Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ελα πλακα κανουμε .Εκτος αν θελεις να παρουμε στα σοβαρα οτι υπολογιζεις πραγματικα το αν θα μεινουν οι γιοι εργενηδες η αν θα παντρευτουν συντομα η αν θα τους τα τρωει καποια γκομενα..

Δημοσ.

Τον 1ο λόγω "διάρκειας". Τα -30ευρώ/μηνα μπορούν εύκολα να χαθούν αν π.χ σου μείνει κάμποσους μήνες ανοίκιαστο αν αδειάσει και αν αναγκαστείς να το νοικιάσεις φθηνότερα. Πάντα προτιμούμε το "σίγουρο" απο το "περισσότερο".

Γενικότερα και το "330 μπορώ να διαθέσω" με 3 μισθούς μου φαίνεται αρκετά πιο προβληματικό απο το "300 διαθέτω" με έναν μισθό.

Δημοσ.

Ελα πλακα κανουμε .Εκτος αν θελεις να παρουμε στα σοβαρα οτι υπολογιζεις πραγματικα το αν θα μεινουν οι γιοι εργενηδες η αν θα παντρευτουν συντομα η αν θα τους τα τρωει καποια γκομενα..

Εδώ είσαι τότε

Δημοσ.

Τον 1ο λόγω "διάρκειας". Τα -30ευρώ/μηνα μπορούν εύκολα να χαθούν αν π.χ σου μείνει κάμποσους μήνες ανοίκιαστο αν αδειάσει και αν αναγκαστείς να το νοικιάσεις φθηνότερα. Πάντα προτιμούμε το "σίγουρο" απο το "περισσότερο".

Γενικότερα και το "330 μπορώ να διαθέσω" με 3 μισθούς μου φαίνεται αρκετά πιο προβληματικό απο το "300 διαθέτω" με έναν μισθό.

Το 330 είναι το max που είχα ζητήσει εγώ εξαρχής.

Το   αποδεδειγμενα   κυριος με τις υποχρεωσεις του πως προκυπτει , απο περιεργεια ..Ειναι της γειτονιας ? 

Ναι, της γειτονιάς + η γνώμη του αφεντικού του το οποίο μου μίλησε γιαυτον

Anyway, επειδή αισθάνομαι ότι θα πλατιάσει αρκετά το θέμα με κίνδυνο να γίνει σαπουνόπερα, πάνω κάτω τους ίδιους προβληματισμούς με όλους σας, έχω. thanks

Δημοσ.

Αμα παρεις καμμια εφημεριδα με αγγελιες και πεσει το ματι σου στις προσωπικες γνωριμιες θα δεις οτι το υψηλομισθος Δ.Υ εχει περαση ακομα  :-D

Το 330 είναι το max που είχα ζητήσει εγώ εξαρχής.

Ναι, της γειτονιάς + η γνώμη του αφεντικού του το οποίο μου μίλησε γιαυτον

Aν μπορει να υποσχεθει το αφεντικο του οτι θα τον κρατησει στην δουλεια για τα επομενα χρονια εχει καλως, αλλιως τριχες αποδεδειγμενα ειναι..

Δημοσ.

Ειναι πολυ δυσκολες περιπτωσεις και οι 2 .Φασαρια με τα 3 παιδια θα εχεις σιγουρα (3 παιδια μονο οι εφοπλιστες δικαιολογουνται να κανουν αλλα δεν ειναι της παρουσης).Με τους αλλους παιζει να εχεις βαβουρα με περισσοτερες πιθανοτητες στο να μην εχεις.

Το "φερεγγυοι" οικονομικα απο την στιγμη που δεν ανηκουν στις ιερες αγελαδες να πεφτει καθε μηνα ο μισθος το συμπαν αναποδα να ερθει δεν υπαρχει. Δυστυχως ανηκουν στην πιο επικινδυνη κατηγορια ενοικιαστων που ειναι οι ιδιωτικοι υπαλληλοι για αυτονοητους λογους.

Επομενως κατα την γνωμη μου το ρισκαρεις οπου και να το δωσεις, με τα 3 πιτσιρικια να εχεις και εγγυημενη την φασαρια...

Screening στους ενοικιαστές;

Πω πω μου το έχουν κάνει, και βάζω το πόδι μου στο ευαγγέλιο και το χέρι μου στο κοράνι (σαν twister) ότι θα σε βάραγα αν μου το έκανες :P Στο πρώτο θα το έδινα και εγώ.

Οχι δεν θα τσεκαρει στον βαθμο που μπορει, θα βαλει οποιον να'ναι μεσα .Εσυ αυτο θα εκανες στο σπιτι που θα αποκτησεις.

Δημοσ.

Καλά μην νομίζετε οτι οι δ.υ. είναι φερρέγυοι.Στην γειτονιά της γιαγιάς μου νοικιάζει ένας σπίτι σε έναν αστυνομικό που βρίσκεται ενα στενό απο το δικό μας.Ο τύπος του έδωσε 2 ενοίκια, πλήρωσε και έναν μήνα και απο τότε τίποτα.Πολλές φορές τον βλέπουμε να έρχετε με ένα σκαμπο απο αυτά τα μικρουλια και να κάθετε κάνα 3ωρο έξω μήπως βγει και τον πετύχει.

Δημοσ.

Χωρισμένος με 3 ανήλικα παιδιά σημαίνει ότι έχει πάρα πολλά έξοδα για την διατροφή τους. Αν γνώριζες την οικονομική κατάσταση του (και της πρώην συζύγου) ίσως να βοηθούσε την κατάσταση.

Στην 2η περίπτωση το ότι υπάρχει συνταξιούχος μητέρα είναι θετικό. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα άφηνε τα παιδιά στο δρόμο ούτε θα ήθελε να τα φέρει σε δύσκολη θέση.

Από την άλλη, το ότι ζούνε 3 άτομα μαζί δείχνει ότι υπάρχουν 2 περιπτώσεις:

1) Δεν βγάζουν αρκετά χρήματα για να μείνουν μόνοι.

2) Είναι κολλημένοι με τη μαμά τους (δύσκολο αυτό.. εκτός και αν είναι άρρωστη).

• Like 2
Δημοσ.

Οχι δεν θα τσεκαρει στον βαθμο που μπορει, θα βαλει οποιον να'ναι μεσα .Εσυ αυτο θα εκανες στο σπιτι που θα αποκτησεις.

Έχω νοικιάσει σπίτι και για 'μενα, έχω νοικιάσει σπίτι και σε άνθρωπο. Οπότε έχω υπάρξει και στις δύο πλευρές του νομίσματος.

ΟΚ το δέχομαι ότι με τα τωρινά δεδομένα υπάρχει ένα έξτρα άγχος για το αν θα πληρώνει στην ώρα του ο άλλος. Αλλά τόσο backround τσεκάρισμα και δεν θα έκανα και δεν θα δεχόμουν. Το αχούρι σου θέλω, όχι να γίνουμε γκόμενοι! :)

• Like 2
Δημοσ.

1.αν ειναι χωρισμενος αυτο σημαινει οτι θα τα χει μονο καποιες μερες(αρα μονο λιγες μερες φασαρια)..εκτος και αν τα μεγαλωνει αυτος=γονεις του και δεν στο λεει...

σε τι ειδος ανηκει η επιχειρηση που δουλευει.μου κανει εντυπωση το 3 παιδια.

2.φλωρους τους βγαλατε,ξοφλημενους τους βγαλατε,μαμακιδες και ολα αυτα γιατι ειναι 30χρονων και μενουν σε ενα 4αρη?μηπως ειστε υπερβολικοι?πιστευω οτι οι περισσοτεροι ειστε φοιτητες αλλα αυτο ειναι εντελως διαφορετικο σταδιο ζωης.ξερω πολλους/πολλες που γυρισαν στα πατρικα τους γιατι μειναν ανεργοι ή δουλευουν για 500ε.την καλοπεραση τους θα κοιταξουν ή τα προβλήματα τους?

@silverage ο ιδιοκτητης μπορει να διωξει(μεσα σε λιγες μερες) τον ενοικιαστη στο 2μηνο ειτε εχει μαγαζι ειτε σπιτι εφοσον δεν πληρωνει τιποτα

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...