Προς το περιεχόμενο

Windows 8 Keyboard & Mouse, Aero


me3ikan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια. μολις εγκατεστησα windows 8 στον νεο μου ssd. το προβλημα ειναι οτι το πληκτρολογιο και το ποντικι αργουν να παρουν μπροστα. εχω και τα win 7 τα οποια θα φυγουν σε λιγο και πρωτη φορα το προβλημα υπηρξε οταν επρεπε να επιλεξω λειτουργικο για εκκινηση. απο τα 30 δευτερολεπτα επρεπε να περιμενω να περασουν τα 15 και μετα μπορουσα να πατησω Enter για να παω στα 8. Δοκιμασα να κανω restore to defaults στο bios και τιποτα. Επισης αλλαξα το χρονικο οριο στην επιλογη λειτουργικου απο 30 σε 3 δευτερολεπτα και τωρα bootαρει αμεσως μονο που πρεπει να περιμενω 10 δευτερολεπτα και μετα μπορω να χρησιμοποιησω πληκτρολογιο και ποντικι. Νομιζω κατι γινεται και δε δινει ρευμα στις θυρες της μητρικης αμεσως γιατι το φωτιζομενο πληκτρολογιο παραμενει σβηστο κατα την αναμονη. Επισης ο εξωτερικος δισκος που ενεργοποιειται αυτοματα οταν ερθει ρευμα στη usb ανοιγει και αυτος μαζι με το πλκτρολογιο και το ποντικι. Εχει κανεις αυτο το προβλημα? Εψαξα στον γουγλη αλλα κανεις δεν ειχε αυτο ακριβως το προβλημα!

Επισης δεν βρηκα θεματα aero στην εξατομικευση. Πως ενεργοποιειται? Γιατι μεχρι στιγμης δεν βλεπω αυτην την ωραια αδιαφανεια που εχουν τα θεματα Aero και νομιζω οτι ειναι Βasic!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aero δεν θα βρεις στα win8 εκτός κι αν τα σκαλίσεις. Τώρα για το πληκτρολόγιο και το ποντίκι θα συμφωνήσω μαζί σου. Έχεις δοκιμάσει να τα βάλεις σε άλλες θύρες ?

 

Αποστολή από το Samsung Galaxy Ace GT-S5839i με τη χρήση Insomnia App

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...