Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 78
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

για να καταλάβω
αν παω να πιάσω δουλειά σε εταιρία θα μου δώσουν τέτοιες μαλακίες να λύσω ?
πήγα για πρόγραμμα του οαεδ και μου έδωσαν κάτι μαθηματικές πράξεις και έβγαλα το κινητό και τις έκανα στο τσακα μπαμ 
αυτό τι να κάνω? να πάρω τηλέφωνο το Σπύρο Παπαδόπουλο ?

θα πάω να γίνω βοσκός , δεν τα μπορώ αυτά τα περίεργα της κοινωνίας μας 

• Like 8
Δημοσ.

Η γυναίκα που πήρε τα ρίσκα της ενώ γνώριζε. Η ζωή είναι σοβαρότερη προτεραιότητα

Ο εραστής , ο φίλος στην ίδια κατηγορία καθώς είχαν γνώση αδιαφόρησαν. Και αυτό γιατί το ρίσκο για τη ζωή της γυναίκας για αυτούς δεν άξιζε όσο το κόμιστρο της βάρκας.

ο βαρκάρης καθώς δεν μπορούσε να γνωρίζει για τον τρελό και αν η γυναίκα όντως έλεγε την αλήθεια, δε θα ήταν και η πρώτη που προσπάθησε να τον ξεγελάσει. Μπορούσε εντούτοις να δείξει εμπιστοσύνη

Ο τρελός καθώς αν και δεν είχε συναίσθηση, δε μπορεί να θεωρείται χωρίς ευθύνη

Η κοινωνία που αφήνει τον τρελό ελεύθερο όμως δεν μπορούμε να ξέρουμε αν γνώριζαν οι αρχές την κατάσταση ή αν είχαν την ικανότητα

Ο σύζυγος 

Δεν υπάρχει θεός και διάβολος

Το θέμα είναι πως η ζωή της γυναίκας γλίτωνε για 2 ευρώ

Δημοσ.

Πώς μαθαίνουμε τα αποτελέσματα;

Δεν υπαρχουν αποτελεσματα, αλλα μονο οδηγιες. Δηλαδη οτι οταν πας για προσληψη ή αναβαθμιση ποστου πρεπει να εισαι οσο γινεται αντικειμενικος, δηλαδη να τα βαλεις σε μια σειρα με καλες λογικες εξηγησεις και χωρις να εμπλεκεις προσωπικα συναισθηματα, παρα μονο παραδεδεγμενες αξιες. Ας πουμε μπορεις να αποδωσεις καποια ευθυνη στο φιλο (διοτι η φιλια ειναι παραδεδεγμενη αξια), αλλα δεν ενδεικνυται να βαρυφορτωσεις με κοσμητικα την γυναικα (καριολα) ή το συζυγο (κερατας), γιατι εφοσον δεν ξερεις ακριβως τη συζυγικη κατασταση και την αιτια της απιστιας, βγαζεις ακυρες κρισεις. Ενα ατομο που δεν μπορει να ελεγξει τα αισθηματα του στον επαγγελματικο χωρο, ποσο μαλλον αν ειναι σε καιρια ποστα, μπορει να δημιουργησει προβληματα σε μια επιχειρηση. Δηλαδη αυτο το τεστ απο ο,τι εχω καταλαβει ειναι να δουν ποσο καλα κρινεις και ποσο ικανος εισαι να το βουλωνεις.

• Like 1
Δημοσ.

Ο Θεός ευθύνεται πρώτος από όλους γιατί αυτό που έπαθε η κοπέλα είναι Θεία δίκη :P

Η κοινωνία έχει σίγουρα τεράστια ευθύνη και γιατί συνέβαλε στο να τρελαθεί ο τρελός και πέραν του ότι δεν μπόρεσε να προλάβει μια κατάσταση, προφανώς από τη στιγμή που δε βρίσκεται σε κάποιο ψυχιατρείο, απέτυχε και στην αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών. Επίσης, προφανώς η καταστολή επικίνδυνων για την κοινωνία ανθρώπων, είτε αυτοί είναι τρελοί είτε όχι δεν είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε να τρέφει δάφνες η συγκεκριμένη κοινωνία ενώ η αδιαφορία των πρωταγωνιστών απέναντι σε ένα συνάνθρωπο που χρειαζόταν βοήθεια, ανεξάρτητα της όποιας σχέσης είχαν με αυτήν, δείχνει την κρίση αξιών που έχει η κοινωνία αυτή. Έτσι κι αλλιώς, για όλα η κοινωνία φταίει, ποτέ εμείς :P

Η γυναίκα γιατί αν και είχε πρόβλημα με το γάμο της, δε φεύγει από αυτόν και δεν το συζητάει και έχει τον άντρα της να δουλεύει για να της προσφέρει μια καλύτερη ζωή κι αυτή πάει και τον κερατώνει με κάποιον μάλιστα που τη θέλει μόνο για το σεξ. Επιπλέον, φεύγει από το σπίτι χωρίς λεφτά!
Επίσης, δεν ξέρει να διαλέγει ούτε φίλους, ενώ δεν έχει καν το μυαλό να σκεφτεί ότι υπάρχουν κι άλλοι λόγοι για τους οποίους θα μπορούσε να βρίσκεται στο νησί (επίσκεψη στο φίλο, ψώνια, περιποίηση κοκ) και προτίμησε να παίξει με τις πιθανότητές της απέναντι σε έναν τρελό. Επίσης, δε σκέφτηκε να φωνάξει την αστυνομία. Θα μπορούσα να συνεχίσω αλλά είναι ασέβεια προς την οικογένεια της αποθανούσας...
Aν είναι ξανθιά πάντως, τότε το μέγεθος ευθύνης της είναι το ίδιο με του τρελού :P

O φίλος γιατί είναι φίλος-φίδι και στα δύσκολα σκέφτεται τον εαυτό του.

Ο σύζυγος γιατί δεν έχει καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά με το γάμο του και γιατί αν και δουλεύει σε ένα νησί, μια κλειστή κοινωνία δηλαδή, δεν έχει ακούσει τίποτα για το ότι έχει αρχίσει και βγάζει κέρατα, εκτός κι αν ο τρελός είναι δική του έμπνευση, οπότε ρισπέκτ!
Αν εκείνος ευθύνεται για το ότι η γυναίκα του δεν είχε χρήματα, τότε ο γάμος τους σίγουρα δε βρισκόταν και στα καλύτερά του...

Ο τρελός γιατί σίγουρα δεν έχει απόλυτη επίγνωση των πράξεών του, διέπραξε όμως φόνο!

Ο εραστής γιατί ενώ την είχε μόνο για το σεξ, δεν της έδωσε τα 2 ευρώ που ζήτησε, προφανώς και δεν ήταν η μόνη με την οποία πήγαινε, όμως 2 ευρώ μπορούσε να της τα δώσει, μικροψυχία....

Ο βαρκάρης, ο οποίος αν και πλέον είχε μονοπώλιο και μαγκιά του που δεν ανέβασε τις τιμές στα ύψη, παρόλο που ήξερε την κατάσταση δεν προσφέρθηκε να βοηθήσει, βέβαια από την άλλη γιατί να πιστέψει ότι δεν είχε ούτε 2 ευρώ;

O διάβολος τέλος ευθύνεται γιατί προσέφερε τον πειρασμό στη σύζυγο ν'απατήσει τον άνδρα της, τρέλανε τον τρελό για να τη σκοτώσει και έχει προσαρμόσει την κοινωνία στα μέτρα του, δημιουργώντας διαβολικές συμπτώσεις!

Δημοσ.

Βασικά με τον τρελλό θα πρέπει να διευκρινηστεί αν η ερώτηση είναι ....

- Ποιος ευθήνεται 

ή

- Σε ποιόν μπορεί να καταλαογιστεί ευθύνη

• Moderators
Δημοσ.

Δεν εχω διαβασει ολα τα ποστ για να μη φαω σποιλερ, αλλα θα ελεγα

Η γυναικα που εμπιστευθηκε τον εραστη της αρχικα και τελικα την προδωσε.

Επειτα ισως ο βαρκαρης που για ζητημα ζωης και θανατου δε χαλαλισε το ποσο. 

O φιλος γιατι δεν επεδειξε ανιδιοτελεια.

Ο εραστης διοτι την προδωσε.

Η κοινωνια ισως εχει λιγη ευθυνη διοτι της ξεφυγε ο τρελος.

Ο Θεος και ο Διαβολος δεν μπορουν να εχουν ευθυνη (αφου αν θεωρηθει πως υπαρχουν) απο την πλευρα του πρωτου δεν μπορει να υπαρχει ευθυνη εξ'ορισμου, απο την πλευρα του  δευτερου παλι εξ΄ορισμου αυτη ειναι η δουλεια του οποτε δεν τιθεται θεμα ευθυνης.

Ο δε συζυγος η οποια ευθυνη μπορει να εχει ειναι αν εξαιτιας του η γυναικα βρηκε εραστη και μεσω αλυσιδωτων συγκυριων οδηγηθηκαμε στη χρονικη στιγμη που εξεταζουμε, αλλα και παλι ετσι ειναι σα να καταλογιζεται ευθυνη στο βαρκαρη επειδη δεν καθυστερησε 10 λεπτα να την παει ξερωγω οποτε να εχουν μαζεψει των τρελο.

Ο τρελος δεν εχει ευθυνη αφου ειναι τρελος (αρα δεν ελεγχει τις πραξεις του).

Και τωρα πα να διαβασω τι σημαινει αυτο για μενα :P

ΕΝΤΙΤ: Τοπικ σταρτερ (και/ή Τοξο) για πε, τι φαση?

Σε γενικές γραμμές, ευθύνη έχουν μόνο όσοι μετά την εμφάνιση του αστάθμητου παράγοντα (τρελού) είχαν τη δυνατότητα να αλλάξουν την έκβαση και δεν το έκαναν.

Τωρα το ειδα αυτο. Σωστοτατη αποψη, αλλα απο την αλλη, ποιος μπορει να οδηγησε στη δημιουργια του τρελου πχ? Η κενωνια? Ο θεος ή ο διαβολεας ως εννοιες? Ή οι σεξ πιστολς? Ε?

Προκαλω Yin σε απαντηση :lol:

Δημοσ.
ΕΝΤΙΤ: Τοπικ σταρτερ (και/ή Τοξο) για πε, τι φαση?

Τι εννοεις; Λιγο πιο πανω στο ποστ 34 απανταω στο Lucifer. Ειναι τεστ στο εργασιακο περιβαλλον (στη Γαλλια). Αν δεν σε καλυπτει η απαντηση κι εννοεις κατι αλλο, καντο πιο σαφες για να καταλαβω.

• Moderators
Δημοσ.

Τι εννοεις; Λιγο πιο πανω στο ποστ 34 απανταω στο Lucifer. Ειναι τεστ στο εργασιακο περιβαλλον (στη Γαλλια). Αν δεν σε καλυπτει η απαντηση κι εννοεις κατι αλλο, καντο πιο σαφες για να καταλαβω.

Οντως το διαβασα καλυτερα μετα. Εννοουσα κυριως με βαση τις απαντησεις αν μπορεις να εικασεις τη θεση για την οποια δε θα ηταν σωστη η τοποθετηση μου. Ή σωστη βασικα ;)

Δημοσ.

Ε, γαλλικό είναι, σεξ θα μιλάει, και για ανοιχτούς γάμους..;ρ

Αλλά μου το χάλασες, νόμισα ότι υπήρχε σχετική σειρά στην εξαγωγή του αποτελέσματος.

Δημοσ.

Δεν υπαρχουν αποτελεσματα, αλλα μονο οδηγιες. Δηλαδη οτι οταν πας για προσληψη ή αναβαθμιση ποστου πρεπει να εισαι οσο γινεται αντικειμενικος, δηλαδη να τα βαλεις σε μια σειρα με καλες λογικες εξηγησεις και χωρις να εμπλεκεις προσωπικα συναισθηματα, παρα μονο παραδεδεγμενες αξιες. Ας πουμε μπορεις να αποδωσεις καποια ευθυνη στο φιλο (διοτι η φιλια ειναι παραδεδεγμενη αξια), αλλα δεν ενδεικνυται να βαρυφορτωσεις με κοσμητικα την γυναικα (καριολα) ή το συζυγο (κερατας), γιατι εφοσον δεν ξερεις ακριβως τη συζυγικη κατασταση και την αιτια της απιστιας, βγαζεις ακυρες κρισεις. Ενα ατομο που δεν μπορει να ελεγξει τα αισθηματα του στον επαγγελματικο χωρο, ποσο μαλλον αν ειναι σε καιρια ποστα, μπορει να δημιουργησει προβληματα σε μια επιχειρηση. Δηλαδη αυτο το τεστ απο ο,τι εχω καταλαβει ειναι να δουν ποσο καλα κρινεις και ποσο ικανος εισαι να το βουλωνεις.

Χαχ

Πρέπει να ακούσεις τις απόψεις ελλήνων για το συγκεκριμένο τεστ αλλα και το κραξιμο των γυναικών για τον Συγκεκριμένο χαρακτήρα (γυναίκα)

It was epic

Ε, γαλλικό είναι, σεξ θα μιλάει, και για ανοιχτούς γάμους..;ρ

Αλλά μου το χάλασες, νόμισα ότι υπήρχε σχετική σειρά στην εξαγωγή του αποτελέσματος.

Αν ειχε λογική σειρά, θα ήταν άχρηστο σαν τεστ.

Δημοσ.

Λοιπον θα πω καποια πραγματα που βγηκαν απο τη συζητηση που ακολουθησε. Καταρχην η σελιδα ειχε τρεις στηλες. Στην πρωτη εβαζε ο καθενας τους υπευθυνους σε μια σειρα μονος του. Μετα ακολουθουσε συζητηση ομαδας, οπου ο καθενας δικαιολογουσε τη σειρα που εβαλε και στο τελος επρεπε να βγαλουμε μια κοινη αποφαση ως προς τη σειρα και να τη γραψαμε στη δευτερη στηλη. Στην τριτη στηλη εγραφες ποσους ποντους διαφορα εχει η κριση σου σε σχεση με αυτην της ομαδας.

Ειχα βαλει τη σειρα: Τρελος, Γυναικα, Καλυτερος φιλος, Εραστης, Βαρκαρης, Συζυγος, Κοινωνια, Θεος, Διαβολος (εχω δωσει τη δικαιολογια σε ποστ παραπανω).

Ομως υπηρχε (απο την αρχη του σεμιναριου) μια περιεργη κατασταση στην ομαδα. Ολοι πλην εμου ψαχνουν δουλεια, ενω εγω θελω να δημιουργησω επιχειρηση. Αφενος εχω τη διπλασια ηλικια απο τους περισσοτερους, αφετερου εχω εμπειρια απο επιχειρησεις (συμβουλος επιχειρησεων) ισως περισσοτερη απο την εκπαιδευτρια του σεμιναριου. Δεν εχω αναγκη σεμιναριου βασικα και ειμαι εκει για να δικαιολογησω κατι κονδυλια που εχω ζητησει κι επειδη πιστευα οτι αυτη η εταιρεια που ειναι συμβεβλημενη με τον γαλλικο ΟΑΕΔ μπορει να εχει καποια επιπλεον κονέ. Εχω διαφορετικο αερα σχετικα με τους αλλους και δεν τηρω και τοσο το πολιτικως ορθον. Τυπικα εχω αποτυχει στα περισσοτερα τεστς γιατι εχω καψει ολους τους κανονισμους, αλλα πρακτικα ολοι οι παρευρισκομενοι τασσονται με το μερος μου προς μεγαλη απογνωση της εκπαιδευτριας που προσπαθει να διδαξει τον καθωσπρεπισμο κι εχει βρει τον μπελα της με εμενα.

Ετσι ολοι πειστηκαν και ταχθηκαν απο την αρχη με την σειρα που εβαλα. Ηρθαμε και σε διενεξη με την εκπαιδευτρια, διοτι αυτη πιστευει οτι παντα πρεπει να κρατας ουδετεροτητα στις προσληψεις, ενω εγω πιστευω οτι ειναι αναλογα με την περιπτωση. Της εξηγησα οτι αυριο που θα φτιαξω επιχειρηση λινουξ, θα διαλεξω εκεινους που αισθανονται την μεγαλυτερη αηδια για το windows και ειναι παθιασμενοι με το λινουξ. Αν δεν μου το δειξουν μπορει να χασουν την ευκαιρια κι αυτοι κι εγω. Συμφωνησαν ολοι, η εκπαιδευτρια καταπιε τη γλωσσα της και το τεστ τελικα τεθηκε σε αμφισβητηση. Βασικα εναμιση μηνα εκει μεσα διδασκεται το πως να κανεις το μαλακα για να βρεις δουλεια.

Τωρα εδω στο νημα τι αξιολογηση να κανεις; Καποιοι εκφραστηκαν βαζοντας πολυ προσωπικο στοιχειο. Σε εντελως αγνωστο χωρο και για μια ουδετερη θεση πρεπει να εισαι ουδετερος και προσεκτικος. Αλλα για καποιες θεσεις ή αμα πεσεις σε περιπτωση παθιασμενου εργοδοτη ισως πρεπει να γινεις και συ παθιασμενος για να δειξεις τη διαφορα σε σχεση με τους αλλους.

Δημοσ.

Λοιπον θα πω καποια πραγματα που βγηκαν απο τη συζητηση που ακολουθησε. Καταρχην η σελιδα ειχε τρεις στηλες. Στην πρωτη εβαζε ο καθενας τους υπευθυνους σε μια σειρα μονος του. Μετα ακολουθουσε συζητηση ομαδας, οπου ο καθενας δικαιολογουσε τη σειρα που εβαλε και στο τελος επρεπε να βγαλουμε μια κοινη αποφαση ως προς τη σειρα και να τη γραψαμε στη δευτερη στηλη. Στην τριτη στηλη εγραφες ποσους ποντους διαφορα εχει η κριση σου σε σχεση με αυτην της ομαδας.

Ειχα βαλει τη σειρα: Τρελος, Γυναικα, Καλυτερος φιλος, Εραστης, Βαρκαρης, Συζυγος, Κοινωνια, Θεος, Διαβολος (εχω δωσει τη δικαιολογια σε ποστ παραπανω).

Ομως υπηρχε (απο την αρχη του σεμιναριου) μια περιεργη κατασταση στην ομαδα. Ολοι πλην εμου ψαχνουν δουλεια, ενω εγω θελω να δημιουργησω επιχειρηση. Αφενος εχω τη διπλασια ηλικια απο τους περισσοτερους, αφετερου εχω εμπειρια απο επιχειρησεις (συμβουλος επιχειρησεων) ισως περισσοτερη απο την εκπαιδευτρια του σεμιναριου. Δεν εχω αναγκη σεμιναριου βασικα και ειμαι εκει για να δικαιολογησω κατι κονδυλια που εχω ζητησει κι επειδη πιστευα οτι αυτη η εταιρεια που ειναι συμβεβλημενη με τον γαλλικο ΟΑΕΔ μπορει να εχει καποια επιπλεον κονέ. Εχω διαφορετικο αερα σχετικα με τους αλλους και δεν τηρω και τοσο το πολιτικως ορθον. Τυπικα εχω αποτυχει στα περισσοτερα τεστς γιατι εχω καψει ολους τους κανονισμους, αλλα πρακτικα ολοι οι παρευρισκομενοι τασσονται με το μερος μου προς μεγαλη απογνωση της εκπαιδευτριας που προσπαθει να διδαξει τον καθωσπρεπισμο κι εχει βρει τον μπελα της με εμενα.

Ετσι ολοι πειστηκαν και ταχθηκαν απο την αρχη με την σειρα που εβαλα. Ηρθαμε και σε διενεξη με την εκπαιδευτρια, διοτι αυτη πιστευει οτι παντα πρεπει να κρατας ουδετεροτητα στις προσληψεις, ενω εγω πιστευω οτι ειναι αναλογα με την περιπτωση. Της εξηγησα οτι αυριο που θα φτιαξω επιχειρηση λινουξ, θα διαλεξω εκεινους που αισθανονται την μεγαλυτερη αηδια για το windows και ειναι παθιασμενοι με το λινουξ. Αν δεν μου το δειξουν μπορει να χασουν την ευκαιρια κι αυτοι κι εγω. Συμφωνησαν ολοι, η εκπαιδευτρια καταπιε τη γλωσσα της και το τεστ τελικα τεθηκε σε αμφισβητηση. Βασικα εναμιση μηνα εκει μεσα διδασκεται το πως να κανεις το μαλακα για να βρεις δουλεια.

Τωρα εδω στο νημα τι αξιολογηση να κανεις; Καποιοι εκφραστηκαν βαζοντας πολυ προσωπικο στοιχειο. Σε εντελως αγνωστο χωρο και για μια ουδετερη θεση πρεπει να εισαι ουδετερος και προσεκτικος. Αλλα για καποιες θεσεις ή αμα πεσεις σε περιπτωση παθιασμενου εργοδοτη ισως πρεπει να γινεις και συ παθιασμενος για να δειξεις τη διαφορα.

Ειναι πιο περίπλοκο απο τι το βλέπεις

Εσύ νομίζεις οτι συμφώνησαν στην λογική σου αλλα αυτή μπορεί να τσεκαρε τις ηγετικές σου ικανότητες...

Επίσης

Νομίζεις οτι το βουλωσε ενώ αυτή μπορεί να μην ήθελε να το συνεχίσει επειδη ξέρει οτι παθιασμενος ή κολλημενος ειναι το ίδιο πράγμα...

Disclaimer: ομάδα που μοιράζεται τα ίδια μυαλά/πεποιθήσεις/ικανότητες, ειναι doomed to fail

Sorry

Δημοσ.

Ειναι πιο περίπλοκο απο τι το βλέπεις

Εσύ νομίζεις οτι συμφώνησαν στην λογική σου αλλα αυτή μπορεί να τσεκαρε τις ηγετικές σου ικανότητες...

Επίσης

Νομίζεις οτι το βουλωσε ενώ αυτή μπορεί να μην ήθελε να το συνεχίσει επειδη ξέρει οτι παθιασμενος ή κολλημενος ειναι το ίδιο πράγμα...

Disclaimer: ομάδα που μοιράζεται τα ίδια μυαλά/πεποιθήσεις/ικανότητες, ειναι doomed to fail

Sorry

Δεν χρειαζεται να λες sorry γιατι συμμεριζομαι τις αποψεις σου.

Σαφως και τσεκαρε τις ικανοτητες μου, αλλα επιμενει στο πολιτικως ορθον, γιατι δεν εχει αλλη επιλογη. Ειναι πραγματα που δεν μπορει να τα πει, γιατι θα χασει τη θεση της, ενω τα αφεντικα και τα μεγαλοστελεχη συζητανε μεταξυ τους ενα σωρο πραγματα ως προς την προσληψη υπαλληλων που εγω τα λεω χωρις να μασαω τα λογια μου. Πχ τα αφεντικα στη Γαλλια σκεφτονται πως να ξεφορτωθουν καποιους μουσουλμανους κι εγω υποστηριξα οτι ενα τετοιο τεστ τους βοηθαει να δουν ποσοι ειναι κολλημενοι με τη θρησκεια για να μην τους προσλαβουν. Ηδη οταν εγω εξηγησα οτι βαζω στις τελευταιες θεσεις τον θεο, γιατι δεν ειναι καθολικη αξια, ενας μαροκινος που δεν ειχε πολυ καιρο στη Γαλλια πεταχτηκε σκανδαλισμενος λεγοντας οτι αυτο ειναι βλασφημια και για ο,τι λεμε και κανουμε ο Αλλαχ θα μας κρινει. Δυσκολευτηκα αλλα τον επεισα για την οπτικη μου γωνια, αναγκαζομενος να πω πως σκεφτονται τα αφεντικα και για να γινω πιο πειστικος ειπα οτι θα εκανα κι εγω το ιδιο, διοτι ως αθεος τα θρησκευτικα τα θεωρω χαζομαρες κι εφοσον στην επιχειρηση μου θα περναω ενα σημαντικο μερος της μερας μου, δεν θελω να εχω καποιον να μου τη σπαει με αυτα, αλλα θα προτιμησω ανθρωπους με τις ιδιες ιδεες με μενα.

Εκει η εκπαιδευτρια αντεδρασε λεγοντας οτι ειναι απαραδεκτο να λεω κατι τετοιο στη Γαλλια, οπου μαλιστα εχει ψηφιστει και νομος για το ανωνυμο βιογραφικο και δεν πρεπει να γινεται κανενος ειδους διακριση. Μου ανακοινωσε οτι ειναι υποχρεωμενη να με ελεγξει διοτι παρεκτρεπομαι, οποτε τα πηρα και της ειπα οτι περναει τα αφεντικα για μαλακες και τη ρωτησα ποσα αφεντικα ξερει. Εκει ηταν που το βουλωσε, γιατι μαλλον φοβηθηκε μην το παω και παραπερα. Ειμαι πολυ δυσκολος και ισως και κολλημενος αν κρινω οτι χρειαζεται κι ευτυχως το καταλαβε, γιατι αν το συνεχισε θα τη ρωταγα αν εχει ποτε δουλεψει σε πραγματικη επιχειρηση κι οχι σε σεμιναρια πληρωμενα απο ευρωπαικα κονδυλια.

Οσο για το θεμα της ομαδας, το οτι η ομαδα μου στο λινουξ πρεπει να εχει λινουξιακο προσανατολισμο ειναι αυτονοητο για μενα. Απο κει και περα αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να εχει τελεια ομοιογενεια, γιατι τοτε ναι οντως η αποτυχια ειναι σιγουρη.

Δημοσ.

Της εξηγησα οτι αυριο που θα φτιαξω επιχειρηση λινουξ, θα διαλεξω εκεινους που αισθανονται την μεγαλυτερη αηδια για το windows και ειναι παθιασμενοι με το λινουξ. Αν δεν μου το δειξουν μπορει να χασουν την ευκαιρια κι αυτοι κι εγω. 

No offence αλλά όλες οι μεγάλες εταιρίες-επιχειρήσεις που δρουν όπως η εκπαιδεύτρια είναι φαουλ?

Πάντως το να είναι κάποιος συναισθηματικός στην δουλειά του είναι μεγάλο μειονέκτημα από όποια πλευρά και αν το δεις ..έτσι όπως το έθεσες στο παράδειγμα σου.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...