JamesSP472 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2013 Γεια χαρά κοινότητα του insomnia !! Πρόσφατα κατέβασα τα win 8.1 preview (ISO) σε laptop με win 7 64 bit home premium και τα έβαλα σε virtual box. Στην αρχή ήταν όλα τέλεια (btw τα win 8 & 8.1 τζαμάρουν επικίνδυνα - αφιερωμένο στα anti-win 8 boys ). Μια μέρα άνοιξα το vbox και όλα καλά μέχρι που άνοιξα chrome -> youtube για να δω ένα vid αλλά ήχος καπουτ ενώ παρατήρησα ότι δεν ακούγονταν οι ήχοι ειδοποιήσεων. Η ένταση στο full και έλεγξα για πρόβλημα στους drivers αλλά όλα οκ μόνο ένα base system driver που απ' ότι έχω καταλάβει είναι για την κάμερα αφού δεν την βρίσκουν τα win 8.1 (αν γίνεται βοηθήστε με και μ' αυτό ). Να σημειώσω πως στην αρχή υπήρχε ήχος!! Στα settings του virtual machine στο audio έχω τικάρει το enable audio Στο Host Audio Driver έχω επιλέξει Windows DirectSound και μπορώ να επιλέξω και Null Audio Driver Στο Audio Controller έχω επιλέξει ICH AC97 και μπορω ακόμη να επιλέξω είτε Intel HD Audio είτε SoundBlaster 16 P.S. Είχα βάλει και linuxmint σε vbox και πάλι δεν είχα ήχο
TheELF Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Όταν μοιράζεσαι τον ήχο μεταξύ δυο windows τι περιμένεις;Να δουλέψει για πολύ;; Μετά από reset δεν φτιάχνει;;; Δώστου την sound blaster εγγυημένα πράγματα...
JamesSP472 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 χαχαχα έχεις δίκιο θα το δοκιμάσω και θα σου πω βέβαια δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα αφού μουσική μπορώ να ακούω απ' τα 7 αλλά ετσι για το γαμώτο Με την κάμερα γίνεται να κάνω κάτι ?
JamesSP472 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Λοιπόν δεν θα το πιστέψετε βρήκα τι έφταιγε. Στα win 7 η ένταση του vbox ήταν στο 0!!!!!!!!!!!!!!!! Lol Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια και συγγνώμη για το αχρείαστο θέμα !!! Πάντως αν γίνεται να με βοηθήσετε με την κάμερα θα το εκτιμούσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα