Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω εγω μια φορα γυρναγα παλια που ημουν φανταρος απο σταθμο λαρισης κατα τις 4 το πρωι και ελεγα τωρα θα μου την πεσουν και θα μου παρουν οτι εχω.

Ηταν σε παρεες των 10-12 ατομων κατι σκατοφατσες και κοιταγαν περιεργα.

Παντως ειναι μερικες περιοχες εδω αθηνα που δεν μπορεις ευκολα να περπατησεις ειδικα μετα τις 9 το βραδυ ειναι 50-50 αν θα σε κλεψουν η οχι.

Προσφατα πηγαινα στο λαικο το νοσοκομειο νυχτα και κλειδωνα τις πορτες στο αμαξι γιατι εκει στα φαναρια στην αλεξανδρας ηταν κατι πρεζονια και ηθελαν με το ζορι κατι να δωσεις ψιλα κτλπ.

• Like 1
  • Απαντ. 274
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

όπου έχει παράνομους μετανάστες

Τυχαίο?.....

ναι γιατι το Μενίδι είναι γεμάτο μετανάστες, επισης προς πειραια μεριά κάποιες στιγμές δεν πλησιαζεις οχι λογο μετανάστων ...
Δημοσ.

ως φοιτητρια και τα βραδια που γυρναγα μονη μου σπιτι απο το μετρο προσπαθουσα να περπαταω οσο πιο μαγκιορικα και αντρικεια μπορουσα και επετρεπε το 1,50 υψος μου, και στο χερι κραταγα κλειδια για αμυνα.

το σκάνια που το είχες παρκάρει? ;p
  • Like 1
Δημοσ.

το σκάνια που το είχες παρκάρει? ;p

Χαχαχα ουτε καν...μετρο και ποδια. Απλα προσπαθουσα να αποπνεω αυτοπεποιθηση και σιγουρια ας πουμε.

Δημοσ.

Το Περιστέρι σε σχέση με την περιοχή που μένεις είναι κυριλέ.

Γενικά τα Δυτικά προάστεια είναι εντάξει περιοχές,έχουν τα πάντα.

Δημοσ.

Τα δυτικά προάστια έχουν περισσότερους κατοίκους από την οποιαδήποτε πόλη της ελλάδας εκτός Αττικής και ρίχνουν σε κόσμο σε ολόκληρα κρατίδια (Βατικανό, Σαν Μαρίνο) μη σου πω πως αν κατεβάσουν και εθνική στη μπαλα, άνετα κερδίζουν τα νησιά Φερόες και την εθνική Μυκον εεε εθνική Ελλάδας.

• Like 1
Δημοσ.

Τα δυτικά προάστια έχουν περισσότερους κατοίκους από την οποιαδήποτε πόλη της ελλάδας εκτός Αττικής και ρίχνουν σε κόσμο σε ολόκληρα κρατίδια (Βατικανό, Σαν Μαρίνο) .

Το Βατικανό έχει πιο λίγο πληθυσμό από τις φοιτητικές εστίες της Θεσ/νίκης ενώ το Σαν Μαρίνο το ρίχνει σε κόσμο μέχρι και η Καστοριά

Δημοσ.

ναι γιατι το Μενίδι είναι γεμάτο μετανάστες, επισης προς πειραια μεριά κάποιες στιγμές δεν πλησιαζεις οχι λογο μετανάστων ...

Όπα για πες? Μένω παιραιά και από ΗΣΑΠ και κάτω είναι αρκετά ήσυχα. Ο Πειραιάς είναι σαν κωμόπολη. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...