vagelis81 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Συνεβη κατι που μου εχει σπασει τα νευρα και ψαχνω με ποιο τροπο θα μπορουσα να βρω το δικιο μου.Νοικιασε ο πατερας μου ενα dvd απο ενα dvd club συγκεκριμενα μια ταινια του 2000.Δυστυχως το δισκακι το εχασε.Πηγε στον ιδιοκτητη του club να το αναφερει και να πληρωσει το χαμενο dvd.Ο ιδιοκτητης του ζητησε 200 ευρω ναι καλα διαβασατε 200 ευρω .Ο πατερας μου επειδη δε γνωριζει ποσο μπορει να κοστιζει ενα dvd ,δεν εχει ιδεα δηλαδη και για να βγει απο το αγχος της ολης φασης, συμφωνησε να του τα δωσει.Το μονο που καταφερε ηταν να του κανει σκοντο και να ριξει τη τιμη στα 150.Οταν το εμαθα εγω (που ξερω ποσο κοστιζει ενα dvd)πηγα στο dvd cub και οταν τον ρωτησα γιατι κοστολογει ενα προιον που κοστιζει 30 ευρω ,200 μου απαντησε οτι εχει τους δικους του κανονες και οτι επειδη δε μπορει να βρει το συγκεκριμενο εργο ξανα απο πουθενα ,χρεωνει επιπλεον τις ενοικιασεις που δε θα κανει.Εννοειται οτι δε με καλυψε με την απαντηση που μου εδωσε,συνεχισαμε να διαφωνουμε και καταληξαμε στο οτι αν του παω το συγκεκριμενο εργο εγω στο μαγαζι του,καινουριο η μεταχειρισμενο θα μου επεστρεφε τα χρηματα πισω.Το εργο εγω το βρηκα την αλλη μερα απο ενα αλλο dvd club γνωστης αλυσιδας (μεταχειρισμενο)αλλα οταν του το πηγα δεν το δεχτηκε .Μου ειπε οτι εχει ρωτησει τον αντιπροσωπο του να το βρει ,και οτι σαν μαγαζι εχει τους δικους του κανονες.Επισης αναιρεσαι ο,τι ειχαμε πει .Επειδη λοιπον φερθηκε ετσι του ζητησα αποδειξη για τα 150 ευρω που ειχε δωσει ο πατερας μου ,αλλα ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ.Θελω λοιπον να ρωτησω πως μπορω να ζητησω το δικιο μου.Πως μπορω να παρω αποδειξη τη στιγμη που ισως εκεινος οταν αναιρει τα παντα ,πιθανον να αναιρεσει και οτι του εχω δωσει χρηματα.Σας παρακαλω απαντηστε μου,ειδικα αν υπαρχει δικηγορος στο forum θα εκτιμουσα πολυ τη βοηθεια σας.
deesnider Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Αν και δεν είμαι δικηγόρος, θεωρώ ότι δε σού χρειάζεται. Το λάθος ήταν 100% τού πατέρα σου, ο οποίος δέχθηκε να δώσει χρήματα στο βρόντο, χωρίς να πάρει την ίδια στιγμή απόδειξη. Έπεσε σε επιτήδειο και, προσωπικά, θεωρώ ότι πρέπει να τα θεωρεί χαμένα. Δε θέλω προφανώς να σε απογοητεύσω, αλλά η μόνη απάντηση που μου έρχεται στο μυαλό, στην ερώτηση: «Πως μπορω να παρω αποδειξη τη στιγμη που ισως εκεινος οταν αναιρει τα παντα ,πιθανον να αναιρεσει και οτι του εχω δωσει χρηματα.» είναι: «Δε μπορείς»... 4
florevil Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Τα DVD που νοικιάζουν συνήθως είναι αρκετά πιο αρκιβά από αυτα που αγοράζουμε εμείς αλλά και παλί ο Τύπος είναι απατεώνας, το πολύ πολύ να κόστιζε 50 ευρώ. Μπορείς να τον εκβιάσεις λεγοντάς του πως θα τον καταγγείλεις άμα δεν σου επιστρέψει τα λεφτά. Κάψ του το μαγαζί.
jpaokx Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Φωνάζεις την αστυνομία και τελειώνει εκεί το θέμα! Ακου εκεί "δικούς του κανόνες".
DrLo Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δε θέλω προφανώς να σε απογοητεύσω, αλλά η μόνη απάντηση που μου έρχεται στο μυαλό, στην ερώτηση: «Πως μπορω να παρω αποδειξη τη στιγμη που ισως εκεινος οταν αναιρει τα παντα ,πιθανον να αναιρεσει και οτι του εχω δωσει χρηματα.» είναι: «Δε μπορείς»... Σε αυτό έχεις άδικο. Από τη στιγμή που τα χρήματα δίνονται πρέπει να πάρει απόδειξη. Στη τελική αφού είναι το "ισόποσο" των χαμένων ενοικιάσεων (στις οποίες θεωρητικά θα έδινε απόδειξη) γιατί να μη δώσεις και τώρα. Στο θέμα της απόδειξης έχει 100% δίκιο να ζητήσει και να πάρει. κατά τα άλλα .. TERMS and CONDITIONS Το πόσο το αγόρασε αυτός είναι άσχετο.
vagelis81 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Καποιος φιλος ειπε να φωναξω την αστυνομια.Ακομα κι αν πραξω ετσι ισως να μην παραδεχτει οτι πηρε χρηματα.
caution Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Θα αρνηθεί ότι πήρε τα χρήματα και δεν θα μπορείς να αποδείξεις τίποτα.Βασικά, no offence, αλλά σας αξίζει που σας δάγκωσε μιας και ο πατέρας σου και δέχτηκε την χρέωση και πλήρωσε χωρίς απόδειξη. Δηλαδή τι άλλο να έκανε λάθος; Δεν υπάρχει κάτι νόμιμο που μπορείς να κάνεις για να πάρεις τα χρήματά σου πίσω... 5
REDODIN7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Την ταινια την πηρε αυτη που εχασε ? Αν οχι νομιζω εχεις ενα πατημα αν την αλλαξε παλι εχεις πατημα γιατι νομιζω πρεπει να ειναι καταχωρημενη οτι εγινε αλλαγη.
vagelis81 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μα ακομα κι αν ειναι ετσι πως μπορω εγω να αποδειξω οτι ΠΗΡΕ ΛΕΦΤΑ;
Moderators Malthador Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Moderators Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 150 ευρώ για την Παραλία; Ντάμιτ, κλεψιά. 9
deesnider Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Σε αυτό έχεις άδικο. Από τη στιγμή που τα χρήματα δίνονται πρέπει να πάρει απόδειξη. Στη τελική αφού είναι το "ισόποσο" των χαμένων ενοικιάσεων (στις οποίες θεωρητικά θα έδινε απόδειξη) γιατί να μη δώσεις και τώρα. Στο θέμα της απόδειξης έχει 100% δίκιο να ζητήσει και να πάρει. κατά τα άλλα .. TERMS and CONDITIONS Το πόσο το αγόρασε αυτός είναι άσχετο. Πού ακριβώς έχω άδικο; Είπα εγώ ότι δεν έπρεπε να πάρει απόδειξη, ότι δε θα είχε δίκιο αν τη ζητούσε, ή ότι ο άλλος δεν ήταν υποχρεωμένος να τού δώσει; Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά βλέποντάς το όσο πιο ρεαλιστικά και ψυχρά μπορώ, δε βλέπω καμιά πιθανότητα, εκτός από την περίπτωση τής καλής θέλησης τού ιδιοκτήτη. Έστω ότι κάποιος μου δίνει λεφτά για οποιοδήποτε λόγο χωρίς να μου ζητήσει απόδειξη κι εγώ, επειδή είμαι κουφαλίτσα, δεν τού δίνω από μόνος μου. Αν μου ζητήσει απόδειξη μετά από κάποιες μέρες, πως μπορεί να αποδείξει ότι μού έδωσε λεφτά; Μα ακομα κι αν ειναι ετσι πως μπορω εγω να αποδειξω οτι ΠΗΡΕ ΛΕΦΤΑ; Αυτό λέω: Δε μπορείς! 1
vagelis81 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 150 ευρώ για την Παραλία; Ντάμιτ, κλεψιά. Κλεψια δε θα πει τιποτα.Και τη τριλογια του lord of the rings να του χαναμε δε θα κοστιζε τοσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα