Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος ειναι ενημερωμενος σχετικα με συμπληρωματα που μπορουμε να παρουμε και να μας βοηθησουν στη μειωση του λιπους. Δεν αναφερομαι μονο σε λιποδιαλυτες (εχω διαβασει αντιστοιχα θεματα) . Βασικα εχω ακουσει να λενε οτι βοηθουν τα ωμεγα λιπαρα οξεα, αξιζει δηλ να παρει κανεις κατι τετοιο http://www.healingpowerpharmacy.gr/simpliromata-diatrofis/lipara-oxea-omega-3-6-9/Lamberts-Pure-OracOmega-o3-120-caps ;

Υπαρχουν αλλα σκευασματα, πχ αμινοξεα που να βοηθουν?

Εχει χρησιμοποιησει καποιος κατι τετοιο http://www.healingpowerpharmacy.gr/adinatisma/elegxos-barous/Solgar-Lipotropic-Factors-tabs-100s ; Ή http://www.healingpowerpharmacy.gr/adinatisma/kaisi-lipous/Health-Aid-BODYLEAN-CLA-PLUS-30caps-30-tabs

Επισης αν καποιος γνωριζει σχετικα με τους λιποδιαλυτες.. Μια φιλη μου παιρνει τα xl-s που, υποτιθεται, ειναι φυτικα...ενω ενας γνωστος μου τα λιποτοξ. Αυτα κανουν δουλεια ή ειναι πεταμενα χρηματα? επισης υπαρχουν καποιες εξετασεις που πρεπει να κανεις, πριν χρησιμοποιησεις τα δευτερα?

Υγ: προφανως τιποτα απ ολα αυτα δε δουλευει αν δε μειωσεις το φαι και δε σηκωθεις απ την καρεκλα. Το ξερω αυτο, και το λεω για να μη παρω αναλογες απαντησεις. Αλλωστε κι εγω σε καποιον πρωτα απ ολα αυτα θα του λεγα να προσεξει.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για ω3 πάρε το Omacor.  Δυστυχώς δεν συνταγογραφείται πλέον αλλά η τιμή του έχει πέσει γύρω στα 14€. Ρίχνει επίσης τα τριγλυκερίδια.  Κάτι άλλο που έχω ακούσει ειναι οι κάψουλες λεκιθίνης.

Όμως πριν προχωρήσεις σε οτιδήποτε να ρωτήσεις πρώτα τον παθολόγο σου.

Φυσικός λιποδιαλύτης είναι ο ανανάς. Αν σου αρέσει .

Επεξ/σία από HALF EVIL
Δημοσ.

Να έχεις κατά νου απλά πως αν τα ξεκινήσεις πρέπει να κάνεις εξετάσεις αίματος κάθε μήνα. Επιπλέον τα συμπληρώματα είναι γενικά για μικρό διάστημα και αν παράδειγμα τα πάρεις σερί για ένα χρόνο δυστυχώς μπορεί να αποκτήσεις πολλά προβλήματα...

Γενικά παίζει στον ένα μήνα με συμπλήρωμα ένα εκτός, με μέγιστη διάρκεια 4 μήνες περίπου

Δημοσ.

Υγ: προφανως τιποτα απ ολα αυτα δε δουλευει αν δε μειωσεις το φαι και δε σηκωθεις απ την καρεκλα. Το ξερω αυτο, και το λεω για να μη παρω αναλογες απαντησεις. Αλλωστε κι εγω σε καποιον πρωτα απ ολα αυτα θα του λεγα να προσεξει.

Τότε λοιπόν καταλαβαίνεις αυτομάτως ότι δεν θα δεις τα αποτελέσματα που θέλεις.Ίσως μειωθεί πχ το ποσοστό λίπους σου από 25% στο 23% αλλά ουσιαστική διαφορά δεν θα δεις...Τώρα που είναι και καλοκαίρι γιατί δεν κάνεις την βολτούλα σου 4-5km?Εγώ κάθε μέρα κάνω τον γύρο της πόλης μου 13-17 km  σε 2 ώρες χαλαρά, τρώω και τα παγωτάκια μου και είμαι fit  :-D

Δημοσ.

Γενικά πολλοί τους σνομπάρουν τους λιποδιαλύτες.  Δεν κάνουν δουλειά και είναι ψιλοπεταμένα λεφτά.

Δημοσ.

Τρία λίτρα νερό τη μέρα και ένα ολόκληρο μαρούλι. Τζάμπα και θα χάσεις άπειρο λίπος. Σούπερ λιποδιαλυτης και δουλεύει πάντα

• Like 3
Δημοσ.

Προσοχη, με αυτα τα σκευασματα, γιατι αν και πωλουνται σε φαρμακεια, τα περισσοτερα απο αυτα δεν εχουν εγκριση απο τον Ε.Ο.Φ

Δημοσ.

Και ο καφές έχει λιποδιαλυτικές ιδιότητες εξαιτίας της καφεΐνης, αρκεί να μην το παρακάνεις με τη ζάχαρη.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τα περισσοτερα λιποτροπικα σκευασματα κανουν πραγματικα δουλεια.

Ομως και τα περισσοτερα εχουν παρενεργειες.

Γιαυτο καλυτερα να αποφευγουμε την χρηση τους.

Με ισορροπημενη διατροφη και ασκηση με βαρη μπορουμε να πετυχουμε αναλογα αποτελεσματα,

χωρις να βλαψουμε την υγεια μας.

Δημοσ.

Ειναι μυθος τα παραπανω σκευασματα.

Η καλυτερη εφικτη λυση ειναι η διατροφολογος. Αρκει να ναι καλη κ αξιοπιστη. Θα σου κανει λιπομετρηση για να δεις τα πραγματικα σου ποσοστα καθως κ τον δεικτη μεταβολισμου. Εξηγησε της γιατι θες να το κανεις. Δωστης να καταλαβει οτι ναι μεν θες να χασεις λιπος αλλα να παρεις μυικο ιστο ωστε να τεντωσει το δερματακι κ να μην ειναι λαπαδακι. Μαζι με την γυμναστικη θα ναι το καλυτερο. Με χωρις λιπος αλλα και καλοσχηματισμενο καλογυμνασμενο σωμα.

Δημοσ.

Η καλυτερη εφικτη λυση ειναι η διατροφολογος. Αρκει να ναι καλη κ αξιοπιστη. Θα σου κανει λιπομετρηση για να δεις τα πραγματικα σου ποσοστα καθως κ τον δεικτη μεταβολισμου. Εξηγησε της γιατι θες να το κανεις. Δωστης να καταλαβει οτι ναι μεν θες να χασεις λιπος αλλα να παρεις μυικο ιστο ωστε να τεντωσει το δερματακι κ να μην ειναι λαπαδακι. Μαζι με την γυμναστικη θα ναι το καλυτερο. Με χωρις λιπος αλλα και καλοσχηματισμενο καλογυμνασμενο σωμα.

Δεν ειναι μυθος, κανουν δουλεια και μαλιστα με το παραπανω.

Το βεβαιωνουν και αυτοι που πεθαναν απο αυτα.

• Like 1
Δημοσ.

Σε ενα κοντινο χωριο ειχαμε εναν τυπο πολυ χοντρο..

Πηγε και εκανε μια εγχειρηση δεν θυμαμαι αν εβαλε δαχτυλιδι.. Τον εβλεπα και ηταν πολυ αδυντος μετα.. Στα φυσιολογικα του κιλα αλλα ολα ειχαν κρεμμασει..

Αλλα ο ανθρωπος δεν αλλαζει που λενε και οι κακιες συνηθιες δεν κοβονται..

Προχτες στην παραλια που το ειδα παλι ειχε παρει τα κιλα.. Μαλλον ντρεποταν και φορουσε συνεχεια μπλουζα..

Δεν υπαρχουν μαγικες λυσεις/φαρμακα αν δεν το θες/δεν προσπαθησεις απο μονος σου..

Δημοσ.

κοιταγα μια μερα ενα σκευασμα που πιανει τα λιπη και δεν τα αφηνει να αποροφηθουν απο τον οργανισμο. κοιταω τα συστατικα και βλεπω silice colloidal μονο που δεν μου επεσε το σαγονι στο πατωμα. οτι καλυτερο για να ξετιναξεις οχι μονο νεφρα αλλα και οποιοδηποτε φιλτρο κυκλοφορει στην αγορα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχει νόημα να παίρνεις λιποδιαλύτες αν δεν κάνεις τα βασικά πρώτα. 

1) δεν πίνεις θερμίδες. Απαγορεύονται τα πάντα εκτός απο νερό και 0 calorie drinks. 

2) δεν τρώς ποτε μέχρι να χρειάζεται να σε σηκώσει γερανός από το τραπέζι, παρόλο που τρώς μέχρι να χορτάσεις. Οχι φαΐ μετά τις 9 το βράδυ.

3) τηγανιτά και γλυκά με μέτρο. (3 φορές την ευδομάδα πχ)

4) περπάτημα 1 ώρα την ημέρα σε έντονο ρυθμό

δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος που είναι "υπέρβαρος" και θέλει να χάσει κιλά να κάνει τα παραπάνω και να μην μείνει μισός σε 3-6 μήνες. Ασε τους λιποδιαλύτες για αυτούς που παλεύουν να πέσουν κάτω απο 10% λίπος.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...