Lucifer Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα στο forum! Είπα να ανοίξω thread με θέμα το μαύρο χρώμα δέρματος, πιο πολύ για να δω πως δεν είμαι μόνος σε αυτό τον κόσμο και πως υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι με τους οποίους θα έχω κάποια κοινά και δεν θα με κοιτάνε με το βλέμμα της αγελάδας Μην ντρέπεστε παιδιά, το να είσαι μαύρος δεν είναι κάτι άσχημο - αν και μου πήρε μήνες μέχρι να ξεκολλήσει το μυαλό μου από το συγκεκριμένο statement -, αλλά ούτε και σημάδι χαμηλού IQ. ( Υποθέτω λολ ) So, όποιος με καταλαβαίνει ας ποστάρει τα περί ραπ του, να κάνουμε συλλογή! Αν μπορείτε, γράψτε και την απόχρωση μαύρου που έχετε. 1
Atallos1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Καλησπερα φιλε καλως ηρθες στο forum! Εγω θα ελεγα ειμαι σοκολατι , ισως και για αυτο τραβαω τα κοριτσα τοσο πολυ ( εχω κι ολα τα "πλεονεκτηματα" , με πιανεις? ) Επισης η οικονομικη μου κατασταση ειναι μαυρη κι αραχνη! Απο μουσικουλα ακουω φυσικα οτι ακουει η νεολαια εδω στο Μπρονξ
slipknot Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Ένα παρόμοιου ύφους thread που άνοιξα πριν μέρες δέχτηκε βίαιο κλείδωμα εντός ολίγων λεπτών. Καταδικάζω.
REDODIN7 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα στο forum! Είπα να ανοίξω thread με θέμα το μαύρο χρώμα δέρματος, πιο πολύ για να δω πως δεν είμαι μόνος σε αυτό τον κόσμο και πως υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι με τους οποίους θα έχω κάποια κοινά και δεν θα με κοιτάνε με το βλέμμα της αγελάδας Μην ντρέπεστε παιδιά, το να είσαι μαύρος δεν είναι κάτι άσχημο - αν και μου πήρε μήνες μέχρι να ξεκολλήσει το μυαλό μου από το συγκεκριμένο statement -, αλλά ούτε και σημάδι χαμηλού IQ. ( Υποθέτω λολ ) So, όποιος με καταλαβαίνει ας ποστάρει τα περί ραπ του, να κάνουμε συλλογή! Αν μπορείτε, γράψτε και την απόχρωση μαύρου που έχετε. Καλα εσυ ειναι και δυσλεκτικος και μαυρος, σε λυπαμε
Sellers Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Tου Παντελίδη το καινούργιο το έχει κανείς σας? 2
chill Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 1)Photoshopιά 2)Κλεμμένη μπλούζα 3)Μαυρισμένος από τα πολλά μπάνια
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2013 Αν μπορείτε, γράψτε και την απόχρωση μαύρου που έχετε. Δεν θα γράψουμε και πόσους πόντους τον έχουμε; Μισές δουλειές;\ Εγώ 28cm, από πάνω
Προτεινόμενες αναρτήσεις