Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

όταν στον πιανει συνεχεια η ΔΕΗ πως να μη σε τρωει

Χαχα καλα τα λες :)

Παντως ακομη και αν πας σε αλλον παροχο παλι το ιδιοκτυτο δικτυο της ΔΕΗ θα χρησιμοποιεις, οποτε σκεψου το καλα πριν κανεις τετοια κινηση..  Γενικα εγω μονο αν εβλεπα οτι θα κερδιζω ΠΟΛΛΑ € απο μια τετοια αλλαγη θα δελεαζομουν αλλιως αν ειναι για τριχες καλυτερα μεινε στη σιγουρια της ΔΕΗ

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Όταν ιδιωτικοποιηθεί η ΔΕΗ τότε ίσως εμφανιστούν. Το θέμα είναι να παρέχουν χαμηλότερες τιμές και όχι να τις αυξάνουν σαν καρτέλ :P

Δημοσ.

Το θέμα είναι να μην σου κάτσουν πάλι επιτήδειοι όπως με ENERGA - HELLAS POWER.

Θα πρέπει να μπουν μέτρα ώστε οι πάροχοι να κατέχουν μονάδες παραγωγής τουλάχιστον 500MW πανελλαδικά για να αποφευχθούν ξανά τέτοιες αρπαχτές.

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

όταν στον πιανει συνεχεια η ΔΕΗ πως να μη σε τρωει

Η δεή δεν στο πιάνει. Ειναι μια από τις φθηνότερες εταιρίες παροχής ρεύματος στην Ευρώπη και δεν θες να δεις τι χρεώσεις υπάρχουν σε άλλα κράτη. Αυτό που φουσκώνει τον λογαριασμό είναι οι φοροι που δεν έχουν καμία σχέση με την ΔΕΗ.

• Like 8
Δημοσ.

Η δεή δεν στο πιάνει. Ειναι μια από τις φθηνότερες εταιρίες παροχής ρεύματος στην Ευρώπη και δεν θες να δεις τι χρεώσεις υπάρχουν σε άλλα κράτη. Αυτό που φουσκώνει τον λογαριασμό είναι οι φοροι που δεν έχουν καμία σχέση με την ΔΕΗ.

Η αληθεια ειναι οτι εκτος απο το χαρατσι φυσικα ,τα δημοτικα τελη φουσκωνουν κατα πολυ τον καθε λογαριασμο.Εγω εχω λογαριασμο 80€ χωρις το χαρατσι και σχεδον τα 30 ειναι δημοτικα τελη.

• Like 2
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι εκτος απο το χαρατσι φυσικα ,τα δημοτικα τελη φουσκωνουν κατα πολυ τον καθε λογαριασμο.Εγω εχω λογαριασμο 80€ χωρις το χαρατσι και σχεδον τα 30 ειναι δημοτικα τελη.

τα οποια ομως δε τα γλυτώνεις οποια εταιρεία και να βάλεις... θα σου έρχεται απλα λογαριασμός ΔΕΗ χωρις ΩΧΒ αλλα με όλα τα υπόλοιπα...

• Like 1
Δημοσ.

τα οποια ομως δε τα γλυτώνεις οποια εταιρεία και να βάλεις... θα σου έρχεται απλα λογαριασμός ΔΕΗ χωρις ΩΧΒ αλλα με όλα τα υπόλοιπα...

Σε καποιους δημους για καποιες ευπαθεις ομαδες αφαιρουνται τα δημοτικα τελη.

• 1 χρόνο αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...