UpToDate_ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Eιναι λες και γυριζω καραβι.. οχι δεν ειναι μηχανικο διχως υποβοηθηση
paylidis Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Ρε φίλος με ολο το θαρρος ειχες 100% επιτυχια σε αυτα που ηθελες και το πηρες; γιατι εγω βλέπω οτι εδωσες 1000 ευρω για κατι που δεν ικανοποιεί τις αναγκες σου και θα χρειαστεί να δώσεις και αλλα... Εν πάσει περιπτώση καλοριζικος και καλοτάξιδος...
UpToDate_ Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Ε διοτι, ειπα και να μην με βολεψει το τιμονακι που εχει τωρα με 2 κατοσταρικα εχω βαλει υδραυλικο.. οποτε κ παλι 1100 θα μου εβγαινε απο 900.. Αρα στην χειροτερη γλιτωνα 400 ευρωΕυχαριστω πολυ!
panosno1com Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Πιστεύω δε θα σε βολέψει όταν ειναι να παρκάρεις σε περιορισμένο χώρο . Στο sunny που ειχε μηχανικο τιμονι εκανα μανουβρες με το <<γκάζι- συμπλεκτη>> δλδ το αμαξι τσουλουσε λιγακι ενω γυριζα το τιμονι. Βοηθαει αν βαλεις ζάντες αλουμινιου Βεβαια αφου μπορεις να βαλεις υδραυλικο τιμονι μια χαρα! Ρωτησες σε καποιο συνεργειο πχ αν οντως κοστιζει τοσο; ή ειναι τιμή του στυλ: ενας φιλος μου ειπε?
*Kezar* Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Ε διοτι, ειπα και να μην με βολεψει το τιμονακι που εχει τωρα με 2 κατοσταρικα εχω βαλει υδραυλικο.. οποτε κ παλι 1100 θα μου εβγαινε απο 900.. Αρα στην χειροτερη γλιτωνα 400 ευρω Ευχαριστω πολυ! καλοριζικο και καλα λεφτα να του ριξεις πανω.. θα σου παει πανω απο 2000 στο τελος.. θα με θυμηθεις.
sugata Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 .το τσεκαρες το αμαξι αν εχει οντως μονο τοσα χιλιομετρα?16 ετων αμαξι μονο 90.000? λεπτομέρειες....
UpToDate_ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Nαι τα χιλιομετρα τα εχω τσεκαρει.Δεν το εχω τελικιασει κ ουτε προκειται ακομα Μια χαρα παει.. Με το παρκαρισμα παιζω οπως ειπε ο panos , ζαντες αλουμινιου εχει.Μου σκιζει τα χερια στο παρκαρισμα .. ειμαι κ απο την δουλεια.. πηδιουντε οι καρποι Παιδια κατι αλλο τωρα, αυριο θα το ασφαλισω, μαλλον 3μηνη το εχω βρει με τροπο για να μου βγει 110-120 ...Θελω να παρω ενα radio να παιζω τραγουδια (radio+usb) δεν με ενδιαφερει το cd.. Τι εχετε να προτεινετε?Ελεγα για εδω σε ενα απο τα 2 πρωτα (F&U + Felix) http://www.skroutz.gr/c/312/radiocd-kasetofona.html?from=catspan&keyphrase=radio+usb προς Felix...Κυριως βεβαια θελω ενα καλο gps.. φθηνο για τους δρομους, δεν τους ξερω καθολου σχεδον..Αν ειναι και απο το ιδιο μαγαζι που θα παρω το radio usb ακομα καλυτερα http://www.bazaarelectric.gr/index.php?keyword=gps&limitstart=0&option=com_virtuemart&view=category&Itemid=&limit=60 ή απο εδω http://www.skroutz.gr/c/1013/syskeves-gps.html?from=catspan&keyphrase=gps
panosno1com Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 παλιοτερα εψαχνα ,τελικα δεν αγορασα ομως ειχα ακουσει οτι τα mio moov είναι τίμια επιλογη, θυμαμαι "σπαγανε" ωστε να μπορουσες να εβαζες οποιο προγραμμα ηθελες!για πηγη αφου δε σε νοιαζουν τα σιντι,προτεινωhttp://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/car-audio/sources/122001-kenwood-kmm157 γιατι με συν 20 ευρω παιρνεις πιο γνωστη φιρμα με εξοδους 4χ50 και οχι 4χ20 που ειναι το φ&υ
UpToDate_ Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δεν ξερω μου φαινονται πολλα τα +30 ευρω για την μουσικη.. θα μπορουσαν να πανε στο gps πχΒεβαια εχει κατι ψιλοκαλα ηχεια πισω δεν ξερω στα ποσα watt τρεχουν.. και 2 μπροστα τα κλασσικα.δλδ δεν θελω να δωσω και για τα 2 πανω απο 100-110€ :/
stratigos24 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2013 Καλοτάξιδο! Δες το λίγο με την ασφάλεια. Εγώ έκλεισα το Πασχα στη budget direct (δεν την είχα ξανά ακούσει,τυχαία τη βρήκα στο ιντερνέτ μέσω αναζήτησης όταν έψαχνα για να κάνω ασφάλεια) 6 μηνο με οδική βοήθεια στα 170. Το αμάξι Megan coupe 1400 του 2000. Edit: 1) qudos hellas ltd λέει το χαρτί της ασφάλειας σαν εταιρεία. 2)Πω...το ξέθαψα λίγο το θέμα, μου ξέφυγε η ημερομηνία....θα το έχεις ασφαλίσει πλέον φαντάζομαι. Rr Αποστολή από το Atrix MB860 με τη χρήση Insomnia App
UpToDate_ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Ελα ρε μαν τι γινεσαι; τρεχει ακομα η καρτουλα;Ναι το ασφαλισα, ελπα .. βεβαια με τρεχει το γ@μημενο συνεχεια σε μηχανικο για να το μπαλωσω.. θα το κρατησω κανα 2-3 χρονια μεχρι να φυγω εξωτερικο και μετα σκοντο..
stratigos24 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Όλα καλά. Ναι,μία χαρά η κάρτα. Καλές βόλτες! Αποστολή από το Atrix MB860 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα