athlios Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Ενα κωλοχαρτο. Δεν έχω ιδέα τι θα το έκανα. Sent from my iPhone using Insomnia Οκ μάλλον θα το τυλιγα κάπου. Κατι τετοιο. Sent from my iPhone using Insomnia
GoDRiC- Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Το κινητό μου έχω με ανοικτό WiFi. Βρήκα! Τους βάζω Justin Bieber και ψοφάνε μόνα τους! 1
REDODIN7 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Ειναι ενα BFG, τα παιρνω και του τιναζω τα μυαλα του καριολη!!!!
akpe Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Αυτό τώρα πως δουλεύει; Κάνω πράξη ό,τι έχω μάθει από αυτά, ή απλά τους τα πετάω στο κεφάλι;
gamanos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Το gaming (ελληνικά γαμινγκ) ποντίκι μου. Σκοτώνω όλα τα zombie στην οθόνη και πάω να ποτίσω τα λουλούδια (plants vs zombies) .
athlios Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Καρότα μασουλάει. Ο σκίουρος. Βασικά τα άλογα λατρεύουν τα καρότα, δεν ξέρω οι σκίουροι. σορρυ για το οφφτοπικ αλλα ΠΟΣΟ ΑΜΠΑΛΟΙ. 4
semaphor Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Γελάω. Σύμφωνα με τεκμηριωμένες πήγες, τα ζόμπι δεν πεθαίνουν από το γέλιο! 3
gamanos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Μπα, αρκεί να το έχεις το γέλιο δεξιά. Σε μένα πχ, μου είχε πει ένα ζόμπι : There is nothing Right in your laugh.
YiN Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Σύμφωνα με τεκμηριωμένες πήγες, τα ζόμπι δεν πεθαίνουν από το γέλιο! Κατσε μιλαμε για επιστημονικες ερευνες ή τσαμπα σου απανταω;
gatokoritso Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Κατσε μιλαμε για επιστημονικες ερευνες ή τσαμπα σου απανταω; αν ερθει αυτο φατσα φορα δεν νομιζω ενα γελιο να το σταματησει.μπορει και να κανω λαθος..
semaphor Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Κατσε μιλαμε για επιστημονικες ερευνες ή τσαμπα σου απανταω; Mathias Clasen. "The Anatomy of the Zombie: A Bio-Psychological Look at the Undead Other" Otherness: Essays and Studies 1.1. October 2010. http://www.academia.edu/376664/The_Anatomy_of_the_Zombie_A_Bio-Psychological_Look_at_the_Undead_Other
athlios Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2013 XEXEXE αυτη τη στιγμη εχω ενα barcode scanner και μια σφραγιδα. Θα τους χτυπουσα με το barcode scanner και θα τους πατουσα μια με τη σφραγιδα στο κουτελο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα