oceanus Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Εχω αυτο το laptop, http://www.cosmodata.gr/product/70573/ σαν κανω link σε ενα site που το βρηκα (δεν κανω διαφήμιση του site ). To θελω για να παιζω ενα mmo δεν εχει τα τρελα γραφικα αλλα πιστεύω οτι μπορει και καλυτερα να αποδωσει σαν μηχάνημα και να παιζω σε high settings και οχι σε medium. Μπορεί κανεις να μου πει τι μπορω να κανω απο θεμα ρυθμίσεων για να αποδώσει καλυτερα; Ευχαριστώ για το χρονο σας
MaxPayne Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 το εχεις ηδη δοκιμασει ? παιζει ? αν σε medium δεν υπαρχει προβλημα μεινε εκει..
oceanus Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μια χαρα τρεχει μονο οταν γινεται χαμος απο πολλούς παιχτες πέφτει το fps τρελα !!!!!!! Απλα θελω το κατι παραπανω γιατι ειναι δυνατο σαν μηχανημα.
fsbmaniac Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Εγω φιλε πηρα το asus x201E με core i3 http://www.e-shop.gr/product?id=PER.909538 στα 319 με μια προσφορα που μου εστειλαν σε Mail νομιζω βαζεις κωδικο προσφορας οταν πας για checkout OFFER1326 και βγαινει 316 τελικη. Το μηχανημα ειναι ΑΨΟΓΟ κατασκευαστικα ναι μεν πλαστικο αλλα πολυ καλο . Ειναι γρηγορο και η μπαταρια κραταει οντως 4.5-5 ωρες με μειωνεκτημα οτι ειναι ενσωματωμενη . Με ενδιεφερε να μπορω να βλεπω full hd να επεξεργαζομαι pdf και διαφορα αλλα και παραλληλα να ειναι τελειως φορητο. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος ριξτουμια ματια. Δεν εχει os οποτε πρεπει να βαλεις εσυ εγω εβαλα τα 7αρια 64bit στο site εχει και driver και τα παντα .
Xristaras12 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 η 525 ηταν "δυνατη"για πριν 1-2 χρονια πλεον ειναι για σχετικα Low καταστασεις. Σε λαπτοπ φιλης τρεχει assassins creed 3 με σχεδον ολα στο Low και βγαζει 30-35 fps μηπως με το παιχνιδι που παιζεις εχεις μεγαλο Ping και γι αυτο κολλαει; drivers εχεις περασει τους τελευταιους; κατεβασε το hwmonitor και τσεκαρε θερμοκρασιες της καρτας και γενικοτερα ολου του συστηματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα