firewalker Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Το προβλημα ειναι οτι ο ανθρωπος δεν χρησιμοποιει μεγαλο ποσοστο απο ολους αυτους τους νευρωνες και συναψεις.. Αστικός μύθος. 1
chill Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Μερικών το μυαλό βέβαια μοιάζει με μονοπύρηνο 2.86 χωρίς καν ψύξη. Εντελώς καμμένος 2
michael92 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Έχει πολύ μεγάλη διαφορά η επεξεργαστική δυνατότητα του εγκεφάλου από το emulation του εγκεφάλου. Για emulation χρειάζομαστε 100-200 φορές πιο γρήγορο υπολογιστή από τον ανθρώπινο εγκέφαλο.
alex_000 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Αστικός μύθος. σωστά χρησιμοποιούμε το 100% του εγκεφάλου μας. Οσον αφορά για το πόσο πολύπλοκος ειναι ο ανθρώπινος εγκέφαλος και αν είναι ανώτερος απο ένα υπολογιστή, πιστεύω οτι είναι κατά πολυ ανώτερος σε αυτή την φάση των υπολογιστών. Ο υπολογιστής έιναι πανγρήγορος αλλά μονοδιάστατος. Οτι κάνει στον πυρίνα είναι 0 και 1 / μαθηματικές πράξεις. Για να αναγνωρίσει μια γάτα σε ένα βιντεο όμως χρειάζεται εκατομύρια γραμμες κώδικα και πολυ επεξεργαστική ισχύ, κάτι που ένας ανθρωπος κάνει σε ηλικία 3 χρονών. πόσο υπολογιστική ισχύ θα χρειάζεται άραγε (ας βγάλουμε τον κώδικα απ έξω) για συνεχή επεξεργασία εικόνας, μάθηση και αυτοβελτίωση, δημιουργικότητα κτλ άλλα ανθρώπινα χαρακτηριστικά που είναι σε εμάς built in by default? 1
caution Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Τι μαλακίες μπορεί να σκαρφιστεί ο άνθρωπος και να τις υιοθετήσει και ο διπλανός του, αρκεί απλά τον κολακεύουν ε; Σκέψου τι θα λένε οι υπολογιστές μεταξύ τους... 5
nicoc89 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 δηλαδή το μυαλό μου μπορεί να τρέχει τα παιχνίδια με full γραφικά ?δεν λεω οτι γίνεται , δεν είμαστε και computer humans , αλλα θεωρίματικά θα μπορούσε ? α?
oallosmoueautos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2013 δηλαδή το μυαλό μου μπορεί να τρέχει τα παιχνίδια με full γραφικά ? δεν λεω οτι γίνεται , δεν είμαστε και computer humans , αλλα θεωρίματικά θα μπορούσε ? α? Βασικα ο εγκεφαλος μπορει και χρησιμοποιει (create, read, update, delete) τη βαση δεδομενων του υποσυνειδητου μας οπου εκει ειναι αποθηκευμενα ολα οσα συνθετουν την "πραγματικοτητα" μας.. αισθηματα, εικονες, χρωματα, σχηματα, γευσεις κτλ Το μυαλο τρεχει ολοκληρα κομματια της ζωης σου σα να τα ζεις τωρα.. Μαλιστα το υποσυνειδητο ξερει τι θελει ή δεν θελει να τραβηξει ο εγκεφαλος και τον προστατευει απο τυχον δυσαρεστες ή τραυματικες εμπειριες που ειναι "στα αζητητα" διατηρωντας ομως την ικανοτητα να τα τραβηξει αν ο εγκεφαλος θελει να τα αντιμετωπισει (update).. Κατι αναλογο χρησιμοποιειται στην τεχνολογια των κατευθυνομενων πυραυλων cruise οπου ο πυραυλος χρησιμοποιει μια τριδιαστατη εικονικη βαση δεδομενων για να συγκρινει αυτα που "βλεπουν" οι αισθητηρες του και να μπορει να κατευθυνθει προς το στόχο ή να αποφυγει συγκρουση με το αναγλυφο..
Lucifer Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Βασικα ο εγκεφαλος μπορει και χρησιμοποιει (create, read, update, delete) τη βαση δεδομενων του υποσυνειδητου μας οπου εκει ειναι αποθηκευμενα ολα οσα συνθετουν την "πραγματικοτητα" μας.. αισθηματα, εικονες, χρωματα, σχηματα, γευσεις κτλ Το μυαλο τρεχει ολοκληρα κομματια της ζωης σου σα να τα ζεις τωρα.. Μαλιστα το υποσυνειδητο ξερει τι θελει ή δεν θελει να τραβηξει ο εγκεφαλος και τον προστατευει απο τυχον δυσαρεστες ή τραυματικες εμπειριες που ειναι "στα αζητητα" διατηρωντας ομως την ικανοτητα να τα τραβηξει αν ο εγκεφαλος θελει να τα αντιμετωπισει (update).. Και όλα αυτά ΞΕΡΕΙΣ ότι τα κάνει το "υποσυνείδητο" η ύπαρξη του οποίου είναι απλώς μια αμφισβητούμενη εικασία μιας μη-ιατρικής επιστήμης. Μήπως συγχέεις τον πύραυλο με το βλήμα; 2
Dimitris1948 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Απόλυτα λογικό μου φαίνεται. Ο εγκέφαλος μας είναι αποτέλεσμα δισεκατομμυρίων χρόνων εξέλιξης, πως θα μπορούσαμε μέσα σε μερικές δεκαετίες να δημιουργήσουμε κάτι πιο ισχυρό?
aledjo Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Ο ανθρωπινος εγκεφαλος ειναι ανωτερος απο καθε δημιουργημα του.. και αυτο ειναι προβλημα.. γιατι για να τον κατανοησουμε πρεπει να χρησιμοποιησουμε καποιο εγκεφαλο ανωτερο του.. χο χο χο γι'αυτο οι αντρες δε μπορουμε να κατανοησουμε τις γυναικες....
BLuE_PaNtHeR Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Εγω τις έχω κατανοήσει,όχι όλες βέβαια...μερικες
funbreaker Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Ηδη το τρεχεις,λεγεται...ζωη Και το εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι αν τα δεδομένα του παιχνιδιού είναι input και επεξεργάζονται ή είναι αποθηκευμένα σε ένα κοινό cloud. Άυλος κόσμος όπου οι εγκέφαλοι δημιουργούν την αισθητή υλική ψευδαίσθησή του. Biocentric Εγω τις έχω κατανοήσει,όχι όλες βέβαια...μερικες Στην θέση σου θα ανησυχούσα.
oallosmoueautos Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2013 Και όλα αυτά ΞΕΡΕΙΣ ότι τα κάνει το "υποσυνείδητο" η ύπαρξη του οποίου είναι απλώς μια αμφισβητούμενη εικασία μιας μη-ιατρικής επιστήμης. Μήπως συγχέεις τον πύραυλο με το βλήμα; κυριε μου αυτα τα πραγματα τα εχει ανακαλυψει ο ανθρωπος απο το 1946 που πρωτοχρησιμοποιηθηκε το LSD για την μελετη του εγκεφαλου.. Περισσοτερα εδω.. https://www.youtube.com/watch?v=6qBivSrb1hM γι'αυτο οι αντρες δε μπορουμε να κατανοησουμε τις γυναικες.... Ακριβως για αυτο.. Εχει να κανει καθαρα με τις διαφορες στον αντρικο και γυναικειο εγκεφαλο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα