agent_smith Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Πήρα τα αποτελέσματα των ακτινογραφιών τα οποία αναφέρουν πως είναι φυσιολογικά. Μου κάνει εντύπωση γιατί οι ενοχλήσεις είναι έντονες και έχουν κρατήσει πολύ καιρό. Δηλαδή απλά τραυματίστηκε κάποιος μυς? Και εδώ και 2 μήνες δεν μπορεί να περάσει? Μου φαίνεται παράξενο. Τι άλλο μπορεί να προκαλεί το πρόβλημα εκτός από μυικό τραυματισμό μιας και ο σκελετικός τραυματισμός έχει αποκλειστεί από την διάγνωση των ακτινογραφιών? Υπάρχει περίπτωση να μην έκανε σωστή διάγνωση των ακτινογραφιών ο ακτινολόγος? (στον ορθοπεδικό δεν πήγα ακόμα) Αν είναι μυικό τελικά το πρόβλημα τι δυνατότητες θεραπειών υπάρχουν? Μόνο με αντιφλεγμονώδη χάπια? Πήρα ήδη για 20 μέρες τα Biofenac και δεν μου έκαναν απολύτως τίποτα. Μυικός ή νευρικός πόνος λογικά. Κάνε ότι σου πει ο γιατρός. Αντιφλεγμονώδη στα έγραψε ο γιατρός; Είδε κάποια φλεγμονή από την ακτινογραφία; Χρειάζεσαι ξεκούραση σε πρώτη φάση και μετά ένα πολύ ελαφρύ πρόγραμμα γυμναστικής για αποκατάσταση. Προτείνω να δίνεις λίγη βάση στους ραχιαίους στο πρόγραμμα σου.
funbreaker Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μυικός ή νευρικός πόνος λογικά. Κάνε ότι σου πει ο γιατρός. Αντιφλεγμονώδη στα έγραψε ο γιατρός; Είδε κάποια φλεγμονή από την ακτινογραφία; Χρειάζεσαι ξεκούραση σε πρώτη φάση και μετά ένα πολύ ελαφρύ πρόγραμμα γυμναστικής για αποκατάσταση. Προτείνω να δίνεις λίγη βάση στους ραχιαίους στο πρόγραμμα σου. Τα biofenac φυσικά ο γιατρός μου τα έγραψε και δεν έκαναν απολύτως τίποτα και μάλιστα χειροτέρεψα κιόλας αυτό το διάστημα. Δεν πήγα ακόμα στον γιατρό να δει τις ακτινογραφίες όμως φαίνονται οι φλεγμονές στις ακτινογραφίες? Ξεκουράστηκα 2 μήνες και αντί να βελτιωθώ χειροτερεύω. Πόσο άλλο να περιμένω και να ξεκουράζομαι? Εδώ και 2 μέρες ο πόνος εκτός από την πλάτη που είχε επεκταθεί, επεκτείνεται και στο δεξί πόδι...
Silverage Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δεν νομίζω να φαίνεται η φλεγμονή αλλά δεν είμαι και γιατρός.Μαγνητική έχεις κάνει;
funbreaker Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δεν νομίζω να φαίνεται η φλεγμονή αλλά δεν είμαι και γιατρός.Μαγνητική έχεις κάνει; Όχι για ακτινογραφία με έστειλε μόνο. Θα πρεπε λες?
agent_smith Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Όχι για ακτινογραφία με έστειλε μόνο. Θα πρεπε λες? Συνήθως από γνωστούς έχω ακούσει ότι πρώτα κάνεις ακτινογραφία και αν συνεχίζει ο πόνος κάνεις άλλες δύο εξετάσεις (μαγνητική/αξονική νομίζω). Έτσι όπως τα περιγράφεις μου έρχεται στο μυαλό ότι έχεις πάθει ή οσφυαλγία ή ισχιαλγία. Δεν είμαι γιατρός οπότε και εγώ μαζί σου υποθέσεις κάνω. Επισκέψου ξανά τον γιατρό και εξήγησε του ότι ο πόνος συνεχίζει ή χειροτερεύει. Αν δεν βγάζεις άκρη μαζί του μήπως να βρεις κάποιον άλλον;
funbreaker Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Συνήθως από γνωστούς έχω ακούσει ότι πρώτα κάνεις ακτινογραφία και αν συνεχίζει ο πόνος κάνεις άλλες δύο εξετάσεις (μαγνητική/αξονική νομίζω). Έτσι όπως τα περιγράφεις μου έρχεται στο μυαλό ότι έχεις πάθει ή οσφυαλγία ή ισχιαλγία. Δεν είμαι γιατρός οπότε και εγώ μαζί σου υποθέσεις κάνω. Επισκέψου ξανά τον γιατρό και εξήγησε του ότι ο πόνος συνεχίζει ή χειροτερεύει. Αν δεν βγάζεις άκρη μαζί του μήπως να βρεις κάποιον άλλον; thanks. Ναι αν δεν βγάλω άκρη με αυτόν θα πάω σε άλλον. Αλλά έχει λίγο χρόνο ακόμη.
actorgr Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με σενα.... Πρωτα να σου πω σαν γυμναστης ,οτι οι κοιλιακοι με βοηθουν και με ανακουφιζουν,αλλα οταν τους κανω με συκεκριμενο τροπο (αρση των ποδιων λυγισμενων με ενωμενα γονατα προς το στηθος ενω ειμαι καθιστος σε καρεκλα). Προσοχη αυτο δεν αποτελει συμβουλη,αναφερω οτι προσωπικα με ανακουφιζει.Τωρα το καλοκαιρι φαινεται η θαλασσα με εντελως ηπια κινησοθεραπεια επισης βοηθα.Ο πονος επιμενει 1,5 μηνα και επηρεαζει και το δεξι ποδι,αν τον φηλαφισεις -εγω το εκανα-εντοπιζεται στην δεξια πλευρα της πλατης μεχρι και κατω στη μεση. Αν δεν ειναι κατι σοβαροτερο που το απευχομαι βαλε στα πιθανα σεναρια και καμια διαολεμενη ψυξη .Τα αναλγητικα αμτιφλεγμονωδη επισης με ανακουφιζουν,αλλα δεν συνισταται η χρηση για μεγαλο διαστημα. Για να αναθαρρησεις σου λεω οτι ο χρονος ειναι καλο φαρμακο εκτος αν ....παμε χειροτερα.
funbreaker Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 εχω ακριβως το ιδιο προβλημα με σενα.... Πρωτα να σου πω σαν γυμναστης ,οτι οι κοιλιακοι με βοηθουν και με ανακουφιζουν,αλλα οταν τους κανω με συκεκριμενο τροπο (αρση των ποδιων λυγισμενων με ενωμενα γονατα προς το στηθος ενω ειμαι καθισμενος). Προσοχη αυτο δεν αποτελει συμβουλη,αναφερω οτι προσωπικα με ανακουφιζει.Τωρα το καλοκαιρι φαινεται η θαλασσα με εντελως ηπια κινησοθεραπεια επισης βοηθα.Ο πονος επιμενει 1,5 μηνα και επηρεαζει και το δεξι ποδι,αν τον φηλαφισεις -εγω το εκανα-εντοπιζεται στην δεξια πλευρα της πλατης μεχρι και κατω στη μεση. Αν δεν ειναι κατι σοβαροτερο που το απευχομαι βαλε στα πιθανα σεναρια και καμια διαολεμενη ψυξη .Τα αναλγητικα αμτιφλεγμονωδη επισης με ανακουφιζουν,αλλα δεν συνισταται η χρηση για μεγαλο διαστημα. Για να αναθαρρησεις σου λεω οτι ο χρονος ειναι καλο φαρμακο εκτος αν ....παμε χειροτερα. Πόσο καιρό το έχεις εσύ φίλε? Μιλάς σαν να το έχεις χρόνια. Εμένα ξεκίνησε πολύ ήπια ως ενόχληση πριν κανένα 2μηνο και όσο πάει επεκτείνεται σε πλάτη και πόδι. Εγώ διαβάζοντας για τα πιθανα αίτια της οσφυαλγίας (σε περίπτωση που δεν προκλήθηκε απ το τρέξιμο) έπεσα πάνω και στην ψωριασική αρθρίτιδα και επειδή ψιλοφρίκαρα με βλέπω να τρέχω και σε ρευματολόγο για να το τσεκάρω μιας και έχω και ελαφρά ψωρίαση στο τριχωτό της κεφαλής και μια στο εκατομυριο μπορεί και να συνδέονται. Δεν είναι πιθανό αλλά λέω να το ελέγξω.
funbreaker Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Πήγα σήμερα στον γιατρό να δει τις ακτινογραφίες. Δεν είδε μη φυσιολογικές αλλοιώσεις στον σκελετό και κατέληξε και πάλι πως είναι μυικός τραυματισμός. Επίσης δεν έδωσε πιθανότητες για ψωριασική αρθρίτιδα. Μου έδωσε Brexin Dref 20mg για 15 μέρες. Το έχει πάρει κανείς αυτό? Αν περάσει κατά 50% η θεραπεία θα είναι σε καλό δρόμο μου είπε αλλιώς θα πρέπει να κάνω και φυσιοθεραπείες. Στην συνέχεια τον ρώτησα αφού είναι μυικό και όχι σκελετικό αν ισχύει αυτό που ακούω από διάφορους, πως αν σε πιάσει μια φορά μετά θα σε πιάνει μια ζωή. Γιατί αν το πρόβλημα είναι μυικό και επουλωθεί ο μυς να αφήσει ίχνη? Μου είπε πως ίσως αφήσει κάποια ίχνη αλλά το ιστορικό είναι κυρίως έντονο στις περιπτώσεις σκελετικό προβλημάτων. Τι λέτε εσείς γι αυτό?
The_Judas Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Οι μυικοί τραυματισμοί μπορεί να επουλώνονται αλλά μπορούν να αφήσουν και κάποια ευαισθησία και προδιάθεση στον συγκεκριμένο μυ. Δεν είναι και απίθανο το να χρειάζονται 1-2 μήνες για να φύγει ο πόνος. Το κακό στην περίπτωσή σου είναι ότι δεν μειώθηκε ο πόνος με βάση τα λεγόμενά σου. Τα αντιφλεγμονώδη τα παίρνεις συνεχόμενα 2 μήνες; Έκανες κανένα διάλειμμα ενδιάμεσα;
funbreaker Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2013 Δεν είναι και απίθανο το να χρειάζονται 1-2 μήνες για να φύγει ο πόνος. Το κακό στην περίπτωσή σου είναι ότι δεν μειώθηκε ο πόνος με βάση τα λεγόμενά σου. Τα αντιφλεγμονώδη τα παίρνεις συνεχόμενα 2 μήνες; Έκανες κανένα διάλειμμα ενδιάμεσα; Δεν τα παίρνω για 2 μήνες. Το 1ο μήνα δεν ήταν πόνος αλλά ενόχληση τα βράδια και στο ξύπνημα και δεν είχα πάει καν στον γιατρό πιστεύοντας πως θα περάσει. Αφού πέρασε ένας μήνας πήγα και βλέποντας με σε αυτή την μη σοβαρή κατάσταση μου έδωσε biofenac που είναι ήπιο αντιφλεγμονώδες για 10 μέρες. Κατά το διάστημα αυτών των 10 ημερών όμως όχι μόνο το biofenac δεν έκανε τίποτα αλλά η κατάσταση μου χειροτέρεψε κατακόρυφα με επέκταση του πόνου σε πλάτη και αυχένα και λίγο στο δεξί πόδι ψηλά. Ξαναπήγα λοιπόν, με έστειλε για ακτινογραφίες μου και για άλλες 10 μέρες πήρα biofenac μέχρι σήμερα που πήγα να δει τις ακτινογραφίες και περιγράφω παραπάνω την εξέλιξη. Άρα αντιφλεγμονώδη πήρα για 10+10 μέρες μόνο.
panos2171 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Aν είναι κάποιος μυικός τραυματισμός μπορεί να διαρκέσει και πάνω από 2 μήνες. Από τη στιγμή που αποκλείσθηκε σκελετική βλάβη κάνεις υπομονή με τα φάρμακα. Επίσης παίζει να είναι και ψύξη που αναφέρθηκε προηγουμένως.
funbreaker Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Πήγα την Παρασκευή σε ρευματολόγο για να εξετάσουμε την περίπτωση της ψωριασικής αρθρίτιδας. Με έστειλε για κάτι εξετάσεις αίματος και για μαγνητικη. Τις έκανα την ίδια μέρα στο ίδιο νοσοκομείο και τις εξετάσεις αίματος θα τις έχουμε σε 15 μέρες γιατί είναι εξειδικευμένες όμως την μαγνητική την έχω ήδη. Δεν θεωρώ πιθανό να είναι ψωριασική αρθρίτιδα, μάλλον είναι τραυματισμός. Το παράξενο είναι όμως πως δεν περνάει με τίποτα. Είναι σταθερό στην ίδια κατάσταση. Επίσης μου πρότεινε να πάρω τα μυοχαλαρωτικά Norgesic. Το ίδιο απόγευμα πήγα και στον ορθοπεδικό και του είπα πως τα αντιφλεγμονώση Brexil Dref που μου είχε δώσει και ήταν η 10η μέρα που τα επαιρνα δεν έκανα τίποτα. Επιπλέον έχω αρχίσει να νιώθω και ενοχλήσεις και στα 2 γόνατα. Βλέποντας την μαγνητική μου είπε πως δεν έχω τίποτα και δεν έχει νόημα να παίρνω φάρμακα η να κάνω φυσιοθεραπεία. Μα του λέω, αν δεν έχω τίποτα γιατί πονάω? Οργανικά λέει και απ ότι έδειξε η ακτινογραφία και η μαγνητική δεν έχεις τίποτα και ίσως σου έκαναν κακό και τα φάρμακα οπότε σταμάτησέ τα και αν θες πάρε μόνο τα τα μυοχαλαρωτικά Norgesic Το κάνω αυτό εδώ και 3 μέρες και δεν έχω δει καμιά διαφορά. Έχει αρχίσει να μου την δίνει, οι εξετάσεις δεν δείχνουν τίποτα και εγώ συνεχίζω να πονάω και να μην βελτιώνεται καθόλου η κατάσταση με ότι φάρμακα κι αν δοκίμασα. Τι γίνεται ρε παιδιά? Έχει πάθει κανείς κάτι παρόμοιο? Καμιά συμβουλή ή καμιά ιδέα?
silverado Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Πήγα την Παρασκευή σε ρευματολόγο για να εξετάσουμε την περίπτωση της ψωριασικής αρθρίτιδας. Με έστειλε για κάτι εξετάσεις αίματος και για μαγνητικη. Τις έκανα την ίδια μέρα στο ίδιο νοσοκομείο και τις εξετάσεις αίματος θα τις έχουμε σε 15 μέρες γιατί είναι εξειδικευμένες όμως την μαγνητική την έχω ήδη. Δεν θεωρώ πιθανό να είναι ψωριασική αρθρίτιδα, μάλλον είναι τραυματισμός. Το παράξενο είναι όμως πως δεν περνάει με τίποτα. Είναι σταθερό στην ίδια κατάσταση. Επίσης μου πρότεινε να πάρω τα μυοχαλαρωτικά Norgesic. Το ίδιο απόγευμα πήγα και στον ορθοπεδικό και του είπα πως τα αντιφλεγμονώση Brexil Dref που μου είχε δώσει και ήταν η 10η μέρα που τα επαιρνα δεν έκανα τίποτα. Επιπλέον έχω αρχίσει να νιώθω και ενοχλήσεις και στα 2 γόνατα. Βλέποντας την μαγνητική μου είπε πως δεν έχω τίποτα και δεν έχει νόημα να παίρνω φάρμακα η να κάνω φυσιοθεραπεία. Μα του λέω, αν δεν έχω τίποτα γιατί πονάω? Οργανικά λέει και απ ότι έδειξε η ακτινογραφία και η μαγνητική δεν έχεις τίποτα και ίσως σου έκαναν κακό και τα φάρμακα οπότε σταμάτησέ τα και αν θες πάρε μόνο τα τα μυοχαλαρωτικά Norgesic Το κάνω αυτό εδώ και 3 μέρες και δεν έχω δει καμιά διαφορά. Έχει αρχίσει να μου την δίνει, οι εξετάσεις δεν δείχνουν τίποτα και εγώ συνεχίζω να πονάω και να μην βελτιώνεται καθόλου η κατάσταση με ότι φάρμακα κι αν δοκίμασα. Τι γίνεται ρε παιδιά? Έχει πάθει κανείς κάτι παρόμοιο? Καμιά συμβουλή ή καμιά ιδέα? Μακρια απο τα Norgesic
funbreaker Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Μακρια απο τα Norgesic Γιατι?? Ένα απλό μυοχαλαρωτικό δεν είναι? Μου το προτεινε ο ρευματολόγος και το παίρνω από το Σάββατο. Για πες, γιατί δεν το συνιστάς? edit: Τελικά μετά τις πληροφορίες στο p.m. σου για τις παρενέργειες σε σένα και γνωστούς σου και μη βλέποντας κάποια βελτίωση για τις 4 μέρες που τα πήρα, τα σταμάτησα από χθες. Ευχαριστώ. Για να δούμε τώρα πως θα πάει. Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2013 από funbreaker
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα