Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω μία πόρτα στο γραφείο αλλα έχω χάσει το κλειδί.

Υπάρχει τρόπος να βγάλω άλλο χωρίς να έχω το κλειδί ?

είχα ακούσει ότι μπορώ να πάρω αποτύπωμα με τσίχλα

ισχύει κάτι τέτοιο ?

• Super Moderators
Δημοσ.

Έχω μία πόρτα στο γραφείο αλλα έχω χάσει το κλειδί.

Υπάρχει τρόπος να βγάλω άλλο χωρίς να έχω το κλειδί ?

είχα ακούσει ότι μπορώ να πάρω αποτύπωμα με τσίχλα

ισχύει κάτι τέτοιο ?

Δεν είναι πιο "επαγγελματικό" να ρωτήσεις κλειδαρά; Λέω εγώ τώρα... :)

Δημοσ.

Μαγκάιβερ, αντίγραφο του κλειδιού μπορείς να φτιάξεις , αν έχεις το κλειδί και το πατήσεις σε πλαστελίνη για να φτιάξεις καλούπι.

Με την τσίχλα κάνεις φούσκες. :-)

Και πες ότι το κάνεις κάπως, πού θα το δώσεις το καλούπι για να σου φτιάξουν αντικλείδι ;

Στο ληστή της γειτονιάς σου ;

Αν το πας σε κλειδαρά έχει πάρει την αστυνομία στο πιτς φιτίλι και άντε μετά να εξηγήσεις το ότι είσαι λεβέντης και όχι κλέφτης..

Λοιπόν.

Κλειδαράς, 20 euros για να στην ανοίξει, παζάρεψε το.
Μετά αλλάζεις αφαλό και κλειδαριά (κανένα δεκάρικο συνήθως, ανάλογα με το τι αφαλό παίρνει). Ζήτα από τον κλειδαρά να σου φέρει (σφραγισμένο στο νάιλον, να το τσεκάρεις), για να του παζαρέψεις καλύτερα την τιμή.

Δημοσ.

Χαχαχα σε φάση Hitman!!! Πρόσεχε αν κάνεις κάτι τέτοιο γιατί θα σε περάσουν για διαρρήκτη! :P

Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται ή βαριετέ απίστευτα:

For the record έχω δοκιμάσει να σπάσω κλειδαριά με συνδετήρα(τα lockpick tools από γερμάνια κάνουν 20ευρο και νομίζω δεν αξίζει να αγοραστούν για χαβαλέ.. ) και απέτυχα...

Δημοσ.

Εγώ το μόνο που έχω καταφέρει είναι να ανοίγω λουκέτα μετά απο κάνα πεντάλεπτο.Δεν μπορείς να κάνεις πολλά με έναν συνδετήρα και ένα σιδεράκι αλλά τουλάχιστον τα καταφέρνω.

Άσχετο υπάρχει κάποια σχολή για κλειδαράδες;Πού πάνε και μαθαίνουν το επάγγελμα;

Δημοσ.

<p>Εγώ το μόνο που έχω καταφέρει είναι να ανοίγω λουκέτα μετά απο κάνα πεντάλεπτο.Δεν μπορείς να κάνεις πολλά με έναν συνδετήρα και ένα σιδεράκι αλλά τουλάχιστον τα καταφέρνω.</p>

<p>Άσχετο υπάρχει κάποια σχολή για κλειδαράδες;Πού πάνε και μαθαίνουν το επάγγελμα;</p>

Στην πόρτα του γείτονα...

Sent from my Ascend G300 using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...