Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 3 μήνες μετά...
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Spoiler

8

Spoiler
Spoiler

Έχω ακόμα το φαρμακευτικό σκουλαρίκη(διαμαντάκι) πάνω στον λοβό....Μπορώ μετά απο 3-5 μέρες να βαλω άλλο?

Επίσης η θάλασσα και η πισίνα επηρεάζουν την τρύπα πριν επουλωθεί??

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρίξτε καμιά ιδέα για αντρικό σκουλαρίκι για το αυτί; Το θέλω για δώρο σε έναν φίλο 25χρονο, αρκετά trendy ντύσιμο, κοντό μαλλί, που μόλις έκανε τρύπα. Κάτι ακριβό και διακριτικό (να μην είναι kitsch) και σοβαρό κατά προτίμηση..

01.jpg

Επεξ/σία από Philippe
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά στην Αγία Παρασκευή στο http://amalfiaccessories.gr/mpares-tapes/mpares-kai-tapes-gia-auti/ με ασφάλεια

FB-27-800x600.jpg

g.jpg

HTB1.QfJSFXXXXc5XXXXq6xXFXXXY.jpg_80x80.jpg

Στις 13/6/2018 στις 9:56 ΠΜ, christosk_2004 είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

8

Έχω ακόμα το φαρμακευτικό σκουλαρίκη(διαμαντάκι) πάνω στον λοβό....Μπορώ μετά απο 3-5 μέρες να βαλω άλλο?

Επίσης η θάλασσα και η πισίνα επηρεάζουν την τρύπα πριν επουλωθεί??

Κανένα πρόβλημα μπαίνεις κανονικά από την πρώτη μέρα διάβασε εδώ http://amalfiaccessories.gr/tripima-aftion-mitis/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλό θα ηταν οσοι αλλάζετε για 1η φορα σκουλαρίκι, να προσέξετε απο που θα το πάρετε, κανόνες υγιεινής 101

Και προπαντός, οπου ακούς πολλά κεράσια, κρατα μικρο καλάθι.

Επεξ/σία από Thulogur
  • 3 μήνες μετά...
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 31/7/2013 στις 12:41 ΜΜ, original911 είπε

ΠΟΤΕ οινοπνευμα σε τρυπα.

Γτ; Αν έχει μολυνθεί η τρύπα λένε οτι πρέπει να βάζεις οινόπνευμα.. 

Δημοσ.
Στις 31/7/2013 στις 12:41 ΜΜ, original911 είπε

ΠΟΤΕ οινοπνευμα σε τρυπα.

για ποιο λόγο;

εγω ειχα εδω και χρονια τρυπα αλλα κατι σκουλαρίκια μου την τραυμάτισαν και εβλεπα την τρυπα να χει λιγο αιμα βασικα λες και την εκανα απο την αρχη εμοιαζε και  εβαζα οινόπνευμα

δεν επρεπε; τι επρεπε να βαλω;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Περίμενε αλλά εξι χρόνια να σου απαντήσει.

γιατι καθε 6 χρονια μπαινει στο φορουμ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, artist1 είπε

για ποιο λόγο;

εγω ειχα εδω και χρονια τρυπα αλλα κατι σκουλαρίκια μου την τραυμάτισαν και εβλεπα την τρυπα να χει λιγο αιμα βασικα λες και την εκανα απο την αρχη εμοιαζε και  εβαζα οινόπνευμα

δεν επρεπε; τι επρεπε να βαλω;

Το οινόπνευμα αφυδατώνει/ ξηραίνει το δέρμα και δεν θα αφήσει την πληγή να κλείσει σωστά. Απλός συχνός καθαρισμός με ζεστό ήπιο αλατόνερο (αλάτι χωρίς ιώδιο) είναι αυτό που κάνεις γιατί καθαρίζει και βοηθά στη σωστή επούλωση. Σε περίπτωση που νομίζεις για ελαφριά μόλυνση κλπ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ήπια αντισηπτικά αλλά όχι οινόπνευμα.

• Like 2
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Whargoul είπε

Το οινόπνευμα αφυδατώνει/ ξηραίνει το δέρμα και δεν θα αφήσει την πληγή να κλείσει σωστά. Απλός συχνός καθαρισμός με ζεστό ήπιο αλατόνερο (αλάτι χωρίς ιώδιο) είναι αυτό που κάνεις γιατί καθαρίζει και βοηθά στη σωστή επούλωση. Σε περίπτωση που νομίζεις για ελαφριά μόλυνση κλπ, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ήπια αντισηπτικά αλλά όχι οινόπνευμα.

Σωστός, καλύτερα ακόμα και να βάλεις fucidin, εγώ όταν είχα κάνει μια φορά και έναν καιρό στο λοβό μου είπε να βάζω καθε μέρα μια πολύ πολύ μικρή ποσότητα για ένα διάστημα 10-15 μέρες. Δούλεψε, και όποτε είχα πάλι θέμα με σκουλαρίκια μόνο fucidin. Το οινόπνευμα είναι μόνο για να καθαρίζεις ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ σκουλαρίκι :P

Επίσης σκουλαρίκια αν δεν ειναι απο ακριβό χειρουργικό τιτάνιο, σχεδόν όλοι πουλάνε επιπέδου ebay €1-2 τα 10-15 κομμάτια. Καλύτερα αγοράστε από εκεί :P

Δημοσ.
Στις 10/10/2019 στις 3:35 ΜΜ, zygorito είπε

Σωστός, καλύτερα ακόμα και να βάλεις fucidin, εγώ όταν είχα κάνει μια φορά και έναν καιρό στο λοβό μου είπε να βάζω καθε μέρα μια πολύ πολύ μικρή ποσότητα για ένα διάστημα 10-15 μέρες. Δούλεψε, και όποτε είχα πάλι θέμα με σκουλαρίκια μόνο fucidin. Το οινόπνευμα είναι μόνο για να καθαρίζεις ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ σκουλαρίκι :P

Επίσης σκουλαρίκια αν δεν ειναι απο ακριβό χειρουργικό τιτάνιο, σχεδόν όλοι πουλάνε επιπέδου ebay €1-2 τα 10-15 κομμάτια. Καλύτερα αγοράστε από εκεί :P

Εγω που καθαριζω παντα τα σκουλαρικια μου με οινόπνευμα πριν τα φορεσα και ΑΦΟΤΟΥ τα βγαλω για να τα αποθηκευσω πειραζει; Θα χαλασουν αν πχ ειναι επιχρυσωμενα; Κατι τι απλα δεν τα καθαριζουμε ποτε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...