; Ωραία που τα λες. Συνήθως τη βρώμα τη καθαρίζουμε, άλλα μάλλον ετυχες σε μέρα που τη προηγουμενη θυσιαζαμε παρθένες. Γι αυτό και δεν προλάβαμε. Τον κύριο που έκανε ελικοπτερακι με το πουλί του τον είχαμε νοικιάσει από τα Άνω Πετράλωνα, για να διώχνει τα κουνούπια. Ναι παιδιά μακριά από δω. Τρέξτε να γλιτώσετε και μην κοιτάξετε πίσω. Μπορεί να είναι βρώμικα, όπως λέει και η idomeneas7, αλλά θα πέσουμε ηρωικά...Τουλάχιστον θα έχουμε συντροφιά, καθώς ψυχορραγουμε, τον τυπα που θα μας κάνει αέρα με το πουλί του. Το καλό με το να μας παρουσιάζουν σαν τους Ουρουκς Χάι, είναι πως μας αδειάζουν τη γωνιά διάφοροι τύποι και μπορούμε να βρίσκουμε οι υπόλοιποι ευκολότερα να παρκάρουμε. Μακριά τρέξε να σωθείτε! I love you
Big Boss Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 όπου έχει παράνομους μετανάστες Τυχαίο?.....
d_gkal Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 πως μπορειται να φοβαστε να κυκλοφορησετε??? οκ, σε "γκετο" δεν πας με τιποτα χωρις πλατες. αλλα σε ολα τα αλλα μερη χαλαρα και ανετα
Papakaliati Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Γι τα υπόλοιπα που ειπώθηκαν όταν κυκλοφορείτε σε περίεργες περιοχές πεζοί νύχτα αποφύγετε να ντύνεστε σαν κάγκουρες για τους άντρες (ρολόγια, αρώματα, iphone) Τι φαση, απο ποτε ρολοι αρωμα και iphone ειναι ο ορισμος του καγκουρα; 1
idomeneas7 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2015 iPhone είναι ο ορισμός του pretentious douchebag, μην τα μπερδευουμε. 2
kathytherion Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2015 Ψυχραιμία κοπέλα μου! Την ώρα που λες θα κυκλοφορούν και άλλοι που πάνε στις δουλειές τους, don't worry. Και μην ξεχνάς ότι οι πορτοφολάδες κλπ. βλέπουν και κρίνουν ποιός είναι θύμα απ'το βλέμμα, τον τρόπο που περπατάει, την στάση του σώματος, την εμφάνιση κλπ. Οπότε να είσαι κουλ, όχι ύφος τρομαγμένης κορασίδας. Δεν είμαστε και εμπόλεμη ζώνη ή κακόφημη συνοικία του Μπρονξ Απλά κι εσύ μην φορέσεις ξερωγώ φάτσα φόρα την τσάντα D&G και σετ από χρυσαφικά για να σε βλέπουν όλοι από χιλιόμετρα. Και αυτό ισχύει γενικά, δηλαδή μην γίνεσαι στόχος από μόνη σου. Ξαναλέω, ψυχραιμία! Μάθε να κυκλοφορείς και όλα καλά θα είναι! Τα είπε και ο Ανήλικος πιο πριν. Μου θυμισες τωρα μια περιοδο που εμενα Σταθμο Λαρισης ως φοιτητρια και τα βραδια που γυρναγα μονη μου σπιτι απο το μετρο προσπαθουσα να περπαταω οσο πιο μαγκιορικα και αντρικεια μπορουσα και επετρεπε το 1,50 υψος μου, και στο χερι κραταγα κλειδια για αμυνα. Ειδικα το περπατημα ηταν ολα τα λεφτα. Δεν ειχα κανενα ασχημο περιστατικο οσο εμενα εκει, μονο μια αισθηση κινδυνου το βραδυ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις