*nenya* Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2013 κλειδι για save room... Να σε δω τί θα κάνεις αν σου ζητάει ink ribbon τελικά
tehAllantin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 define δεξιά σου ρε συ νενυα, μπερδεύομαι..
tehAllantin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Θα δέσω τα καλώδια στις εισόδους για να σκοντάψουν οι ζόμποι και θα σπάσω το πιάτο έτσι ώστε να πέσουν με τη μάπα και να χωθεί η πορσελάνη στα μυαλά τους θα συνεχίσω να τρώω το καροτάκι μου άφοβα βλέποντας ινσόμνια
tehAllantin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Βασικά τα άλογα λατρεύουν τα καρότα, δεν ξέρω οι σκίουροι. 1
pappous_soulis Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Τα ακουστηκά του πισί μου. Τα φοράω, βάζω να παίζει το Mad World, κουλουριάζομαι σε μια γωνία και κλαίω. 1
tehAllantin Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 ένας δεν θα βρεθεί με κανένα αλυσοπρίονο; θα γίνει μακελειό! 1
tsioudiver Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Ένα καλειδοσκόπιο!, σουρεάλ ζόμπι και θύματα τρέχουν χέρι χεράκι σε αιματηρά λιβάδια πάχνης και μανιταριών! 1
nikosspeed Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μπάλες μπιλιάρδου τάβλι και πορτοκαλάδα . Πετάω τις μπάλες μετά τους κοπανάω με τάβλι και αράζω με την πορτοκαλάδα μου . 1
YiN Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Τον κολλητό μου. Τους τον πετάω στη μούρη και τρέχω. 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα