kapravelosn Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Μήπως ξέρει κανένας να προτείνει κάποιο γραφείο στην Αθήνα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
NemeSis1990 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 επαναφερω το θεμα, τα γραφεια αυτα ειναι αποτελεσματικα; ας πουμε οτι θελω να βρω δουλεια στο εξωτερικο, αυτοι εχουν τις ακρες να μου βρουν; εχει κανεις εμπειρια;
haris_216 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Αν αναφέρεσαι στα μεγάλα στυλ manpower ναι κάνουν δουλειά. Βέβαια ρίχνουν αρκετό (και καλά κάνουν) κοσκίνισμα και άρα τα πράγματα είναι δύσκολα γι' αυτόν που δεν έχει πολλά προσόντα. Τα μικρότερα που βρίσκει κανείς στις μικρές αγγελίες και τα οποία συνήθως έχουν ένα τηλέφωνο (πολλές φορές κινητό) είναι τις περισσότερες φορές (σίγουρα υπάρχουν κι εξαιρέσεις) απάτη. πχ παράδειγμα αληθινό (πριν κάνα χρόνο) ντριν ντριν -Παρακαλώ -Είδα την αγγελία σας για δουλειά στο εξωτερικό, υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή; -Βέβαια αλλά θα πρέπει να περάσετε από τα γραφεία μας (γραφείΑ = μεγάλη εταιρία) -Που είσαστε; -Οδός Χ (κάπου στα Πατήσια) σε πολυκατοικία, θα χτυπήσετε το κουδούνι...Παπαδόπουλος -Μπορείτε να μου πείτε για τη δουλειά; -Πρέπει να περάσετε από εδώ -Μα τίποτα; Πως ξέρετε αν κάνω; (είμαι ψηλός; κοντός; με ένα χέρι; 80 χρονών; ) -Δεν θα υπάρχει πρόβλημα (προφανώς υπάρχει δουλειά για όλους, ακόμα και για τον 80άρη) -Και για τι μισθό μιλάμε; -Γύρω στα 1500-2000 καθαρά. -Καλά ακούγονται. Πείτε μου όμως κάτι για το αντικείμενο της δουλειάς. -Εϊναι για ένα εργοστάσιο στο Ντουμπάϊ που κονσερβοποιεί...ντοματάκια (ναι, ακριβώς, στο Ντουμπάϊ πέρα από τα μεγάλα κατασκευαστικά έργα έφτιαξαν και τους κήπους της Εδέμ όπου όχι μόνο παράγουν ντοματάκια αλλά έχουν και περίσσευμα για κονσέρβα. Και βέβαια επέλεξαν σαν HR γραφείο τον κύριο Παπαδόπουλο στα Πατήσια) Σε αυτές τις περιπτώσεις η πιο "αθώα" εκδοχή θα είναι να σου φάνε απλά κάποια φράγκα. Για διαδικαστικά ή για μεσιτικά, ή για έξοδα επικοινωνίας, κλπ.
idomeneas7 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Κι εγω ειχα παει μια φορα σε μια αγγελια που ελεγε "3ωρη απασχοληση για μαθητες/φοιτητες, πρωί ή απόγευμα, 10 ευρω/ωρα". Ηταν σε μια παλια και βρωμερη πολυκατοικια στην Ομονοια, ψηλα σε οροφο σε ενα μικροσκοπικο διαμερισμα. Μου ανοιξε ενας μαστουρωμενος τυπος που μαλλον εμενε εκει, με ρωταγε διαφορες ερωτησεις και τελικα η "δουλεια" ηταν να λεω πως πουλαω ημερολογια για να παω 5ημερη με την ταξη μου. Το 5ωρο το πληρωνε 15 ευρω (αρα 3€/ωρα) και θα ειχα ποσοστα απο τις πωλησεις. Ομως στην αρχη δεν θα πληρωνομουν, μεχρι να μαθω την δουλεια. Με παρακαλαγε να το κανω, εγω ηθελα να φυγω και στο τελος μου ειπε οτι δεν κανω ετσι κι αλλιως γιατι μεγαλοδειχνω και κανεις δεν θα πιστεψει την "τεχνικη μαρκετινγκ". Κοιτα σε icap, adecco και τα λοιπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα