Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum!

Είπα να ανοίξω thread με θέμα το μαύρο χρώμα δέρματος, πιο πολύ για να δω πως δεν είμαι μόνος σε αυτό τον κόσμο και πως υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι με τους οποίους θα έχω κάποια κοινά και δεν θα με κοιτάνε με το βλέμμα της αγελάδας  :-D Μην ντρέπεστε παιδιά, το να είσαι μαύρος δεν είναι κάτι άσχημο - αν και μου πήρε μήνες μέχρι να ξεκολλήσει το μυαλό μου από το συγκεκριμένο statement -, αλλά ούτε και σημάδι χαμηλού IQ. ( Υποθέτω λολ ) So, όποιος με καταλαβαίνει ας ποστάρει τα περί ραπ του, να κάνουμε συλλογή! Αν μπορείτε, γράψτε και την απόχρωση μαύρου που έχετε.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπερα φιλε καλως ηρθες στο forum!

Εγω θα ελεγα ειμαι σοκολατι , ισως και για αυτο τραβαω τα κοριτσα τοσο πολυ ( εχω κι ολα τα "πλεονεκτηματα" , με πιανεις? )

Επισης η οικονομικη μου κατασταση ειναι μαυρη κι αραχνη!

Απο μουσικουλα ακουω φυσικα οτι ακουει η νεολαια εδω στο Μπρονξ

Δημοσ.

Ένα παρόμοιου ύφους thread που άνοιξα πριν μέρες δέχτηκε βίαιο κλείδωμα εντός ολίγων λεπτών.

Καταδικάζω.

Δημοσ.

Καλησπέρα στο forum!

Είπα να ανοίξω thread με θέμα το μαύρο χρώμα δέρματος, πιο πολύ για να δω πως δεν είμαι μόνος σε αυτό τον κόσμο και πως υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι με τους οποίους θα έχω κάποια κοινά και δεν θα με κοιτάνε με το βλέμμα της αγελάδας  :-D Μην ντρέπεστε παιδιά, το να είσαι μαύρος δεν είναι κάτι άσχημο - αν και μου πήρε μήνες μέχρι να ξεκολλήσει το μυαλό μου από το συγκεκριμένο statement -, αλλά ούτε και σημάδι χαμηλού IQ. ( Υποθέτω λολ ) So, όποιος με καταλαβαίνει ας ποστάρει τα περί ραπ του, να κάνουμε συλλογή! Αν μπορείτε, γράψτε και την απόχρωση μαύρου που έχετε.

Καλα εσυ ειναι και δυσλεκτικος και μαυρος, σε λυπαμε :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...