Προς το περιεχόμενο

Αγορα τι βι 46-47 ιντζες


bakosm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα συνφορουμιτες,γραφω και εγω το ποστ μου ωστε οποιος μπορει να πει μια γνωμη,θελω να αγορασω μια τι βι γυρω στα 900 με μεγιστο 1100ευρω,για σαλονι γυρω στα 3,5 με 4 μετρα αποσταση,για ταινιες πλεϊστέισιον και οκ προφανως και για τηλεοπτικα καναλια τελευταιο .

 

οποτε εκλεισα αυτην απο public : http://www.public.gr/product/sound-and-vision/tv/lg-smart-tv-me-magic-remote/lg-47la690s-3d-led-tv-47/prod4183456pp/

 

κοιταζοντας το δειχνει μια καλη τι βι με πολλες δυνατότητες σε σχεση με σαμσουνγκ πχ. συν οτι το public δινει και τα δωρακια του ,παροτι βεβαια μπορει να φαω ακυρο γιατι ειναι κατοπιν παραγγελιας public ειναι αυτο.

Θα προτεινατε κατι αλλο?

 

πιο κατω εχω και μια συγκρηση σκρουτζ δεν λεει πολλα αλλα καποια λιγα χαρακτηριιστικα και τιμη,οποιος ξερει κατι ας βοηθησει ευχαριστω πολυ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.skroutz.gr/comparelists/12?compare=3507553%2C447551%2C2855219%2C330908%2C3411152

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω kostas_dr ειναι καιο αυτη στα υποψιν,γενικα βλεπω να υπαρχει μια κληση προς σαμσουνγκ,ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα ποιοτητας?γιατι και απο κοντα που της ειδα ιδιες μου φανήκαν και με την LG να εχει περισοτερα γκατζετακια πανω της.

θα προτιμήσω την ποιοτητα βεβαια αλλα ειναι τελικα τοσο μεγαλη διαφορα ωστε και με βαση το value for money να παρω μια σαμσουνγκ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε ας πούμε βλεπω κ την LGLm760s η οποία ειναι κ 800hz τι γίνετε με οοολα αυτα τα μοντέλα;βγάζουν πολλα με ίδια χαρακτηριστικά σχεδόν πως γίνετε να έχουν κ παρόμοια περίπου τιμη;;;;;Πφφφ

 

Τεσπα γνώμες;η καλύτερη τι βι στα 1000ευρα με 46-47 ιντζες;;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για 4 μέτρα θέλεις λίγο μεγαλύτερη. Για δες την Samsung UE50F6800 την οποία την εχει ο Κωτσοβολος στα 999€

400hz με 100 αρι PVA πάνελ και ιδιαίτερο σχεδιασμό. Πολυ καλο value for money.

 

Απο περιέργεια, τι παραπάνω σε gadget ειδες στην LG που δεν το εχει η samsung?

 

Το αντίθετο όμως ισχύει. Πχ η 6800 έχει dual core cpu, voice control (φωνητικές εντολές) μεσω του smart touch control και το βασικό...αξιοπρεπής εικονα.

 

Τώρα τεχνολογίες οπως dual view μεσω tablet - smart phone, DLNA - direct wi-fi connectivity, miracast - Wi-Di κτλ τα έχουν όλες πλέων.

 

 

Η Lm760s ειναι περσινό μοντέλο 2012. Τα νεα μοντελα εχουν κωδικό LA. Tα περσινά LM.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε ευχαριστω πολυ graphist83 η απαντηση σου με εκανε να πρεπει να σκεφτω λιγο περισοτερο,οσο για τα γκατζετ απλα δεν μπορω να βρω καπου να τα λεει ολα μαλλον,ας πουμε η LG εχει παθητικο 3d που πιστευω ειναι πιο ξεκουραστο και καλυτερο και πιο ευκολο να αγορασεις γυαλια και εχει και το dual play

που μου φαινεται ψιλογαμω! :-)
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To dual play δεν το εχω δει ακόμα να λειτουργεί κάπου με επιτυχια. Και το ποσο αποδοτικό ειναι σε σχέση με αυτα που λέει.

 

Το παθητικό 3D ειναι οντως πιο ξεκούραστο και πιο πρακτικό. Αλλα υστερεί σε ανάλυση - ευκρίνεια. Στην τελική....Ποσο 3D νομίζεις οτι θα δεις σε σχέση με το διαθέσιμο υλικό??

 

Ενω η 6800 σε 2D υπερέχει. (και για να μην φαίνομαι υπέρμαχος της sammy οποιαδήποτε εταιρία με PVA πάνελ). Παραυατα αμα βάλουμε τιμη , μέγεθος και gadget στο σύνολο. Μας προκύπτει η 6800..

 

Υγ. Τα γυαλια samsung εχουν 19€ εκαστο  ενω για LG 10€ εκαστο. Στην 6800 εχεις ηδη 2 τεμ δωρο με την tv. Ενω στην lg νομιζω 4 τεμ.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ε ας πούμε βλεπω κ την LGLm760s η οποία ειναι κ 800hz

Καθαρά μαρκετινίστικο νούμερο, το πολύ να έχει 100Hz πραγματικά.

Πάντως για κοίτα και την UE50F6800 που σου προτείνει ο graphist.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω παντως πιστευω οτι ειναι υπερεκτιμημενες οι samsung ,σαν κατοχος μιας 6510, ειμαι μια χαρα ευχαριστημενος αλλα η επομενη μου θα ειναι lg λογω passive 3d !  πρεπει να εισαι πολυ εμπειρος και ειδιμων για να καταλαβεις την διαφορα αναλυσης στο 3δ! Αν δεν δοκιμασεις την τιβι σπιτι σου φτιαχνοντας τις ρυθμισεις οπως πρεπει την πατας ευκολα στα μαγαζια !!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σας ευχαριστω παιδια μαλλον θα παω για την UE50F6800 απλα δεν ειναι χαμηλη τιμη για 50 αρα?πω πω αυτο με τα μοντελα με εχει τρελανει ποιο ειναι φετινο πιο περυσυνο και απο χαρακτηριστικα μοιαζουν ιδια σε καποιον που απλα κοιταζει νουμερα,θα ψαξω λιγο για την UE50F6800

 να δω τι παραπανω χαρακτηριστικα μπορω να βρω και ελπιζω να μην εχει προβλημα η κυρα μου με τις 3-4 παραπανω ιντζες :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπααα θελω να τα σκασω για να χαιρομαι χαχα,

οχι μωρε απλα οταν ριχνουν τιμες πολλες φορες δεν ειναι για δικο μας συμφέρον,τελος πάντων μαλλον θα την χτυπήσω αν την βρω και καπου να την δω και λιγο γιατι οι δυο πλαισιο και κωτσος τις εχουν μετα απο παραγγελια απο ιντερνετοαγορα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Eυχαριστω παιδια εκλεισα απο πλαισιο την UE50F6800 να δουμε κιολας βεβαια θα την φερουν ποτε γιατι ειναι με παραγγελια και αυτη,την ειδα εν το μεταξυ απο κοντα και ομολογω οτι μου αρεσει περισοτερο η ue46f6510 γιατι εχει ποιο ωραια βαση,κατ εμε βεβαια και αυτο το bezel γυρω σπο την οθονη τι το ηθελε?αλλα τουλαχιστον ειναι διαφανο..

Αντε να δουμε πως θα εξελιχθεί το θεμα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...