Liverpool89 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δηλαδη αλλη τιμη στο μαγαζι αλλη τιμη στο χερι ή παραδοση στο σπιτι παλια νομιζω τα μαγαζια αν το επαιρνες στο χερι ή ντελιβερι σου καναν καλυτερες τιμες.. Τωρα το αντιθετο.. Πιο πολυ τον συνφερει τον αλλον να δουλευει με πακετα και ντελιβερι.. Τωρα ωθουν τον καταναλωτη να καθεται στο μαγαζι και ο μαγαζατορας να πληρωνει σερβιτορο.. Αλλα εχω την εξης απορια: ο καφες στο μαγαζι κανει 2 ευρω πχ και στο χερι ενα.. Τωρα με την μειωση στο μαγαζι θα γινει πχ 1.80 και στο χερι παλι 1;;; Κουλο δεν ειναι,
pournaras Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Καθομαι παραγγελνω τον καφε μου, παρεα με εμφιαλωμενο (προφανως σφραγισμενο). Τελικα το νερο δεν το ανοιγω και το παιρνω μαζι μου φευγοντας. Θa του δωσω το παραπανησιο 10% πριν φυγω, για το οποιο θα μου κοψει και εξτρα αποδειξη; 1
kage Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 τι εγινε κανουν πολεμο στην 3η,πεπσικο,λουξ?ειναι γελοιοι...λες και το 10% θα σωσει καποιον.Ισα να μπερδευουν τον κοσμο. και ολα αυτα τα παρουσιασαν 2 μερες πριν την 1η αυγουστου.http://www.naftemporiki.gr/finance/story/681881 εγω παλι νομιζα οτι και τα ποτα πανε στο 13% εκτος απο κλαμπ,μπουζουκια. εστιαση δεν ειναι μονο το φαγητο! το νερο παιδια εχει παντα μειωμενο φπα υ.γ. 2η φορα που κανουν ιδιες μλκς.το χαν ξανακανει με τα "συσκευασμενα" φαγητα το 2011
pournaras Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 τι εγινε κανουν πολεμο στην 3η,πεπσικο,λουξ?ειναι γελοιοι...λες και το 10% θα σωσει καποιον.Ισα να μπερδευουν τον κοσμο. και ολα αυτα τα παρουσιασαν 2 μερες πριν την 1η αυγουστου.http://www.naftemporiki.gr/finance/story/681881 εγω παλι νομιζα οτι και τα ποτα πανε στο 13% εκτος απο κλαμπ,μπουζουκια. εστιαση δεν ειναι μονο το φαγητο! το νερο παιδια εχει παντα μειωμενο φπα υ.γ. 2η φορα που κανουν ιδιες μλκς.το χαν ξανακανει με τα "συσκευασμενα" φαγητα το 2011 Οχι, και το νερο στο 23% το χτυπαγαν. Ετυχε να ρωτησω για τα τμηματα μιας ταμειακης πριν 1 μηνα, και μου ειπε ο τεχνικος οτι ολα πλεον τα τμηματα ηταν στο 23%, απλα αλλαζαν τις ονομασιες των τμηματων.
alan2 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 το σουβλάκι στο χερι πράγματι 13% εγραφε στην απόδειξη χθές, δεν ξέρω αν μεταβλήθηκε η τιμή, πρώτη φορά πήγα στο συγκεκριμένο.
Xristaras12 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 μια εμπειρια απο χτες θα σας πω κ εγω,εχοντας διαβασει ολο το θεμα Ειχαμε μαζευτει παρεα σε ενα σπιτι και παραγγειλαμε 5 σουβλακια τυλιχτα(πιτα κλπ) και πληρωσαμε 8,40(btw δεν ειχαμε ξαναπαρει απο το συγκεκριμενο)μαλιστα ζητησα να μας βαλει και εναν καταλογο το καταστημα για να δουμε μετα τις τιμες. Οταν ηρθε το παιδι απ το delivery μας λεει ο καταλογος εχει τις παλιες τιμες μεσα.
alan2 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 και πληρώσατε με τις παλιές τιμές? ο ΦΠΑ ηταν 13%?
Ntinaras Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 καμια διαφορα σε τιμες.καμια αποδειξη δε πηρα τις τελευταιες μερες...
Mirlogria Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Εγώ ξέρω ότι το πιτόγυρο κ.λπ. εδέσματα πάλι σε τιμές "προ 2009" τα πουλάνε... Και who can blame them δηλαδή...κι εγώ στη θέση τους στην τσέπη μου θα τα κράταγα,σιγά μη τα απέδιδα στους μαλάκες!
Porg Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2013 Τουλάχιστον ζητάτε απόδειξη γιατί χανόμαστεεεεεεεεε 2
panos2171 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Εγώ ξέρω ότι το πιτόγυρο κ.λπ. εδέσματα πάλι σε τιμές "προ 2009" τα πουλάνε... Και who can blame them δηλαδή...κι εγώ στη θέση τους στην τσέπη μου θα τα κράταγα,σιγά μη τα απέδιδα στους μαλάκες! Τα πουλάνε στα 2.30-2.40?
michael92 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2013 Τα πουλάνε στα 2.30-2.40? Το 2009 είχαν σκαρφαλώσει στο 3.10 πάντως. Τώρα άνετα βρίσκεις 2.20-2.50
ZAKKWYLDE Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Τουλάχιστον ζητάτε απόδειξη γιατί χανόμαστεεεεεεεεε Πάντα! Εγώ προσωπικά δεν ξαναπαραγγέλνω απο κάποιο ντελίβερι αν μία φορά δεν φέρει απόδειξη. Πολλοί σου φέρνουν 2-3 φορές και μετά το κόβουν και σταματάνε συστηματικά να φέρνουν. Ούτε στο τηλ τους αναφέρω "και την απόδειξη" γιατί δεν λέει τίποτα να φέρει μόνο σε μένα. Απο το σαντουιτσάδικο που παραγγέλνω φέρνει ΠΑΝΤΑ...μλκας είναι αυτός; Αυτά τα καταστήματα απλά πρέπει να κλείσουν. Όπως και αυτά τα οποία δεν ασφαλίζουν τους υπαλλήλους τους...άμεσα. Νομίζω το θέμα της απόδειξης αρχίζει και γίνεται συνείδηση στον Ελληνα σιγά σιγά. Μάλλον θα φταίνε τα τσουχτερά εκκαριστικά τα τελευταία 2 χρόνια. On topic...και εγώ πάντως δεν έχω δει καμία διαφορά στις τιμές απο τα ντελίβερι...δεν ξέρω για ταβέρνες.
Miracle Worker Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2013 Εμένα που σιτίζομαι κυρίως από ένα μαγαζί με μαγειρευτά πακέτο μια χαρά μου 'κατσε. Αυτοί έχουν μία ταμειακή-υπολογιστή που χτυπάει επί τόπου το ΦΠΑ στην αρχική τιμή, οπότε όλη η διαφορά πάει στον πελάτη. Μιλάμε για τιμές σοκ. 1 μερίδα μουσακά και μία κοκκινιστό 4,90!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα