Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρωω γρηγορα  τα σουβλακια που εχω μπροστα μου και καρφωνω τα ζομπια ως γνησιος insomniac νιντζα με τα ξυλαρακια.

• Moderators
Δημοσ.

Το ΝοΤΕ 2 μου. Φανταζομαι πως μπορω ειτε να το πεταξω σε ενα ζομπι ειτε να το χρησιμοποιησω ως σανιδα και να κατεβω γρηγορα τις σκαλες κανοντας σλαλομ.

Μπδγ γιατι πρεπει να ειναι το αντικειμενο που βρισκεται στα δεξια μας και οχι το κουζινομαχαιρο στο συρταρι ξερωγω? Αφου στατιστικα οι περισσοτεροι βρισκομαστε σε σπιτι/γραφειο και δε θα ανοιγαμε την πορτα σε κατι που κανει σκρατς σκρατς γουυυυυ. 

Sorry TS :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

^<br>

Τώρα εσυ γιατί χρησιμοποιείς λογική κ μας το χαλάς;;;<br>

Ban? X-)

Επεξ/σία από *nenya*
Δημοσ.

Μπδγ γιατι πρεπει να ειναι το αντικειμενο που βρισκεται στα δεξια μας και οχι το κουζινομαχαιρο στο συρταρι ξερωγω? Αφου στατιστικα οι περισσοτεροι βρισκομαστε σε σπιτι/γραφειο και δε θα ανοιγαμε την πορτα σε κατι που κανει σκρατς σκρατς γουυυυυ.

Ε καλά άμα δεν είχε το δέξια τότε όλοι θα περνάμε τα κλασικά μαχαίρια, ρόπαλα και τέτοια...δεν θα είχε πλάκα...

Όσο για το δεύτερο οκ δεν ανοίγεις τη πόρτα. Μένεις μόνος? Αν όχι τότε μπορει κάποιος από το σπίτι να έγινε ή κάποιος που σε επισκέφτηκε να πήγε λίγο στο μπάνιο και να γύρισε ζόμπι. Ή πολύ απλά μπορεί τα ζόμπι να έσπασαν τη πορτα ή να ξεχασες κανένα παράθυρο ανοιχτο.

Φαντασία δεν έχεις????

1363251117602.gif

Δημοσ.

Ανοιξα το θρεντ αλλα παλι χαρτι υγειας εχω στα δεξια μου...

Στα αριστερα μου εχω μια χλωρινη οποτε θα το παιζα αριστεροχειρασ και θα το ελουζα με χλωρινη.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Να σε δω τί θα κάνεις αν σου ζητάει ink ribbon τελικά :P

Δεν χρειαζεται, σε save room δεν παταει κανεις. Θα μεινω εκει μονιμα που εχει και ωραια μουσικουλα :P

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...