stratigos24 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Ειναι κανεις (ή ξερει) απο Τριπολη? Τι αξιζει να κάνει κανείς τωρα το καλοκαιρι (αλλα και γενικα?). Που αξιζει καποιος να φαει, να πιει, να κανει βολτα κλπ... ΥΓ: Κανα καλο νετ εχει? Τα 2 που εχω δει μεχρι στιγμης δεν....
deesnider Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Ειναι κανεις (ή ξερει) απο Τριπολη? Το 99% των καταγόμενων από Πελοπόννησο, αν τους ρωτήσεις από πού ακριβώς κατάγονται, θα σού πουν «από Τρίπολη»...
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Μπορεις να πας στα πεδια βολής να ριξεις καμια ντουφεκιά. 2
galactikos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Το 99% των καταγόμενων από Πελοπόννησο, αν τους ρωτήσεις από πού ακριβώς κατάγονται, θα σού πουν «από Τρίπολη»... Ναι γιατί εάν σου πουν πχ "Από την Κουκουναριά" (υπάρχει τέτοιο χωριό) θα ήξερες εσύ που πέφτει αυτό το χωριό στον χάρτη;
deesnider Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Ναι γιατί εάν σου πουν πχ "Από την Κουκουναριά" (υπάρχει τέτοιο χωριό) θα ήξερες εσύ που πέφτει αυτό το χωριό στον χάρτη; Εγώ πάντως, δεδομένου ότι από την πλευρά τής μάνας μου έχω καταγωγή από Πελοπόννησο (Αρκαδία), όταν με ρωτούν, δε λέω μόνο το όνομα του χωριού. Λέω «Από ένα χωριό στο νομό Αρκαδίας, που λέγεται Καλυβάκια (και τέτοιο χωριό υπάρχει... ) και βρίσκεται σχετικώς κοντά στη Στεμνίτσα» Δε λέω «Από Τρίπολη»...η Τρίπολη είναι στου διαόλου τη μάνα σε σχέση με το συγκεκριμένο μέρος. 1
stratigos24 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Εν παση περιπτωσει βρε παιδια.....ξερει κανεις κατι?
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Εν παση περιπτωσει βρε παιδια.....ξερει κανεις κατι? ...εν ολίγοις η τριπολη δεν ειναι για διακοπές και βολτες, πιο κατω εχει πολυ ωραία χωρια οπως οι παραλίες της αρκαδιας και τα ορεινά Αγ.κοσμάς κλπ
takis_koll Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Για παραλία πρεπει να πας παραλιο Αστρος.Πανω απο 1 ωρα με λεωφορείο! Γρήγορο ίντερνετ; μμμμ δεν ξέρω. ..Για καφε θα πας πεζόδρομο που ειναι μαζεμένες ολες οι καφετέριες. Νυχτερινή ζωή εχει κ καλή. Παλι εκει πεζόδρομο.
galactikos Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2013 Εάν σκοπεύεις να πας σε κανένα "πόδι" τότε Φοινικούντα.
yioula Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 σα τη χαλκιδικη εχει, τη Λακωνια, καλο το παραλιο Αστρος, μεγαλουπολη με ελαχιστες παραλιες η Καλαματα, αλλα λεμε τωρα..>>>>>> Σπαρτη, Μυστρας, Γυθειο[νοτ], Μανη, Λιμενι Βαθεια Πυργος Διρου,Γλυφαδα,3νησα, σπηλαια και στο αλλο ποδι Πλυτρα,Αρχαγγελος,Μονεμβασια,Πουντα,Ελαφονησος,Νεαπολη,Βελανιδια,Ταιναρο και η αλλη μαγεια τα Κυθηρα... Κορυφη Ταυγετου 2.407..<<< .. αλλα Τριπολη ε? 3πολη μονο ενας πεζοδρομος μεσημερι-βραδυ....
giorgarello Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Εν παση περιπτωσει βρε παιδια.....ξερει κανεις κατι? Έχω πάει 1-2 φορές για έναν ξάδερφο. Δεν βρίσκω τον λόγο να το ξανα κάνω. Αν θελεις να κάνεις καμια βολτα στο πεδίο του άρεως εκεί γύρω και να πιεις-φας στα τοπικά μαγαζάκια, ε οκ πήγαινε. Καλοκαιριάτικα όμως και Τρίπολη πάνω στα βουνά, είναι κάπως.
*nenya* Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Θα πας πλατεία άρεως κ θα κατσεις για ποτό στο μαγαζί που βρίσκεται δεξιά απ'το άγαλμα του κολοκοτρώνη. Εναλλακτικά, στους πεζόδρομους, αλλά εκεί δεν έχει άπλα. Γενικά η Τρίπολη είναι για 1-2 μερουλες το πολύ. Μετά βαριέσαι, όλο τα ίδια και τα ίδια.
stratigos24 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Γενικα μαρεσει εδω οσο την εχω δει. Την εχω γυρισει με τα ποδια αρκετες φορες για τις 4 μερες που ειμαι εδω. Παιζει και πολυ ποδηλατο...ισως φερω και το δικο μου μιας και ολη η πολη ενα ισιωμα χωρις ανηφορες κλπ. Θα ριξω μια ματια σε αυτα που μου ειπατε. Δεν ειμαι για διακοπες αλλα φανταρος....
*nenya* Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Καλή θητεία! Ποδήλατο οπωσδήποτε. Όλοι έχουν βολευτεί με τα ποδήλατα στην Τρίπολη. Μπορεις να πας με το ποδήλατο κ βόλτα προς το νοσοκομείο που έχει πράσινο. Κάνε κ μια κοντινή εκδρομή με το λεωφορείο στο Λεβίδι. Όμορφο χωριό με καλό φαγητό κ τέλειο παραδοσιακό ψωμακι (απ'τον φούρνο της γιαγιάς, δίπλα στην εκκλησία).
kage Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 http://voltastintripolibynight.blogspot.gr/search/label/%CE%9D%CE%95%CE%91%20%CE%9C%CE%91%CE%93%CE%91%CE%96%CE%99%CE%91%20%CE%9A%CE%91%CE%99%20%CE%95%CE%93%CE%9A%CE%91%CE%99%CE%9D%CE%99%CE%91 2-3 μαγαζια που εχω δει απο fb τα βρηκα καλαισθητα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα