Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι όμως γίνεται!!!! το είχα δει σε αγγελία εδώ στο insomnia και στην αρχή δεν το πίστευα. 

Τελικα διαπίστωσα οτι με ελάχιστο χρόνο την ημέρα ( 5-10 λεπτα), αλλα με υπομονή σε βαθος χρόνου μπορει καποιος να βγαλει ενα καλό μηνιαίο εισόδημα!!!

για τα link post me για μυνημα

Επεξ/σία από nikman74
Δημοσ.

ο τύπος ψάχνει για κορόιδα χρησιμοποιώντας τα δικά του refferal ώστε να γραφτεί το ανυποψίαστο θύμα και να βγάλει αυτός τις πενταροδεκάρες...

έχουμε βαρεθεί να το βλέπουμε το εργάκι...

IBTL!

• Like 2
Δημοσ.

δεν εχω σκοπο να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν. Απλα ο καθενας εχει τις δικες του εμπειριες. και συνηθως βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα. αν καποιος εχει υπομονη μπορει να δει αποτελεσματα. παντως χαμενος κανενας δεν βγηκε απο αυτα, για τον απλουστατο λογο, οτι ειναι δωρεαν......

• Moderators
Δημοσ.

δεν εχω σκοπο να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν. Απλα ο καθενας εχει τις δικες του εμπειριες. και συνηθως βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα. αν καποιος εχει υπομονη μπορει να δει αποτελεσματα. παντως χαμενος κανενας δεν βγηκε απο αυτα, για τον απλουστατο λογο, οτι ειναι δωρεαν......

Sure.

Κατα τ'αλλα κανε ενα κοπο να διαβασεις τους κανονες του forum στο οποιο ποσταρεις.

Edit:

Δεν υπαρχει λογος να μου στελνεις πμ, μπορουμε ανετα να τα πουμε απο δω.

Εδω ειναι οι κανονες. Σ'αφηνω να τους διαβασεις και να βρεις μονος σου τι εννοω.

• Like 2
Δημοσ.

Φίλε μιλάς για μέλισσες και λουλούδια αλλά μέλι δεν βλέπουμε. Εσύ δηλαδή που λες ότι είναι τόσο καλό πόσα παίρνεις? (αν το αποδείξεις ακόμα καλύτερα).

Δημοσ.

οκ παιδια ο gio εχει δικιο. αφαιρω τα link και οποιος θελει να ενημερωθει περι αυτου, ασ μου στειλει μυνημα. επιμενω παντος οτι δεν ειναι μουφα η ιστορια.

Δημοσ.

οκ παιδια ο gio εχει δικιο. αφαιρω τα link και οποιος θελει να ενημερωθει περι αυτου, ασ μου στειλει μυνημα. επιμενω παντος οτι δεν ειναι μουφα η ιστορια.

Δεν απαντάς όμως...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...