adminakos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Έχω μία πόρτα στο γραφείο αλλα έχω χάσει το κλειδί. Υπάρχει τρόπος να βγάλω άλλο χωρίς να έχω το κλειδί ? είχα ακούσει ότι μπορώ να πάρω αποτύπωμα με τσίχλα ισχύει κάτι τέτοιο ?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Έχω μία πόρτα στο γραφείο αλλα έχω χάσει το κλειδί. Υπάρχει τρόπος να βγάλω άλλο χωρίς να έχω το κλειδί ? είχα ακούσει ότι μπορώ να πάρω αποτύπωμα με τσίχλα ισχύει κάτι τέτοιο ? Δεν είναι πιο "επαγγελματικό" να ρωτήσεις κλειδαρά; Λέω εγώ τώρα...
sphinxgr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Αποτύπωμα πως θα πάρεις? Απο την κλειδαριά? Βάσει λογικής πως το έχεις στο μυαλό σου?
kfyros Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Μαγκάιβερ, αντίγραφο του κλειδιού μπορείς να φτιάξεις , αν έχεις το κλειδί και το πατήσεις σε πλαστελίνη για να φτιάξεις καλούπι. Με την τσίχλα κάνεις φούσκες. Και πες ότι το κάνεις κάπως, πού θα το δώσεις το καλούπι για να σου φτιάξουν αντικλείδι ; Στο ληστή της γειτονιάς σου ; Αν το πας σε κλειδαρά έχει πάρει την αστυνομία στο πιτς φιτίλι και άντε μετά να εξηγήσεις το ότι είσαι λεβέντης και όχι κλέφτης.. Λοιπόν. Κλειδαράς, 20 euros για να στην ανοίξει, παζάρεψε το.Μετά αλλάζεις αφαλό και κλειδαριά (κανένα δεκάρικο συνήθως, ανάλογα με το τι αφαλό παίρνει). Ζήτα από τον κλειδαρά να σου φέρει (σφραγισμένο στο νάιλον, να το τσεκάρεις), για να του παζαρέψεις καλύτερα την τιμή.
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Αν ηταν ετσι ευκολο, ολοι οι κλέφτες θα μάσαγαν μανιωδώς τσίχλες Οχι δεν γίνετε!!
GoDRiC- Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Χαχαχα σε φάση Hitman!!! Πρόσεχε αν κάνεις κάτι τέτοιο γιατί θα σε περάσουν για διαρρήκτη!
Adon1s Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2013 Πλάκα πλάκα οι κλειδαράδες άνετα είναι και εν δυνάμει διαρρήκτες
semaphor Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Για όποιον ενδιαφέρεται ή βαριετέ απίστευτα: For the record έχω δοκιμάσει να σπάσω κλειδαριά με συνδετήρα(τα lockpick tools από γερμάνια κάνουν 20ευρο και νομίζω δεν αξίζει να αγοραστούν για χαβαλέ.. ) και απέτυχα...
subject 12 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 τί μορφής κλειδί ήταν? ( καμία pic άν μπορείς ) ??
Silverage Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Εγώ το μόνο που έχω καταφέρει είναι να ανοίγω λουκέτα μετά απο κάνα πεντάλεπτο.Δεν μπορείς να κάνεις πολλά με έναν συνδετήρα και ένα σιδεράκι αλλά τουλάχιστον τα καταφέρνω. Άσχετο υπάρχει κάποια σχολή για κλειδαράδες;Πού πάνε και μαθαίνουν το επάγγελμα;
bilakos10 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2013 <p>Εγώ το μόνο που έχω καταφέρει είναι να ανοίγω λουκέτα μετά απο κάνα πεντάλεπτο.Δεν μπορείς να κάνεις πολλά με έναν συνδετήρα και ένα σιδεράκι αλλά τουλάχιστον τα καταφέρνω.</p> <p>Άσχετο υπάρχει κάποια σχολή για κλειδαράδες;Πού πάνε και μαθαίνουν το επάγγελμα;</p> Στην πόρτα του γείτονα... Sent from my Ascend G300 using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα