Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα ηθελα να βγαλω μια χρεωστικη καρτα καθως δεν θελω να μπλεξω με πιστωτικες και εχω καποιες αποριες.
Πρωτα απο ολα με την χρεωστικη δημιουργειτε και ενας λογαριασμος στην τραπεζα με τον οποιο ειναι συνδεδεμενη η καρτα και τραβαει λεφτα απο αυτον??
Σε αυτον τον λογαριασμο κανω κανονικα εγω καταθεση οποιοδηποτε ποσο θελω?
Επισης θα ηθελα να ρωτησω ας πουμε οτι παιρνω μια χρεωστικη απο μια τραπεζα και ανοιγω και λογαριασμο.Μπορω να ανοιξω και δευτερο λογαριασμο στην ιδια τραπεζα που να τον εχω μονο καταθετικο και να μην ειναι συνδεδεμενος με καποια χρεωστικη???

Και αφου απαντηθουν ολα αυτα οποιος ξερει καλα και ασχολειται να μου πει σε ποια τραπεζα ειναι καλυτερο να βγαλω χρεωστικη.Εννοω καλυτερη απο την μερια των bonus,προνομιων κ.τ.λ. .(αν υπαρχουν γιατι δεν γνωριζω)

• Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρέπει να προηγείται η ύπαρξη του λογαριασμού για να ζητηθεί η εκδοση της χρεωστικής.

Ο λογαριασμός είναι ταμιευτηρίου και εννοείται ότι κάνεις καταθέσεις και αναλήψεις. Παράλληλα, με την κάρτα αυτή μπορείς να πληρώνεις τις αγορές σου χωρίς να κουβαλάς χρήματα.

Μπορείς να ανοίξεις και άλλους λογαριασμούς (ταμιευτηρίου και άλλους) στην ίδια τράπεζα και να μην ζητήσεις έκδοση κάρτας σ' αυτούς.

Καλλίτερη τράπεζα είναι αυτή που καλύπτει τις ανάγκες σου χωρίς να πληρώνεις πολλές προμήθειες για τις πράξεις που κάνεις.

Μπορείς να διαβάσεις τους σχετικούς όρους κάθε τράπεζας και να αποφασίσεις.

Επεξ/σία από makfil
  • Like 1
Δημοσ.

Πρέπει να προηγείται η ύπαρξη του λογαριασμού για να ζητηθεί η εκδοση της χρεωστικής.

Ο λογαριασμός είναι ταμιευτηρίου και εννοείται ότι κάνεις καταθέσεις και αναλήψεις. 

Εμένα όμως σε eurobank μου ανοίξανε τρεχούμενο και μου δώσανε χρεωστική. Τι στο καλό είναι ο τρεχούμενος;

Πάντως φιλε σε περίπτωση που σκέφτεσαι χρήση και για ηλεκτρονικές αγορές, να ξέρεις πως δε γίνεται με την χρεωστική (αν και η alpha bank νομίζω το επιτρέπει!)

Πάντως τα πρώτα που ρωτάς ναι έτσι είναι.

Δημοσ.

Εμένα όμως σε eurobank μου ανοίξανε τρεχούμενο και μου δώσανε χρεωστική. Τι στο καλό είναι ο τρεχούμενος;

Πάντως φιλε σε περίπτωση που σκέφτεσαι χρήση και για ηλεκτρονικές αγορές, να ξέρεις πως δε γίνεται με την χρεωστική (αν και η alpha bank νομίζω το επιτρέπει!)

Πάντως τα πρώτα που ρωτάς ναι έτσι είναι.

Ποιός είπε ότι η χρεωστική δεν είναι για αγορές online ;;; 

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ποιός είπε ότι η χρεωστική δεν είναι για αγορές online ;;; 

Εγω ρε παιδια εχω ακουσει πως χρησιμοποειται και για αγορες στο internet γι αυτο θελω να την βγαλω.

Δημοσ.

Να ξέρετε όμως ότι η εμπορική τράπεζα δεν έχει χρεωστικές για online αγορές και πρέπει να ναι η μοναδική τράπεζα που δεν το επιτρέπει αν δεν κάνω λάθος.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Να ξέρετε όμως ότι η εμπορική τράπεζα δεν έχει χρεωστικές για online αγορές και πρέπει να ναι η μοναδική τράπεζα που δεν το επιτρέπει αν δεν κάνω λάθος.

Να σαι καλα φιλε μου.Αλλα μαλλον προς Πειραιως καταληγω για χρεωστικη μετα απο λιγο ψαξιμο στο internet.

• Super Moderators
Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως, έχουμε υπ' όψιν μας ποιά είναι η πιο "εύκολα αποδεκτή" χρεωστική από online καταστήματα (σκέφτομαι amazon.com, amazon.co.uk, play.com και, εάν είναι δυνατόν, Apple iTunes Store);

Επισκέπτης
Δημοσ.

Με της Πειραιώς δεν είχα πουθενά πρόβλημα

Απο Πειραιώς την Visa Debit εχεις ή Πειραιως Αξια Debit??

Χθες που εψαχνα  ιδιες μου φανηκαν αυτες οι 2.

Δημοσ.

Απο Πειραιώς την Visa Debit εχεις ή Πειραιως Αξια Debit??

Χθες που εψαχνα  ιδιες μου φανηκαν αυτες οι 2.

Την πρώτη που είναι κίτρινη, πολύ πιθανό να αλλάζει κάτι μη ουσιαστικό για σένα.

Πήγαινε στη τράπεζα και ρώτα

Δημοσ.

Καλά άντε ρωτήστε να δειτε σε ποιες τράπεζες μπορείς να χρησιμοποιήσεις την Debit σου για ηλεκτρονικές αγορές και μετά πείτε. 

Άλλο prepaid card (που σου δίνουν visa electron ή κάτι παρόμοιο) κι άλλο χρεωστική που συνδέετε με τον καταθετικό λογαριασμό σου.

Για λόγους ασφαλείας δεν επιτρέπουν συναλλαγές μέσω ιντερνετ που σχετίζονται άμεσα με τον λογαριασμό σου (δηλαδή την χρεωστική σου κάρτα)

Πέρσυ που γύρισα ποσες τράπεζες, μόνο η Alpha το επέτρεπε αυτό και δεν είχε καν prepaid κάρτα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...