kage Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) ολοι απαντατε ακομη και αυτος που γραψε το 1ο ποστ χωρις να διαβασετε τελικα τι ψηφισαν.. ο ορισμος της παραπληροφορησης << Όπως αναφέρει, η λειτουργία των καταστημάτων θα περιορίζεται στη μνημονιακή υποχρέωση των 7 συγκεκριμένων Κυριακών(χριστουγεννα πασχα και εκπτωσεις) και οποιοδήποτε αίτημα για περαιτέρω διεύρυνση του ωραρίου θα αποφασίζεται υποχρεωτικά εντός τριών μηνών από τον αντιπεριφερειάρχη. "Από εδώ και στο εξής", προσθέτει, "ο εμπορικός κόσμος θα μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση με τους αντιπεριφερειάρχες όλης της χώρας. Κάθε τοπική κοινωνία και κάθε τοπικός εμπορικός σύλλογος με τον αντιπεριφερειάρχη του, θα έχει τη δυνατότητα να δώσει απαντήσεις σε κάθε προσπάθεια διεύρυνσης του ωραρίου, χωρίς να δημιουργείται αδικία και αναστάτωση στην αγορά". >> Όλα τα καταστήματα θα μπορούν να λειτουργούν επτά Κυριακές το χρόνο, ενώ με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη θα ορίζεται πόσες επιπλέον Κυριακές (μέχρι 45) θα μπορούν να λειτουργούν οι μικρές εμπορικές επιχειρήσεις. >> Το 2011 είχαν απομείνει μόνον 5 χώρες εκτός από την Ελλάδα, μεταξύ των 47 ευρωπαϊκών χωρών, που έχουν την απόλυτη απαγόρευση (Σουηδία, Βέλγιο, Ολλανδία, Αυστρία, Ελβετία). Επικαλούμενος πρόσφατη έκθεση του ΟΟΣΑ, ανέφερε ότι η απελευθέρωση ωραρίου τείνει είτε να αυξήσει είτε στη χειρότερη περίπτωση να αφήσει ίδια την πραγματική δαπάνη, αλλά και ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη αυξάνει την απασχόληση σε όλους τους τομείς κατά 7% κατά μέσο όρο. αυτο με τα απο ή εως 250τμ. εμπορικα καταστηματα οποιος βρει επισημη δηλωση ας το γραψει.εγω ξερω για ΕΩΣ.αν και κατι μου λεει οτι δεν εχει νοημα γιατι συμπεριελαβαν τα μαγαζια franchize που τα περισσοτερα ετσι ειναι στα μαλλ Επεξ/σία 25 Ιουλίου 2013 από kage
Porg Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Είχα μια εντύπωση πως χιλιάδες άνθρωποι δουλεύουν ήδη τις κυριακές 4
lambroszekis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αλλα το ημερομίσθιο της Κυριακής προσαυξάνεται κατα 75% λόγω της αργιας. Αν ειναι ετσι θα πεσουν πολλοι εκβιασμοί για να υπογράψουν οτι πράγματι έλαβαν τα παραπάνω χρηματα οπως συνεβη αρκετες φορες με τα δωρα Χριστουγεννων κτλ.. Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
pournaras Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 ολοι απαντατε ακομη και αυτος που γραψε το 1ο ποστ χωρις να διαβασετε τελικα τι ψηφισαν.. ο ορισμος της παραπληροφορησης << Όπως αναφέρει, η λειτουργία των καταστημάτων θα περιορίζεται στη μνημονιακή υποχρέωση των 7 συγκεκριμένων Κυριακών(χριστουγεννα πασχα και εκπτωσεις) και οποιοδήποτε αίτημα για περαιτέρω διεύρυνση του ωραρίου θα αποφασίζεται υποχρεωτικά εντός τριών μηνών από τον αντιπεριφερειάρχη. "Από εδώ και στο εξής", προσθέτει, "ο εμπορικός κόσμος θα μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση με τους αντιπεριφερειάρχες όλης της χώρας. Κάθε τοπική κοινωνία και κάθε τοπικός εμπορικός σύλλογος με τον αντιπεριφερειάρχη του, θα έχει τη δυνατότητα να δώσει απαντήσεις σε κάθε προσπάθεια διεύρυνσης του ωραρίου, χωρίς να δημιουργείται αδικία και αναστάτωση στην αγορά". >> Όλα τα καταστήματα θα μπορούν να λειτουργούν επτά Κυριακές το χρόνο, ενώ με απόφαση του αντιπεριφερειάρχη θα ορίζεται πόσες επιπλέον Κυριακές (μέχρι 45) θα μπορούν να λειτουργούν οι μικρές εμπορικές επιχειρήσεις. >> Το 2011 είχαν απομείνει μόνον 5 χώρες εκτός από την Ελλάδα, μεταξύ των 47 ευρωπαϊκών χωρών, που έχουν την απόλυτη απαγόρευση (Σουηδία, Βέλγιο, Ολλανδία, Αυστρία, Ελβετία). Επικαλούμενος πρόσφατη έκθεση του ΟΟΣΑ, ανέφερε ότι η απελευθέρωση ωραρίου τείνει είτε να αυξήσει είτε στη χειρότερη περίπτωση να αφήσει ίδια την πραγματική δαπάνη, αλλά και ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη αυξάνει την απασχόληση σε όλους τους τομείς κατά 7% κατά μέσο όρο. αυτο με τα απο ή εως 250τμ. εμπορικα καταστηματα οποιος βρει επισημη δηλωση ας το γραψει.εγω ξερω για ΕΩΣ.αν και κατι μου λεει οτι δεν εχει νοημα γιατι συμπεριελαβαν τα μαγαζια franchize που τα περισσοτερα ετσι ειναι στα μαλλ Σε τι ακριβως θα βοηθησει δεν μπορω να καταλαβω. Το αν θα εχει ο νυν αντιπερειφεριαρχης (πρωην νομαρχης- αντινομαρχης) δικαιοδοσια για το ποτε θα ανοιξουν τα καταστηματα της περιοχης του, τι σχεση εχει με τη μονιμη αδεια να ανοιξουν ολα 7 κυριακες το χρονο...
DrLo Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μπράβο καταργείστε κι άλλο τα ήθη και τα έθιμα, που μαζευόμαστε με τους γονείς μας και τρώμε κάθε Κυριακή, που κάνουμε τις βόλτες μας και τα μπάνια μας την Κυριακή.... Ζώα ταπεινώστε μας λίγο ακόμα. Σωστά, άλλωστε ακούστηκε όχι τους δημοτικούς αστυνομικούς θα τους βα΄λουν σε μια υπηρεσία που θα μπουκάρει μεσημεριάτικα σε σπίτια όπου θα τρώνε οικογένεις και θα παίρνουν σηκωτά παιδιά για να πάνε να ψωνίσουν αντί να φάνε με τους γονείς τους. in other news: 4
GoDRiC- Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Σωστά, άλλωστε ακούστηκε όχι τους δημοτικούς αστυνομικούς θα τους βα΄λουν σε μια υπηρεσία που θα μπουκάρει μεσημεριάτικα σε σπίτια όπου θα τρώνε οικογένεις και θα παίρνουν σηκωτά παιδιά για να πάνε να ψωνίσουν αντί να φάνε με τους γονείς τους. in other news: Όχι αστείος όμως!
pinwkolwnies Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Σε τι ακριβως θα βοηθησει δεν μπορω να καταλαβω. Το αν θα εχει ο νυν αντιπερειφεριαρχης (πρωην νομαρχης- αντινομαρχης) δικαιοδοσια για το ποτε θα ανοιξουν τα καταστηματα της περιοχης του, τι σχεση εχει με τη μονιμη αδεια να ανοιξουν ολα 7 κυριακες το χρονο... Γιατς πακιστάνς βγήκι ου νόμους ρε.
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Οπως γινεται σε ολο τον δυτικο κοσμο (στις περισσοτερες χωρες τουλαχιστον) τα μεγαλα καταστηματα και ορισμενα απο τα μικροτερα θα μενουν ανοιχτα και τις κυριακες .Μας αρεσει δεν μας αρεσει θα γινει ,θεμα χρονου ηταν . Ολα τα αλλα ειναι ακατασχετη φλυαρια ανευ αντικειμενου. Οι συγχρονες αναγκες το επιτασσουν δεν εχει σημασια αν η αγορα ειναι πεσμενη δεν προκειται περι αυτου,η ουσια ειναι να μενουν και οι δημοσιες υπηρεσιες ανοιχτες την Κυριακη να μπορουν οι πολιτες να διεκπεραιωνουν υποθεσεις τους. Κατι γραφικα περι ηθων και εθιμων και κυριακατικα τραπεζια και εκκλησιασμα να μπειτε σε μια σπηλια να πατε 100 χρονια πισω και να τα κανατε ελεος με την μπουρδολογια. 6
makfil Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 ολοι απαντατε ακομη και αυτος που γραψε το 1ο ποστ χωρις να διαβασετε τελικα τι ψηφισαν.. ο ορισμος της παραπληροφορησης Κάνεις λάθος, και φυσικά δεν διάβασες όλα τα posts, αφού στο #5 έγραψα, σε συντομία, αυτό που ορίζει το άρθρο 16 του νσ που ψηφίστηκε, προσθέτοντας και την τροπολογία για τα framchise. 1
haris_216 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 ολοι απαντατε ακομη και αυτος που γραψε το 1ο ποστ .................... εμένα φίλε μου δεν με απασχολεί τι ακριβώς λέει γιατί είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος (εδώ είμαι και εδώ είσαι και θα το δούμε) ότι αυτά είναι η κερκόπορτα. μέχρι σήμερα δεν γινόταν καν συζήτηση για κυριακή. ξεκινάει για τα μικρά, για λίγες μέρες, για τόνωση της αγοράς, να "δούμε πως θα πάει", κλπ είμαι σίγουρος ότι στο ΠΟΛΥ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ για λόγους "ανταγωνισμού" ή ευκολία των καταναλωτών θα επεκταθεί και θα καθιερωθεί Οπως γινεται σε ολο τον δυτικο κοσμο (στις περισσοτερες χωρες τουλαχιστον) τα μεγαλα καταστηματα και ορισμενα απο τα μικροτερα θα μενουν ανοιχτα και τις κυριακες .Μας αρεσει δεν μας αρεσει θα γινει ,θεμα χρονου ηταν . Ολα τα αλλα ειναι ακατασχετη φλυαρια ανευ αντικειμενου. Οι συγχρονες αναγκες το επιτασσουν δεν εχει σημασια αν η αγορα ειναι πεσμενη δεν προκειται περι αυτου,η ουσια ειναι να μενουν και οι δημοσιες υπηρεσιες ανοιχτες την Κυριακη να μπορουν οι πολιτες να διεκπεραιωνουν υποθεσεις τους. Κατι γραφικα περι ηθων και εθιμων και κυριακατικα τραπεζια και εκκλησιασμα να μπειτε σε μια σπηλια να πατε 100 χρονια πισω και να τα κανατε ελεος με την μπουρδολογια. έλεος και με την καραμέλα του "δυτικού κόσμου". να το επικαλούμαστε, αλλά όχι επιλεκτικά. πες μου σε ποια χώρα αυτού του κόσμου (του δυτικού) έχεις μισθό 400 ευρώ (και βγάλε);
makfil Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Μήπως δεν γνωρίζεις ότι οι συγκεκριμένες Κυριακές που αναφέρονται στο νόμο (εκπτώσεων, Βαίων, Χριστουγέννων κλπ) ίσχυαν και εξακολουθούν να ισχύουν; Αυτό που αλλάζει πλέον είναι η δυνατότητα να ανοίγουν προαιρετικά, με απόφαση Αντιπεριφερειάρχη ή Δημάρχου για τους 3 μεγάλους Δήμους, κάποιες Κυριακές ακόμη, ανάλογα με τα αιτήματα των αντίστοιχων εμπορικών συλλόγων. 1
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 εμένα φίλε μου δεν με απασχολεί τι ακριβώς λέει γιατί είμαι ΑΠΟΛΥΤΑ σίγουρος (εδώ είμαι και εδώ είσαι και θα το δούμε) ότι αυτά είναι η κερκόπορτα. μέχρι σήμερα δεν γινόταν καν συζήτηση για κυριακή. ξεκινάει για τα μικρά, για λίγες μέρες, για τόνωση της αγοράς, να "δούμε πως θα πάει", κλπ είμαι σίγουρος ότι στο ΠΟΛΥ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ για λόγους "ανταγωνισμού" ή ευκολία των καταναλωτών θα επεκταθεί και θα καθιερωθεί έλεος και με την καραμέλα του "δυτικού κόσμου". να το επικαλούμαστε, αλλά όχι επιλεκτικά. πες μου σε ποια χώρα αυτού του κόσμου (του δυτικού) έχεις μισθό 400 ευρώ (και βγάλε); Ο μισθος ειναι συναρτηση της οικονομιας ,ειναι ασχετο το επιπεδο του μισθου με το θεμα του τοπικ( και 1500 να ηταν ο μισθος οπως ηταν παλαιοτερα για πολλους ,εσυ παλι οχι θα ελεγες) .Εν κατακλειδι ειναι μη αναστρεψιμη διαδικασια το ανοιγμα των Κυριακων οτι και να λετε . 1
Κολοκυθοσπορος Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 εγω λεω να μενουν ανοιχτα για ΠΑΝΤΑ και μην ακουσω βλακειες για εξτρα χρηματα...εδω με το ζορι παιρνουμε οτι παιρνουμε. Ποτε θα παρουμε τα πλακακια απο το συνταγμα να τα πεταξουμε πανω τους δεν ξερω
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2013 Τα πλακακια απο το συνταγμα πετατα πρωτα πανω σου διοτι τους ψηφισες ολους αυτους μηδενος εξαιρουμενου,αν δεν συμμετειχες στην εκλογικη διαδικασια παλι πετατα πανω σου διοτι ησουν αδιαφορος πολιτης αρα δεν δικαιουσαι να το παιζεις "αγανακτισμενος". Κοινως εισαι λιγο μπερδεμενος ,δεν πειραζει τα πρωτα 30 χρονια ειναι δυσκολα μετα θα συνηθισεις. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα