adi32 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μετα απο το χαμο που εγινε πριν καιρο βλεπω καποιους αλλους που ξεφυτρωσαν Ξερει κανεις τι παιζει ? Αξιζει η θα μπλεξουμε παλι ? http://www.watt-volt.gr/index.php/el/watt-volt-smart?id=38 http://www.altnrg.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=54&Itemid=14&lang=el
adi32 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 όταν στον πιανει συνεχεια η ΔΕΗ πως να μη σε τρωει 1
theofanis20 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2013 όταν στον πιανει συνεχεια η ΔΕΗ πως να μη σε τρωει Χαχα καλα τα λες Παντως ακομη και αν πας σε αλλον παροχο παλι το ιδιοκτυτο δικτυο της ΔΕΗ θα χρησιμοποιεις, οποτε σκεψου το καλα πριν κανεις τετοια κινηση.. Γενικα εγω μονο αν εβλεπα οτι θα κερδιζω ΠΟΛΛΑ € απο μια τετοια αλλαγη θα δελεαζομουν αλλιως αν ειναι για τριχες καλυτερα μεινε στη σιγουρια της ΔΕΗ
adi32 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 τελικα ξερει κανεις τι παιζει με αυτες γιατι δεν εχω ακουσει τιποτα
michael92 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Όταν ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΗ τότε ίσως εμφανιστούν. Το θέμα είναι να παρέχουν χαμηλότερες τιμές και όχι να τις αυξάνουν σαν καρτέλ
~mxls~ Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Το θέμα είναι να μην σου κάτσουν πάλι επιτήδειοι όπως με ENERGA - HELLAS POWER.
kage Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 και γιατι να μην το ξανακανουν φαγαν μερικα μυρια και ειναι κ νομιζω ειναι ελευθεροι τωρα 1
michael92 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2014 Το θέμα είναι να μην σου κάτσουν πάλι επιτήδειοι όπως με ENERGA - HELLAS POWER. Θα πρέπει να μπουν μέτρα ώστε οι πάροχοι να κατέχουν μονάδες παραγωγής τουλάχιστον 500MW πανελλαδικά για να αποφευχθούν ξανά τέτοιες αρπαχτές. 1
kage Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 http://thermansipress.gr/thermansi/ποια-εταιρία-ρεύματος-σας-συμφέρει-δε/ ΔΕΗ, Elpedison, Ήρων Θερμοηλεκτρική, Green, Watt&Volt και Volterra.
Dare-Devil Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 όταν στον πιανει συνεχεια η ΔΕΗ πως να μη σε τρωει Η δεή δεν στο πιάνει. Ειναι μια από τις φθηνότερες εταιρίες παροχής ρεύματος στην Ευρώπη και δεν θες να δεις τι χρεώσεις υπάρχουν σε άλλα κράτη. Αυτό που φουσκώνει τον λογαριασμό είναι οι φοροι που δεν έχουν καμία σχέση με την ΔΕΗ. 8
igoods Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2014 Η δεή δεν στο πιάνει. Ειναι μια από τις φθηνότερες εταιρίες παροχής ρεύματος στην Ευρώπη και δεν θες να δεις τι χρεώσεις υπάρχουν σε άλλα κράτη. Αυτό που φουσκώνει τον λογαριασμό είναι οι φοροι που δεν έχουν καμία σχέση με την ΔΕΗ. Η αληθεια ειναι οτι εκτος απο το χαρατσι φυσικα ,τα δημοτικα τελη φουσκωνουν κατα πολυ τον καθε λογαριασμο.Εγω εχω λογαριασμο 80€ χωρις το χαρατσι και σχεδον τα 30 ειναι δημοτικα τελη. 2
paylidis Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Η αληθεια ειναι οτι εκτος απο το χαρατσι φυσικα ,τα δημοτικα τελη φουσκωνουν κατα πολυ τον καθε λογαριασμο.Εγω εχω λογαριασμο 80€ χωρις το χαρατσι και σχεδον τα 30 ειναι δημοτικα τελη. τα οποια ομως δε τα γλυτώνεις οποια εταιρεία και να βάλεις... θα σου έρχεται απλα λογαριασμός ΔΕΗ χωρις ΩΧΒ αλλα με όλα τα υπόλοιπα... 1
igoods Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2014 τα οποια ομως δε τα γλυτώνεις οποια εταιρεία και να βάλεις... θα σου έρχεται απλα λογαριασμός ΔΕΗ χωρις ΩΧΒ αλλα με όλα τα υπόλοιπα... Σε καποιους δημους για καποιες ευπαθεις ομαδες αφαιρουνται τα δημοτικα τελη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα