Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, πριν αρκετά χρόνια είχα ένα παιδικό παραμύθι σε κασσέτα. Απ' όσο θυμάμαι η κασσέτα το ανέφερε ως 'Άγγελος'. Η ιστορία γενικά αναφερόταν στα εξής:

Ήταν ένα άρρωστο παιδί που πέθανε, κατέβηκε ένας άγγελος και το πήρε. Αφού ο άγγελος πήρε το παιδί άρχισε να του λέει μια ιστορία. Η ιστορία αυτή αφορούσε ένα άλλο άρρωστο παιδί το οποίο είχε πεθάνει. Στο τέλος όμως διαπιστωνόταν πως η ιστορία αφορούσε τον ίδιο τον άγγελο στα παιδικά του χρόνια, ο οποίος ήταν άνθρωπος, πέθανε από την αρρώστια και στη συνέχεια έγινε αυτό που είναι τώρα.

Το ξέρει κανείς; Ή έχει κανείς ιδέα που μπορεί να το βρω; Με μια αναζήτηση στο google δε βρήκα κάτι.  

Δημοσ.

Ναι αυτό είναι. Δε μου πέρασε καν από το μυαλό να το ψάξω στα αγγλικά.  Ευχαριστώ πολύ!  Παίζει να βρούμε και καμιά ελληνική ηχογράφηση; 

Δημοσ.

Παίζει να βρούμε και καμιά ελληνική ηχογράφηση; 

Κανάν αράπη να μας κάνει αέρα θέλουμε;

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αυτό είναι. Δε μου πέρασε καν από το μυαλό να το ψάξω στα αγγλικά.  Ευχαριστώ πολύ!  Παίζει να βρούμε και καμιά ελληνική ηχογράφηση; 

Φίλε μου, πήγαινε σε κανά βιβλιοπωλείο.. Είναι από τα πιο γνωστά παραμύθια του Hans Christian Andersen. The Angel, λέγεται. Πιστεύω πως θα το έχουν. Αλλιώς ψάξε σε κανά torrentάδικο αν και δεν νομίζω..

Δημοσ.

<p>Στο τέλος όμως διαπιστωνόταν πως η ιστορία αφορούσε τον ίδιο τον άγγελο στα παιδικά του χρόνια, ο οποίος ήταν άνθρωπος, πέθανε από την αρρώστια και στη συνέχεια έγινε αυτό που είναι τώρα.</p>

<p> </p>

<p>  </p>

Σε ευχαριστούμε που μας ειπες το τελος...

Δημοσ.

Σε ευχαριστούμε που μας ειπες το τελος...

Ναι, σου χαλασε το σποιλερ...

Α, και ο τιτανικος βυθιστηκε τελικα, μην πας να το δεις :)

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...