panos2171 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 αμα το πάρεις με την λογική θα γίνεται αρα και εγω αν σε καποιο χρονικο διάστημα πλ 4-5 μερες δεν μου εχει ερθει χαρτι μπορω να παρω τηλέφωνο και αν εχει ερθει το δεμα μπορω με την ταυτοτητα μου να το παρω,ασχετα αν δεν μου εχει ερθει ακομα χαρτι Nαι. Πρόσφατα έστειλα δέμα αντικαταβολή με ΕΛΤΑ και δεν πήγε ποτέ ειδοποίηση και στην κατάσταση του δέματος δεν υπήρχε ενημέρωση. Πήρα μετά από 7-8 μέρες και μου είπαν ότι βρίσκεται στο σημείο παραλαβής. Ενημέρωσα τον παραλήπτη και πήγε και το πήρε, χαρτί δεν του ρθε ποτέ.
bilisios Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2013 Nαι. Πρόσφατα έστειλα δέμα αντικαταβολή με ΕΛΤΑ και δεν πήγε ποτέ ειδοποίηση και στην κατάσταση του δέματος δεν υπήρχε ενημέρωση. Πήρα μετά από 7-8 μέρες και μου είπαν ότι βρίσκεται στο σημείο παραλαβής. Ενημέρωσα τον παραλήπτη και πήγε και το πήρε, χαρτί δεν του ρθε ποτέ. α οκ έγινε και εγώ μάλλον έτσι θα κάνω!
funbreaker Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Παιδιά μια ερώτηση σχετικά με την αντικαταβολή ΕΛΤΑ. Μόλις συμφώνησα να πουλήσω κάτι με αυτό τον τρόπο. Θα σταλεί δηλαδή σαν απλό δέμα με αντικαταβολή. Τα χρήματα εγώ σε πόσες μέρες θα τα πάρω περίπου? Δεν με πειράζει αν είναι ακόμα και 10-15 αλλά κάπου άκουσα ότι κάνουν 2 μήνες. Ισχύει?
funbreaker Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Ε εντάξει τότε, γιατί μια φορά περίμενα σε μια ουρά και είπε η υπάλληλος στον άλλον κάτι για 2 μήνες, αλλά ίσως ήταν άλλη περίπτωση. 1
funbreaker Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 5-10 μερες περιπου Θα μου ρθει ειδοποίηση στο σπίτι ότι ήρθανε και θα πάω να τα παραλάβω ε?
Liverpool89 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Ναι λογικα, αλλιως περνα μετα απο δεκα μερες να ρωτησεις. Μην αγχωμεσαι τα λεφτα δεν τα χανεις
funbreaker Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Αν δεν παραλάβει ο άλλος το δέμα έρχεται αυτόματα πίσω ή θα πρέπει να τους το πω? ΤΟ ρωτάω αυτό γιατί πέρασα πάνω από μήνας για ένα άλλο δέμα που δεν το παρέλαβε ο παραλήπτης και δεν μου έχει έρθει ακόμα κι εγώ αμέλησα να πάρω τηλ.
d_gkal Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 μενει 15 μερες στα ελτα και μετα επιστρεφει πισω
funbreaker Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Ναι έτσι ήξερα κι εγώ. Το δικό μου γιατί δεν επέστρεψε ποτέ?Έρχεται ειδοποίηση όταν επιστρέφει ή πρέπει να το μαντέψω?
gokuthelegend Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 για να τα ξεχωρισουμε ολα υπαρχουν τα courriers που ειναι acs,dhl,speedex διαφορα αλλα και ταχυμεταφορες ελτα. τα courrier ειναι πιο ακριβα αλλα δεν εχουν απεργιες ειναι καπως πιο εγγυημενος ο χρονος παραδοσης και το πανε το δεμα ειτε στον πελατη ειτε στο τοπικο γραφειο.επισης εχουν tracking number για να βλεπεις πανω κατω που ειναι το δεμα ανα πασα στιγμη. μετα υπαρχουν τα κλασσικα ελτα που δεν ειναι courrier.και εκει μπορεις να ζητησεις tracking number αν και το συστημα ειναι λιγο για κλαμματα αλλα κανεις δεν μπορει να σου πει οτι θα ειναι εκει πχ σε δυο μερες.ενω στα courrier ειναι πιο εγγυημενο το ποτε θα φτασει.το πως θα παει το διαλεγει αυτος που θα το στειλει.και τα 2 παιζουν με αντικαταβολη αμα θελει ο χρηστης κτλ.αυτα. Εγώ στο χωριό μου έχουμε απλά ΕΛΤΑ, αλλά συνεργάζονται και με τα ΕΛΤΑ Courier. Μια φορά είχα στείλει κάτι με αντικαταβολή και μου ζήτησαν περίπου 5 ευρώ (κόστος αποστολής + κόστος αντικαταβολής). Κοιτάω τώρα στους τιμοκαταλόγους και βλέπω ότι η Ελτά Courier χρεώνει πολύ περισσότερα από 5 ευρώ για αποστολή με αντικαταβολή, που σημαίνει ότι τελικά το δέμα μου στάλθηκε με απλά ΕΛΤΑ. Εγώ όμως παρέλαβα κανονικά tracking number και επιπλέον τα χρήματα τα έλαβα σχεδόν άμεσα. Έστειλα το δέμα Δευτέρα και την Τετάρτη έφτασε στο τοπικό ΕΛΤΑ του παραλήπτη. Ο παραλήπτης με ενημέρωσε ότι την Τετάρτη (την ίδια μέρα δηλαδή) έλαβε ειδοποιητήριο αλλά είχε δουλειά και δεν μπόρεσε να πάει να το πάρει. Πήγε την Πέμπτη. Παρασκευή μου ήρθε ειδοποιητήριο σε μένα από τα δικά μου ΕΛΤΑ και πήγα και πήρα τα λεφτά από το δικό μου τοπικό κατάστημα. Δηλαδή στην ουσία πλήρωσε ο παραλήπτης και τα λεφτά τα πήρα την αμέσως επόμενη μέρα. 1
zio10 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2015 Ναι έτσι ήξερα κι εγώ. Το δικό μου γιατί δεν επέστρεψε ποτέ? Έρχεται ειδοποίηση όταν επιστρέφει ή πρέπει να το μαντέψω? Θα επιστρέψει αλλά μπορεί να αργήσει. Μπορεί να το κρατήσουν και 30-45 μέρες στο ταχυδρομείο δηλαδή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα