Πανος999 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2018 γραφτηκες στο forum γι αυτη την απορια? Πηγαινε στο μαγαζι που την εκανες..
christosk_2004 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Spoiler 8 Spoiler Spoiler Έχω ακόμα το φαρμακευτικό σκουλαρίκη(διαμαντάκι) πάνω στον λοβό....Μπορώ μετά απο 3-5 μέρες να βαλω άλλο? Επίσης η θάλασσα και η πισίνα επηρεάζουν την τρύπα πριν επουλωθεί??
Philippe Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρίξτε καμιά ιδέα για αντρικό σκουλαρίκι για το αυτί; Το θέλω για δώρο σε έναν φίλο 25χρονο, αρκετά trendy ντύσιμο, κοντό μαλλί, που μόλις έκανε τρύπα. Κάτι ακριβό και διακριτικό (να μην είναι kitsch) και σοβαρό κατά προτίμηση.. Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2018 από Philippe
tristan23 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Ρίξε μια ματιά στην Αγία Παρασκευή στο http://amalfiaccessories.gr/mpares-tapes/mpares-kai-tapes-gia-auti/ με ασφάλεια Στις 13/6/2018 στις 9:56 ΠΜ, christosk_2004 είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 8 Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Έχω ακόμα το φαρμακευτικό σκουλαρίκη(διαμαντάκι) πάνω στον λοβό....Μπορώ μετά απο 3-5 μέρες να βαλω άλλο? Επίσης η θάλασσα και η πισίνα επηρεάζουν την τρύπα πριν επουλωθεί?? Κανένα πρόβλημα μπαίνεις κανονικά από την πρώτη μέρα διάβασε εδώ http://amalfiaccessories.gr/tripima-aftion-mitis/
Thulogur Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλό θα ηταν οσοι αλλάζετε για 1η φορα σκουλαρίκι, να προσέξετε απο που θα το πάρετε, κανόνες υγιεινής 101 Και προπαντός, οπου ακούς πολλά κεράσια, κρατα μικρο καλάθι. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2018 από Thulogur
Χρηχρη Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2019 Ποτε μπορει να γινει αλλαγη σκουλαρικιου στο αυτι ενος 17 χρονου αγοριου
Xristina38 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Στις 31/7/2013 στις 12:41 ΜΜ, original911 είπε ΠΟΤΕ οινοπνευμα σε τρυπα. Γτ; Αν έχει μολυνθεί η τρύπα λένε οτι πρέπει να βάζεις οινόπνευμα..
gmts Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Θα έχει ξεπεράσει το θέμα τρύπας και οινόπνευμα, μετά απο 6 χρόνια.
artist1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Στις 31/7/2013 στις 12:41 ΜΜ, original911 είπε ΠΟΤΕ οινοπνευμα σε τρυπα. για ποιο λόγο; εγω ειχα εδω και χρονια τρυπα αλλα κατι σκουλαρίκια μου την τραυμάτισαν και εβλεπα την τρυπα να χει λιγο αιμα βασικα λες και την εκανα απο την αρχη εμοιαζε και εβαζα οινόπνευμα δεν επρεπε; τι επρεπε να βαλω;
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Περίμενε αλλά εξι χρόνια να σου απαντήσει.
artist1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Περίμενε αλλά εξι χρόνια να σου απαντήσει. γιατι καθε 6 χρονια μπαινει στο φορουμ;
Whargoul Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 1 ώρα πριν, artist1 είπε για ποιο λόγο; εγω ειχα εδω και χρονια τρυπα αλλα κατι σκουλαρίκια μου την τραυμάτισαν και εβλεπα την τρυπα να χει λιγο αιμα βασικα λες και την εκανα απο την αρχη εμοιαζε και εβαζα οινόπνευμα δεν επρεπε; τι επρεπε να βαλω; Το οινόπνευμα αφυδατώνει/ ξηραίνει το δέρμα και δεν θα αφήσει την πληγή να κλείσει σωστά. Απλός συχνός καθαρισμός με ζεστό ήπιο αλατόνερο (αλάτι χωρίς ιώδιο) είναι αυτό που κάνεις γιατί καθαρίζει και βοηθά στη σωστή επούλωση. Σε περίπτωση που νομίζεις για ελαφριά μόλυνση κλπ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ήπια αντισηπτικά αλλά όχι οινόπνευμα. 2
zygorito Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 29 λεπτά πριν, Whargoul είπε Το οινόπνευμα αφυδατώνει/ ξηραίνει το δέρμα και δεν θα αφήσει την πληγή να κλείσει σωστά. Απλός συχνός καθαρισμός με ζεστό ήπιο αλατόνερο (αλάτι χωρίς ιώδιο) είναι αυτό που κάνεις γιατί καθαρίζει και βοηθά στη σωστή επούλωση. Σε περίπτωση που νομίζεις για ελαφριά μόλυνση κλπ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ήπια αντισηπτικά αλλά όχι οινόπνευμα. Σωστός, καλύτερα ακόμα και να βάλεις fucidin, εγώ όταν είχα κάνει μια φορά και έναν καιρό στο λοβό μου είπε να βάζω καθε μέρα μια πολύ πολύ μικρή ποσότητα για ένα διάστημα 10-15 μέρες. Δούλεψε, και όποτε είχα πάλι θέμα με σκουλαρίκια μόνο fucidin. Το οινόπνευμα είναι μόνο για να καθαρίζεις ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ σκουλαρίκι Επίσης σκουλαρίκια αν δεν ειναι απο ακριβό χειρουργικό τιτάνιο, σχεδόν όλοι πουλάνε επιπέδου ebay €1-2 τα 10-15 κομμάτια. Καλύτερα αγοράστε από εκεί
artist1 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2019 Στις 10/10/2019 στις 3:35 ΜΜ, zygorito είπε Σωστός, καλύτερα ακόμα και να βάλεις fucidin, εγώ όταν είχα κάνει μια φορά και έναν καιρό στο λοβό μου είπε να βάζω καθε μέρα μια πολύ πολύ μικρή ποσότητα για ένα διάστημα 10-15 μέρες. Δούλεψε, και όποτε είχα πάλι θέμα με σκουλαρίκια μόνο fucidin. Το οινόπνευμα είναι μόνο για να καθαρίζεις ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ σκουλαρίκι Επίσης σκουλαρίκια αν δεν ειναι απο ακριβό χειρουργικό τιτάνιο, σχεδόν όλοι πουλάνε επιπέδου ebay €1-2 τα 10-15 κομμάτια. Καλύτερα αγοράστε από εκεί Εγω που καθαριζω παντα τα σκουλαρικια μου με οινόπνευμα πριν τα φορεσα και ΑΦΟΤΟΥ τα βγαλω για να τα αποθηκευσω πειραζει; Θα χαλασουν αν πχ ειναι επιχρυσωμενα; Κατι τι απλα δεν τα καθαριζουμε ποτε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα