Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρόμπα, φουσκωτήρι, πειτε το οπως θελετε τελωσπαντων.

Ειδα το ειχαν κατι ξενοι σημερα στην παραλια, και δεν ειχα ξαναδει παρομοιο.

Δεν ειναι αυτο το παλιο που φουσκωνει με το ποδι, αλλα ουτε και αυτο που μπαινει σε αναπτηρα αυτοκινητου.

Το κρατουσαν συνδεδεμενο με το φουσκωτο που ηθελαν να φουσκωσουν, και αυτο, κανοντας τον απαραιτητο αλλα οχι μεγαλο θορυβο, το φουσκωνε στο λεπτο!

Εννοω, οτι μαλλον, ειχε πανω του καποια πηγη ενεργειας.

Ηλεκτρικο φουσκωτηρι με επαναφορτιζομενες ηταν?

Με υγραεριο-γκαζακι ηταν?

Δεν ξερω.

Ξερει καποιος, τι ειναι, σαν αυτο που σας περιγραφω;

Δεν ξερω τι ειναι και πως να το αναζητησω ωστε να δω ποσο κοστιζει και αναλογως να το αγορασω.

Ειναι πολυ βολικο να τα φουσκωνεις ολα, ενα μετρο ακριβως πριν την παραλια, απο το να τα φουσκωνεις σπιτι ή ακομη και στο παρκιγκ του αυτοκινητου που ειναι αρκετα μακρια απο την παραλια.

Λοιπον, για βοηθείστε!

Δημοσ.

Πήρα ένα τέτοιο από το Καρφούρ (με ρεύμα, όχι μπαταρίες) στα 5 και κάτι ευρώ (τώρα με το ξεστοκάρισμα στα είδη κάμπιγκ)με τρεις "μύτες". Όσο κρατήσει, δεν με νοιάζει, δεν έχω απαιτήσεις. Πάντως ένα ημίδιπλο στρώμα το φούσκωσε σε ελάχιστο χρόνο.

Δημοσ.

Ειχε το carefour? Απαιχτη τιμη 5 ευρω.

Βρηκα με 15 ευρω στο ebay, με 3 μυτες. Ελπιζω να κανει η μία απο αυτες. Το κλειδι ειναι να εχει μπαταριες.

Ετσι φουσκωνεις σχεδον μες τη θαλασσα.

Δημοσ.

Ναι, 5 και κάτι έβγαινε με το απλό νορμάλ καλώδιο, και μετά ανέβαινε, ανάλογα αν ήθελες αφαιρούμενο με μετασχηματιστή, με βύσμα αναπτήρα αυτοκινήτου, πιό δυνατό, κλπ.   Επίσης αν βάλεις το βύσμα από την κάτω πλευρά που ρουφάει, είναι και ξε-φουσκωτήρι.  Εγώ πήρα το πιό απλό έτσι για πείραμα, έτσι κι αλλιώς δεν είμαι του κάμπιγκ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...