silverado Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δεν έχει νόημα να παίρνεις λιποδιαλύτες αν δεν κάνεις τα βασικά πρώτα. 1) δεν πίνεις θερμίδες. Απαγορεύονται τα πάντα εκτός απο νερό και 0 calorie drinks. 2) δεν τρώς ποτε μέχρι να χρειάζεται να σε σηκώσει γερανός από το τραπέζι, παρόλο που τρώς μέχρι να χορτάσεις. Οχι φαΐ μετά τις 9 το βράδυ. 3) τηγανιτά και γλυκά με μέτρο. (3 φορές την ευδομάδα πχ) 4) περπάτημα 1 ώρα την ημέρα σε έντονο ρυθμό δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος που είναι "υπέρβαρος" και θέλει να χάσει κιλά να κάνει τα παραπάνω και να μην μείνει μισός σε 3-6 μήνες. Ασε τους λιποδιαλύτες για αυτούς που παλεύουν να πέσουν κάτω απο 10% λίπος. Το να μην τρως μετα τις 9 το βραδυ ειναι λαθος. Ο οργανισμος στην διαρκεια του υπνου προσπαθει να αναπλασει τους καταστραμενους ιστους, και χωρις επαρκεια των απαραιτητων αμινοξεων δεν θα μπορεσει να κανει σωστα την δουλεια του. Γιαυτο το τελευταιο γευμα πριν τον υπνο πρεπει να περιλαμβανει καλη ποσοτητα πρωτεινης. Το γευμα αυτο πρεπει να απεχει ιδανικα μιαμιση ωρα απο την ωρα για για υπνο.
didymos Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Μπορείς να πάρεις κάποιο συμπλήρωμα διατροφής για να σε βοηθήσει να φτάσεις πιο εύκολα το στόχο σου. Φυσικά το στόχο σου μπορείς να τον πετύχεις και χωρίς συμπλήρωμα αλλά επειδή οι τροφές πλέον είναι οι περισσότερες επεξεργασμένες, κρύβουν ζάχαρη και θερμίδες που δεν τις υπολογίζεις. Εγώ προσωπικά έχασα 25 κιλά με τη βοήθεια συμπλήρωματος. Ωστόσο, αν δεν είσαι διατεθειμένη να κάνεις τα εξής, μην το κάνεις καθόλου: 1) Να πίνεις νερό τουλάχιστον 2 λίτρα ημερησίως. ΔΕΝ υπάρχει καλύτερος λιποδιαλύτης από αυτό! 2) Να κάνεις πολλά μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα 3) Αν έχεις θεματάκια υγείας, να συμβουλευτείς πρώτα το γιατρό σου 4) Να βάλεις κάποια μορφή άσκησης στη ζωή σου (δε χρειάζεται να χτυπιέσαι στα γυμναστήρια, για αρχή βγάλε το ασανσέρ από τη ζωή σου) Αν το πάρεις απόφαση, σου εύχομαι καλή δύναμη, η αρχή είναι το παν.
HALF EVIL Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 http://www.homeopathswithoutborders.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1245:yl-by-charak&catid=154:ayurvedic-medicines&Itemid=560 Κάποια γνώμη γι'αυτά;
margaritagr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Πρωτα απ ολα ευχαριστω οσους διαβασαν το θεμα και ανταποκριθηκαν Εχω αρχισει γυμναστηριο, οποτε το θεμα της ασκησης εχει καλυφθει. Το θεμα της διατροφης επισης το προσεχω, και ναι πινω αρκετο νερο! Βλεπω να χω κολησει σ αυτα τα κιλα και να μη φευγουν αλλο... Εχω και προβλημα με το θυρεοειδη οποτε κατα καιρους ζοριζει περισσοτερο το θεμα. Δεν εχω αγορασει κατι , γυρνωντας απο τις διακοπες θα κοιταξω να εντεινω κι αλλο τη γυμναστικη και βλεπουμε.. Απλα Τωρα που χω χρονο το ψαχνω οσο μπορω.. Για το cla, τα xl-s, τα lipotox και γι αυτο της solgar http://healthyme.gr/a/products/1112-lipotropic-factors 1
benign Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 . Εχω και προβλημα με το θυρεοειδη οποτε κατα καιρους ζοριζει περισσοτερο το θεμα. Δεν εχω αγορασει κατι , γυρνωντας απο τις διακοπες θα κοιταξω να εντεινω κι αλλο τη γυμναστικη και βλεπουμε.. Απλα Τωρα που χω χρονο το ψαχνω οσο μπορω.. Για το cla, τα xl-s, τα lipotox και γι αυτο της solgar http://healthyme.gr/a/products/1112-lipotropic-factors Αμα υπαρχει προβλημα θυρεοειδους,πηγαινε στον διαιτολογο σου και ενδοκρινολογο σου γιατι μερικα απο αυτα τα λιποδιαλυτικα πειραζουν τον θυρεοειδη και μπορει να παθεις κατι με την καρδια σου. Προσεξε πολυ σε αυτο. Και μαλιστα αν ειναι σωστοι επαγγελματιες σε οποιοδηποτε μαγαζι ειδων διατροφης τους τα ζητησεις, το πρωτο που θα σε ρωτησουν ειναι αν εχεις προβλημα με τον θυρεοειδη. Εχω καποιες ιδεες παντως, αν θελεις μπορω να σου στειλω μερικα αρθρα απο γιατρους να διαβασεις καθως και λινκ για ενα ενδιαφερον documentary απο το BBC στο οποιο συμμετειχαν κορυφαιοι διατροφολογοι και οχι μονο και προτειναν καποια στρατηγικη.Εμενα μου αρεσε και εχω αρχισει να την ακολουθω.
Moderators Spect~ Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 μαργαριτα αυτο συμβαινει σε ολους! τα πρωτα κιλα φευγουν ευκολα και μετα κολλας! εκει ειναι που πρεπει να κανεις το ενα βημα παραπανω! μια συμβουλη να μην κοιτας πολυ τη ζυγαρια αλλα τον καθρεφτη! μπορει να σφιγγεις,να χανεις λιπος κτλ αλλα να αυξανεις το μυικο σου βαρος οποτε μενεις στα ιδια κιλα μην ασχοληθεις με φαρμακα λιποδιαλυτες κτλ μονο κακο θα σου κανουν! 2
dimitra_m3 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Μαργαριτα η θυροειδοπαθια κ το παχος ειναι μυθος. Δν παχαινεις αν ραψεισ το στοματακι. Εχω νοσο hasimoto με υποθυροειδισμο παιρνω T4 88mg. ο μεταβολισμος στα 1315 κ με λιπος στα 18%. Μια χαρα ειμαι δλδ. Οπως κ να χει σου συνιστω ανεπιφυλακτα διατροφολογο, θα δεις σωτηρια. Trust me.
silverado Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Πρωτα απ ολα ευχαριστω οσους διαβασαν το θεμα και ανταποκριθηκαν Εχω αρχισει γυμναστηριο, οποτε το θεμα της ασκησης εχει καλυφθει. Το θεμα της διατροφης επισης το προσεχω, και ναι πινω αρκετο νερο! Βλεπω να χω κολησει σ αυτα τα κιλα και να μη φευγουν αλλο... Εχω και προβλημα με το θυρεοειδη οποτε κατα καιρους ζοριζει περισσοτερο το θεμα. Δεν εχω αγορασει κατι , γυρνωντας απο τις διακοπες θα κοιταξω να εντεινω κι αλλο τη γυμναστικη και βλεπουμε.. Απλα Τωρα που χω χρονο το ψαχνω οσο μπορω.. Για το cla, τα xl-s, τα lipotox και γι αυτο της solgar http://healthyme.gr/a/products/1112-lipotropic-factors Αφου εχεις καποια προβληματα με το θυρεοειδη να ξερεις οτι δεν πρεπει να ξαφνιαζεις τον οργανισμο σου με αποτομες αυξομειωσεις βαρους . Οτι κανεις πρεπει να γινεται σχετικα αργα. Αλλος ενας λογος για να μην χρησιμοποιησεις τετοια σκευασματα. Αν εχεις κολλησει σε αυτα τα κιλα οπως λες , αντι να ψαχνεσαι σε συμπληρωματα της solgar καλυτερα να πινεις με μετρο πρασινο τσαι που θα σου δωσει και επιπλεον αντιοξειδωτικα. Ακριβως την ιδια απωλεια βαρους θα εχεις. 1
alex_000 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Το να μην τρως μετα τις 9 το βραδυ ειναι λαθος. Ο οργανισμος στην διαρκεια του υπνου προσπαθει να αναπλασει τους καταστραμενους ιστους, και χωρις επαρκεια των απαραιτητων αμινοξεων δεν θα μπορεσει να κανει σωστα την δουλεια του. Γιαυτο το τελευταιο γευμα πριν τον υπνο πρεπει να περιλαμβανει καλη ποσοτητα πρωτεινης. Το γευμα αυτο πρεπει να απεχει ιδανικα μιαμιση ωρα απο την ωρα για για υπνο. ποιους κατεστραμένους ιστούς, από το περπάτημα? Οι συμβουλές που έγραψα είναι γενικές για χάσιμο βάρους, δεν περιλαμβάνουν αυτά που έγραψα προπόνηση με βάρη. Αν μπούνε βάρη μέσα η διατροφή είναι ολόκληρη επιστήμη. (ακόμα και τότε βεβαία δεν υπάρχει σωστό λάθος, μπορείς κάλλιστα να κάνεις IF και να μην τρώς μετά τις 9 η οποιαδήποτε άλλη ώρα)
margaritagr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Μαργαριτα η θυροειδοπαθια κ το παχος ειναι μυθος. Δν παχαινεις αν ραψεισ το στοματακι. Εχω νοσο hasimoto με υποθυροειδισμο παιρνω T4 88mg. ο μεταβολισμος στα 1315 κ με λιπος στα 18%. Μια χαρα ειμαι δλδ. Οπως κ να χει σου συνιστω ανεπιφυλακτα διατροφολογο, θα δεις σωτηρια. Trust me. Εγω ειχα και υπο και υπερ, επαιρνα και αντιθυρεοειδικα και θυρορμον μαζι, ασε...μεχρι που τον εβγαλα πριν χρονια αλλα κ παλι δεν ησυχασα. Το ξερω οτι ειναι (σχετικα) μυθος. Υπαρχουν ατομα που τρωνε τον αμπακο και λενε παχαινω απ τον θυρεοειδη, πραγμα που δεν ισχυει! Ο μεταβολισμος σου παντως σιγουρα επηρεαζεται, και θελει προσοχη, τουλαχιστον σε αρκετα ατομα. Θα συμβουλευτω σιγουρα τον γιατρο μου πριν , αλλωστε Σεπτεμβρη θα κανω εξετασεις οποτε βλεπουμε..
silverado Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2013 ποιους κατεστραμένους ιστούς, από το περπάτημα? Οι συμβουλές που έγραψα είναι γενικές για χάσιμο βάρους, δεν περιλαμβάνουν αυτά που έγραψα προπόνηση με βάρη. Αν μπούνε βάρη μέσα η διατροφή είναι ολόκληρη επιστήμη. (ακόμα και τότε βεβαία δεν υπάρχει σωστό λάθος, μπορείς κάλλιστα να κάνεις IF και να μην τρώς μετά τις 9 η οποιαδήποτε άλλη ώρα) Και απο την εργασια, αλλα και απο τις καθημερινες μας δραστηριοτητες. Ακομα και να μην κανουμε απολυτος τιποτα ,ο οργανισμος πρεπει να αντικαταστησει μερος των ιστων σε καθημερινη βαση και αυτο γινεται κυριως κατα την διαρκεια της νυχτας. Αν δεν θελουμε προωρο εκφυλισμο του σωματος μας, πρεπει να φροντιζουμε να εχει παντα σε επαρκεια τα θρεπτικα συστατικα που του ειναι απαραιτητα. Εξαντλητικες διαιτες ή παραλειψη γευματων το μονο που κανουν ειναι να χαλαν τον μεταβολισμο και την ορμονικη μας ισορροπια.
alex_000 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 https://www.google.gr/search?q=health+benefits+of+intermitten+fasting&oq=health+benefits+of+intermitten+fasting&aqs=chrome.0.69i57j69i58j69i61j69i62l3.10424j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8#bav=on.2,or.r_qf.&ei=cmgHUuyoLKbB0QW-uIHgAQ&fp=62b6966d6928249f&q=health+benefits+of+intermittent+fasting&sa=X&spell=1&ved=0CCUQvwUoAA
silverado Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 https://www.google.gr/search?q=health+benefits+of+intermitten+fasting&oq=health+benefits+of+intermitten+fasting&aqs=chrome.0.69i57j69i58j69i61j69i62l3.10424j0&sourceid=chrome&ie=UTF-8#bav=on.2,or.r_qf.&ei=cmgHUuyoLKbB0QW-uIHgAQ&fp=62b6966d6928249f&q=health+benefits+of+intermittent+fasting&sa=X&spell=1&ved=0CCUQvwUoAA Καταλαβαινω οτι ψαχνεσαι σε αυτα το θεματα και οτι λες το λες για να βοηθησεις τους αλλους. Ομως καλα ειναι να μην εχουμε και τυφλη εμπιστοσυνη σε αυτα που διαβαζουμε. Οι περισσοτερες μελετες σχετικα με την μειωση των θερμιδων και την αυξηση του προσδοκιμου ζωης , βασιζονται σε πειραματα με ενα ειδος σκουληκιου, αρα ειναι τελειος αβασιμες για εφαρμογη στον ανθρωπο. Να εχω εμπιστοσυνη σε επιστημονες που ειπαν οτι μετα απο μελετες καταληξαν στο συμπερασμα οτι η καροτινη ειναι καρκινογονος ουσια και γιαυτο πρεπει να την αποφευγουμε, χωρις να πουν οτι σε αυτες τις μελετες χρησιμοποιησαν αντι φυσικη καροτινη ,συνθετικη καροτινη απο πετρελαιο. Ηταν δυνατον μετα απο αυτο να μην την βρουν καρκινογονο? Τετοια παραδειγματα υπαρχουν πολλα . Στο θεμα μας τωρα ξερεις οτι οι βιταμινες Β ειναι υδατοδιαλυτες και γιαυτο ο οργανισμος μας δεν μπορει να τις αποθηκευσει περισσοτερο απο λιγες ωρες. Εξαιρεση ειναι η Β12. Αρα το να μενω νηστικος αρκετες ωρες σημαινει οτι θα εχω πρωτα απο ολα ελλειψη των συγκεκριμενων βιταμινων πραγμα που σημαινει οτι θα εχω αδυναμια συγκεντρωσης, θολωμα στην οραση, πτωση του μεταβολισμου, εξασθενηση του ανοσοποιητικου και χιλιαδες αλλες παρενεργειες. Α δεν σου ειπα και το καλυτερο ο εγκεφαλος μου επειδη χρειαζεται συνεχεια απλα ζακχαρα και ειναι αυτος που κανει κουμαντο με τσαμπουκα στον οργανισμο μου, οταν δεν βρει τα απαραιτητα δεν θα διστασει δευτερολεπτο να κανιβαλισει πρωτα απο ολα τους μυικους ιστους γιατι του ειναι ποιο ευκολο απο την διασπαση του λιπους. Αν εγω τους εχω κανει με κοπο στο γυμναστηριο δεν τον ενδιαφερει μια.
Toufas Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Καταλαβαινω οτι ψαχνεσαι σε αυτα το θεματα και οτι λες το λες για να βοηθησεις τους αλλους. Ομως καλα ειναι να μην εχουμε και τυφλη εμπιστοσυνη σε αυτα που διαβαζουμε. Οι περισσοτερες μελετες σχετικα με την μειωση των θερμιδων και την αυξηση του προσδοκιμου ζωης , βασιζονται σε πειραματα με ενα ειδος σκουληκιου, αρα ειναι τελειος αβασιμες για εφαρμογη στον ανθρωπο. Να εχω εμπιστοσυνη σε επιστημονες που ειπαν οτι μετα απο μελετες καταληξαν στο συμπερασμα οτι η καροτινη ειναι καρκινογονος ουσια και γιαυτο πρεπει να την αποφευγουμε, χωρις να πουν οτι σε αυτες τις μελετες χρησιμοποιησαν αντι φυσικη καροτινη ,συνθετικη καροτινη απο πετρελαιο. Ηταν δυνατον μετα απο αυτο να μην την βρουν καρκινογονο? Τετοια παραδειγματα υπαρχουν πολλα . Στο θεμα μας τωρα ξερεις οτι οι βιταμινες Β ειναι υδατοδιαλυτες και γιαυτο ο οργανισμος μας δεν μπορει να τις αποθηκευσει περισσοτερο απο λιγες ωρες. Εξαιρεση ειναι η Β12. Αρα το να μενω νηστικος αρκετες ωρες σημαινει οτι θα εχω πρωτα απο ολα ελλειψη των συγκεκριμενων βιταμινων πραγμα που σημαινει οτι θα εχω αδυναμια συγκεντρωσης, θολωμα στην οραση, πτωση του μεταβολισμου, εξασθενηση του ανοσοποιητικου και χιλιαδες αλλες παρενεργειες. Α δεν σου ειπα και το καλυτερο ο εγκεφαλος μου επειδη χρειαζεται συνεχεια απλα ζακχαρα και ειναι αυτος που κανει κουμαντο με τσαμπουκα στον οργανισμο μου, οταν δεν βρει τα απαραιτητα δεν θα διστασει δευτερολεπτο να κανιβαλισει πρωτα απο ολα τους μυικους ιστους γιατι του ειναι ποιο ευκολο απο την διασπαση του λιπους. Αν εγω τους εχω κανει με κοπο στο γυμναστηριο δεν τον ενδιαφερει μια. Αρα στην κετωση εχουμε χασιμο μυικου ιστου?
silverado Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Αρα στην κετωση εχουμε χασιμο μυικου ιστου? Το λιπος καιγεται στον οργανισμο με παρουσια υδατανθρακων,αν εγω δεν τους παρεχω στον οργανισμο που θα τους βρει? Απο την διασπαση πρωτεινων και την μετατροπη τους .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα