insomniaK Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2013 Όσοι έχουν υψοφοβία αντιμετωπίζουν πρόβλημα και στο αεροπλάνο; υψοφοβία δεν έχω, αλλά στο αεροπλάνο έχω το "χοντροφοβία": να κάθεται κάποιος ευτραφής δίπλα μου, από αυτούς που σηκώνουν το χερούλι ανάμεσα στα καθίσματα για να χωρεσουν και κάθονται πάνω στους διπλανούς. 6
evabb Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 υψοφοβία δεν έχω, αλλά στο αεροπλάνο έχω το "χοντροφοβία": να κάθεται κάποιος ευτραφής δίπλα μου, από αυτούς που σηκώνουν το χερούλι ανάμεσα στα καθίσματα για να χωρεσουν και κάθονται πάνω στους διπλανούς. εγω εχω «σκατοκωλοπαιδοφοβία» στο αεροπλανο, καμια μερα θα με δειξουν τα καναλια 4
dimitra_m3 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 εγώ έχω υψοφοβία και μικρή όταν ήμουν είχα τον χειρότερο εφιάλτη...να βλέπω να γλυστράω και να πέφτω από το μπαλκόνι...να μαζευτούμε να πάμε ομαδικά σε ψυχολόγο να μη μας πιάσει και τον κώλο με την αμοιβή του 1
Dimitris1948 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 και εγώ!!! απο μικρός όποτε ειμαι σε μεγάλο ύψος νιώθω την ανάγκη να πηδήξω το έψαξα λίγο και είναι αρκετοί αν όχι όλοι που το έχουν αυτό (να σκέφτονται να πηδήξουν οταν βρίσκονται σε μεγάλο ύψος)
noob Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Μια φορά έβαλα χωρίς να το ξέρω στην πρίζα μια tv με κομμένο καλώδιο και με χτύπησε το ρεύμα και απο τότε δεν ένιωσα ξανά την ανάγκη για ρεύμα Πήρες τη δόση σου ε? 1
De@th L0rd Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 εγω εχω «σκατοκωλοπαιδοφοβία» στο αεροπλανο, καμια μερα θα με δειξουν τα καναλια Και οι χοντροί/χοντρές και τα κωλόπαιδα είναι οι μεγαλύτερες ταλαιπωρίες στο αεροπλάνο. Εγώ αν τύχει κι έχει ελεύθερο κάθισμα, πετάγομαι πάνω όταν ανάβει το σήμα για τις ζώνες παίρνω χειραποσκευή και πάω τέρμα πίσω, αν μου πεί τίποτα η αεροσυνοδός της λέω ότι παθαίνω κρίση άγχους και ουρλιάζω όταν είμαι σε ύψος και περιοσμένο χώρο με αφήνουν κ κάνω τη δουλειά μου. Τώρα αν είναι πίτα το αεροπλάνο όπως γύριζα από το στρατό σε καμια άδεια, ευτυχώς δεν έτυχε κάποιος θεόχοντρος. Και πάλι αισθάνομαι τυχερός που οι άστεγοι δε ταξιδεύουν με αεροπλάνο. Αλλιώς θα πακετάριζα αλεξίπτωτο κ θα αποσυμπίεζα τη καμπίνα να φύγω. 1
deesnider Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Χωρίς νερό εννοείται... αντρικά ρεεε! Το «αντρικό» banjee jumping, δεν εξαρτάται από το αν θα υπάρχει νερό από κάτω, ή όχι. Το «αντρικό» banjee jumping, γίνεται αντικαθιστώντας το ελαστικό σχοινί με συρματόσχοινο... 3
noob Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Dee έχεις περίπου πιάσει το νόημα.Σημασία δεν έχει τόσο το που θα πέσεις όσο το ΠΩΣ θα πέσεις.Πιστεύω συμφωνούμε όλοι πως να χρησιμοποιήσεις σχοινί είναι λίγο φλωριά. 1
Dimitris1948 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δεν θα χει σήμα όμως εκεί κάτω, πως θα το κάνει upload στο instagram. Το «αντρικό» banjee jumping, δεν εξαρτάται από το αν θα υπάρχει νερό από κάτω, ή όχι. Το «αντρικό» banjee jumping, γίνεται αντικαθιστώντας το ελαστικό σχοινί με συρματόσχοινο... Που το δένεις γύρω από τις μπάλες σου. 3
deesnider Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2013 Που το δένεις γύρω από τις μπάλες σου. ...μ' έκανες να πονέσω...πολύ όμως! 1
oallosmoueautos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δεν θελω να παω σε ψυχολογο γιατι δεν τους θεωρω καν επιστημονες και αμα εξετασουν την προσωπικοτητα μου θα τρομαξουν.. δηλαδη θα βγουν καταπιεσμενα αισθηματα επιθετικοτητας, επιθυμιες να βασανισω και να ξεφτιλισω αλλους, να ξυλοκοπησω, να καταστρεψω κτλ..Τα προσεχουμε αυτα.. Πρεπει να παρω χαπια κορτιζολης και να δοκιμαζω να κοιταω απο υψη για να το ξεπερασω.. http://psychografimata.com/2003/therapia-tis-ipsofovias-me-chapi-kortizolis/ Ισως το παρακανω και να ασχοληθω με παραπεντε καποια στιγμη.. θα δουμε
status Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2013 Δεν θελω να παω σε ψυχολογο γιατι δεν τους θεωρω καν επιστημονες και αμα εξετασουν την προσωπικοτητα μου θα τρομαξουν.. δηλαδη θα βγουν καταπιεσμενα αισθηματα επιθετικοτητας, επιθυμιες να βασανισω και να ξεφτιλισω αλλους, να ξυλοκοπησω, να καταστρεψω κτλ.. Τα προσεχουμε αυτα.. Πρεπει να παρω χαπια κορτιζολης και να δοκιμαζω να κοιταω απο υψη για να το ξεπερασω.. http://psychografimata.com/2003/therapia-tis-ipsofovias-me-chapi-kortizolis/ Ισως το παρακανω και να ασχοληθω με παραπεντε καποια στιγμη.. θα δουμε Stalin, is that you? 1
evabb Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 χθες εκανα τον εαυτο μου περηφανο, πηγα εναντια στην φοβια μου και περπατησα σε τεντωμενο συρματοσκοινο σε τρομακτικο (για μενα) υψος
Ντε Μπαλζακ Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Για πόσο ύψος μιλάμε? Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App
evabb Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2013 Για πόσο ύψος μιλάμε? Αποστολή από το MT11i με τη χρήση Insomnia App 5-6 μετρα, για μενα ειναι πολλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα