Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αρκετοί από αυτούς που σκάβουν στα χωράφια από 11- 12 και όχι 17 ετών είναι πολύ χρησιμότεροι στην κοινωνία από πολλούς που κάνουν έρευνα ή «έρευνα».

Αυτή την εποχή σε αρκετές περιοχές της Αττικής, κοντά στο Μετρό, τα ενοίκια για διαμερίσματα 80-100τμ είναι γύρω στα 250 ευρώ. Και όλοι προτιμούν να πάρουν 300 ευρώ και να μπουν 2-3 μεταπτυχιακοί φοιτητές, παρά οικογένεια αλλοδαπών.

Έχω λύσει πολλές φορές ασκήσεις μαθηματικών νηστικός και πήρα άριστα, το ίδιο εποχές που έτρωγα επί 4-5 μέρες ένα πιάτο μακαρόνια μια φορά την ημέρα. Αντίθετα, δεν μπορούσα να μαζέψω το μυαλό μου για βδομάδες και να λύσω ένα απλό σταυρόλεξο, στο στρατόπεδο της Κορίνθου, αν και έτρωγα καλά. Όταν μάθαμε ότι επιλέχθηκε για μεταπτυχιακό και μας αποχαιρέτησε πρόωρα, άτομο που συγκέντρωσε στα τεστ ευφυΐας λίγες μέρες πριν, 10-20 μονάδες λιγότερες από τους υπόλοιπους της παρέας...

Προσπάθησε να κατανοήσεις τι έχω γράψει και επικεντρώσου στο θέμα, επειδή φαίνεται πως το μυαλό σου είναι ακόμα στην Κόρινθο. 

Και καλά είναι να αφήνουμε τους χαρακτηρισμούς και τους διαχωρισμούς με αβάσιμα κριτήρια εκτός συζήτησης. 

Δημοσ.

Yes, sir!

Και σας ευχαριστώ που με τις αναρτήσεις σας, κατά τακτά χρονικά διαστήματα, επαναβεβαιώνετε ότι δεν είστε από αυτούς που «γενικεύουν προσωπικές τους εμπειρίες με αστικούς μύθους αναμειγνύοντας τες με τις προσωπικές του πεποιθήσεις.»

Ελπίζω ότι συγκεκριμένη ειδικότητα και όχι κάποιο χόμπυ ή παράπλευρη απασχόληση, σας επιτρέπει να κάνετε διαγνώσεις μέσω διαδικτύου.

Τέλος σας διαβεβαιώνω, ότι δεν είχα ποτέ πρόβλημα, με τους διδάσκοντες ή όσους αρέσκονται να χρησιμοποιούν διδακτικό ύφος.

Οφείλω να ομολογήσω, συγχωρέστε με, ότι αδυνατώ να παρακολουθήσω τους συλλογισμούς σας. Αν και έχω δύο πιστοποιήσεις από το Ελληνικό κράτος, αλλά και από γνωστή διεθνή οργάνωση με περισσότερα από 115.000 μέλη σε όλο τον κόσμο. Κάνω προσπάθεια όμως, παρακαλώ να το λάβετε υπ όψιν.

Φυσικά διατηρώ το δικαίωμα, σε δημόσια συζήτηση, να παρεμβαίνω όποτε εγώ το κρίνω απαραίτητο.
Και εγώ, παρακαλώ, να λείπουν οι χαρακτηρισμοί. Ειδικά από ανθρώπους που αισθάνομαι ότι απαντούν επιλεκτικά και υποστηρίζουν απόψεις με πάθος.
Που χρησιμοποιούν την κατ’ επανάληψιν ανάρτηση τσιτάτων με σκοπό την «προσβολή της προσωπικότητας» των άλλων και μάλιστα από ανθρώπους που υποτίθεται ότι δεν γνωρίζουν με ποιόν μιλάνε.
Ή μήπως γνωρίζουν;

Καλημέρα σε όλους!

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

Ξαναστέλνω πάλι αυτό το μήνυμα μιας και είναι πολύ επείγον. Τελείωσα Φυσικό  Θεσσαλονίκη και ψάχνομια για διδακτορικό. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς να με ενημερώσει για οτιδήποτε αφορά τη χρηματοδότηση διδακτορικών από εταιρείες, μιλάμε για εξωτερικό πάντα. Εχω ακούσει πως υπάρχουν επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται για τέτοιου είδους έρευνες και μετά ακολουθεί πρόσληψη σε αυτές. Πως γίνεται η όλη διαδικασία; Είναι κάποια Πανεπιστήμια που συνεργάζονται με εταιρείες ή το αντίστροφο;

θα ήθελα να με κατατοπίσει κάποιος πάνω σε αυτό, χρειάζομαι πραγματικά βοήθεια

Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων

Δημοσ.

Πάντως ως TS του θέματος πλέον για  Ελλάδα εξαιρετικά δυσκολα πλέον βρίσκεις χρηματοδοτούμενο πρόγραμμα πάνω στην έρευνα...

Αν βρεις κάτι είναι είτε τσάμπα είτε φραγκοδίφραγκα... Δλδ ακουσα για περιπτωση διδακτορικού στο ΕΚΠΑ οπου καθαρά ο υποψήφιος στα χέρια παίρνει 180 ευρώ μηνιάτικο...

Για εξωτερικ οδεν γνωριζω.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Κοίταζα τη σελίδα της οδοντιατρικής για την εκπονηη διδακτορικης διατριβης και λεει

Οι ΥΔ καταβάλουν δίδακτρα το ποσό που έχει οριστεί από τη ΓΣΕΣ κατά την αποδοχή τους για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής Το ποσό καταβάλλεται σε τρεις (3) ισόποσες δόσεις. Μετά τον ορισμό της Τριμελούς Συμβουλευτικής Επιτροπής η πρώτη δόση, μετά την πάροδο τριών (3) εξαμήνων η δεύτερη και μετά την πάροδο τεσσάρων (4) εξαμήνων η τρίτη.

δηλαδή όχι μόνο δεν πληρώνεσαι, ούτε καν απλήρωτος, αλλα πρεπει να κανεις διδακτορικο και να τους τα σκας και απο πανω; Μονο εμενα μου φαινεται παραλογο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...