evabb Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 νερο απο κατω, ήη? απ αυτο με το σκοινι ενωω ρε συ, μπαντζι τζαμπινγκ πως σκατα το λενε,
SOADNICK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Όπως όταν βλέπεις να σε κοιτάνε κάμερες που φοβάσαι ότι θα σε συλλάβουν, κοιτάς μην πήρες κάτι καταλάθος κλπ Δε θυμαμαι να εχω παθει κατι τετοιο Χωρίς νερό εννοείται... αντρικά ρεεε! Challenge accepted! Θα τα πουμε στην επομενη ζωη. Τασεις αυτοκτονιας wannabe? Μπα @TS Δοκιμασε να καθεσε στο μπαλκονι 2ου οροφου, οσο πιο πολυ μπορεις, μετα να πηγαινεις σε 3ο οροφο και να κοιτας απο παραθυρο (να φαινεται ο δρομος ωστε να αντιλαμβανεσαι το υψος [btw απο 8ο οροφο ταρατσα ειναι γαματο να κοιτας]) μετα, αφου συνηθισεις να κοιτας απο παραθυρο 3ου οροφου κατσε σε μπαλκονι 3ου οροφου, κ.ο.κ. επισης οταν βρισκεσαι σε υψος, απλα μη το σκεφτεσε, δηλαδη αν οι αλλοι πιανουν κουβεντα ακου τι λενε και μην κοιτας αγχωμενος δεξια και αριστερα φοβισμενος λογω του υψους. απ αυτο με το σκοινι ενωω ρε συ, μπαντζι τζαμπινγκ πως σκατα το λενε, Πιο πολυ με ψηνει αυτο:
filipN Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Χωρίς νερό εννοείται... αντρικά ρεεε! Τα υγρά είναι πρακτικά ασυμπίεστα, και αυτό αντρικό σπορ είναι. 1
nicoc89 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Εγω παντως με το υψος (4ο οροφο+) (πιο πριν δε μου κανει εντυπωση) νιωθω μεσα μου την "αναγκη" να πηδηξω, να παρω φορα και τσουπ κατω, δε το εχω κανει αλλα δε ξερω ακουω παντα μια φωνουλα να λεει "πηδαα πηδαα" το παθενει και κανεις αλλος ή να κοιτακτω σε κανα ψυχολογο? και εγώ!!! απο μικρός όποτε ειμαι σε μεγάλο ύψος νιώθω την ανάγκη να πηδήξω αυτή τη φωνούλα που λες την έχω ακούσει πολλές φορές μικρός βέβαια το πάθαινα και σε άλλες φάσεις , πχ σκεφτόμουν να βάζω το δάχτυλο στην πρίζα και ήταν λες και έβλεπα να με χτυπάει το ρεύμα, σαν εικόνα. Μια φορά έβαλα χωρίς να το ξέρω στην πρίζα μια tv με κομμένο καλώδιο και με χτύπησε το ρεύμα και απο τότε δεν ένιωσα ξανά την ανάγκη για ρεύμα , μόνο για ύψος .
Dimitris1948 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Πως πήγατε από την υψοφοβία στους αυτοκαταστροφικους ψυχαναγκασμούς ρε?
SOADNICK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Πως πήγατε από την υψοφοβία στους αυτοκαταστροφικους ψυχαναγκασμούς ρε? Που ξερεις, μπορει να εχουν καποια σχεση μεταξυ τους.
nicoc89 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Πως πήγατε από την υψοφοβία στους αυτοκαταστροφικους ψυχαναγκασμούς ρε? άρα υπάρχει όρος για αυτό και πως εξηγείται ?το έψαξα λίγο και είναι αρκετοί αν όχι όλοι που το έχουν αυτό (να σκέφτονται να πηδήξουν οταν βρίσκονται σε μεγάλο ύψος)
nemesiskp Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Εγω που γενικα δεν εχω θεμα με τα υψη,αλλα απεκτησα για 2-3 μερες οταν ειδα τους τεταδες να μας βαζουν τις τεντες;Μιλαμε δεν πανε καλα.Παταγε πανω σε λεπτες σωληνες,χωρις εστω ενα τυπικο δεσιμο και απο κατω το χαος.Μια μαλακια να εκανε,παρτον κατω.Μετα απο αυτο για 2-3 μερες δεν πλησιαζα μπαλκονι.Καλα για να παω σε καμια ταρατσα και να κοιταξω κατω ουτε λογος.
De@th L0rd Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Δύο τοποθεσίες στις οποίες εργάζομαι(pics not mine). Στη πρώτη με το μηχάνημα ειδικά όταν είμαι στο διάδρομο ή πάνω στους εξαερισμούς φοβάμαι πολύ περισσότερο από ότι στον πύργο. Μάλλον επειδή το μηχάνημα πολλές φορές διορθώνεται εν λειτουργία. Επίσης λόγω των μέτρων ασφαλείας στον πύργο, αισθάνομαι πιο ασφαλείς από το να κάθομαι σε μπαλκόνι παλιάς πολυκατοικίας, ξέρετε αυτές με τα κάγκελα που τα περνάει κ πιτσιρίκι στο ύψος.
TheDevilMayCare Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 http://archive.org/details/SkyscrapersOfNewYork 1906 -> Skyscrapers of New York "in those days before special effects"
HALF EVIL Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Υψοφοβία, αγοραφοβία, κλειστοφοβία κλπ. από κάπου πηγάζουν και δεν είναι εύκολο να καταπολεμηθούν με το να πεις δεν είναι τίποτε, δεν είναι τίποτε. Λογικά το καταλαβαίνεις ότι και σε 100 μέτρα μπαλκόνι να είσαι δεν κινδυνεύεις αν υπάρχει κιγκλίδωμα και δεν κάνεις καμμιά χοντρή μαλακία, αλλά ο εγκέφαλος χωρίς να το θέλεις στέλνει συναγερμό ότι υπάρχει κίνδυνος. Χρειάζεται βοήθεια ειδικού.
Sellers Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Κι εγω που δεν έχω υψοφοβία πάντως, όταν βλέπω την γνωστή φώτο με τους εργάτες στους δίδυμους πύργους παθαίνω κάτι. Σύμφωνα με τους ψυχολόγους (σε μια πολύ υπεραπλουστευμένη, πρώτη ιδέα) πάντως, οι αδικαιολόγητες φοβίες μας είναι καταπιεσμένο άγχος, οπότε με την βοήθεια του ειδικού θα βρεις την πηγή της δημιουργίας του άγχους σου το οποίο γεννά την υψοφοβία και έτσι (θεωρητικά) θα την ξεπεράσεις. Αλλιώς ακολούθα την τακτική του Woody Allen, που όταν είπε στον γιατρό ''Γιατρέ, πονάω όταν κάνω έτσι'', ο γιατρός του απάντησε ''Ε, μην κάνεις.'' 4
SOADNICK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Κι εγω που δεν έχω υψοφοβία πάντως, όταν βλέπω την γνωστή φώτο με τους εργάτες στους δίδυμους πύργους παθαίνω κάτι. ΣΤΟΥΣ ΠΟΙΟΥΣ? :shock: Η φωτογραφια ειναι του '32. Και οι διδυμοι πυργοι ξεκινησαν να κτιζονται καπου το '70. Το υπο κατασκευη κτηριο της φωτογραφιας ειναι το GE Building 1
Porg Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Όσοι έχουν υψοφοβία αντιμετωπίζουν πρόβλημα και στο αεροπλάνο;
Sellers Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 ΣΤΟΥΣ ΠΟΙΟΥΣ? :shock: Η φωτογραφια ειναι του '32. Και οι διδυμοι πυργοι ξεκινησαν να κτιζονται καπου το '70. Το υπο κατασκευη κτηριο της φωτογραφιας ειναι το GE Building Α α, με το μπαρδόν, γράψε λάθος. Μην ταράζεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα