Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα συμφωνω κι εγω οτι καποιοι εχουν χασει το μετρο με οσα προτεινουν. Ειδικα ο συνδυασμός να εχει καταγράψει το γεγονος και με εισαγγελικη παρεμβαση να το δείξει νομιζω κερδιζει με κατω τα χερια. Εγω προτεινω να του κανουν τεστ αληθειας ειτε με παλμογραφο ειτε με ορο της αληθειας.

Γενικα τετοια θρεντ ειναι λαθος που υπαρχουν γιατι προσφερονται στο καθε πικραμενο αδαη να βγαλει απο μεσα του τον δικηγορο/ντετεκτιβ/χουλιγκαν/εξυπνακια κλπ "συμβουλευοντας" και νουθετωντας καποιον να κανει πραγματα που ο ιδιος προφανεστατα δεν θα εκανε.
  • Like 2
  • Απαντ. 107
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

....Τον πιάνεις απο την μπλούζα και του λες να σου δωσει τα λεφτα πισω..αν πει οχι τον αρχίζεις στις φάπες μετά μπουνιές κλωτσιές όσο θα επιμένει τοσο θα τον βαράς...

Επειδή σαν πολλοί γαμάουα ραμπο/τσακ-νορισ/βαν-νταμ μάγκες έχουμε μαζευτεί τελευταία στο μπλα μπλα ....

το ενδεχόμενο να τον αρχίσει αυτός στις φάπες αν πάει να πουλήσει μαγκιά γιατί το αποκλείουμε ?

Δημοσ.

Και εμένα μου είχαν σπάσει τα πιτσιρίκια τους μπαμπούλες 1 που είχαμε νοικιάσει. 10 ευρώ έδωσα στο video club σαν πρόστιμο.

Δυστυχώς θα έπρεπε να σου το αναφέρει ο πατέρας σου από πριν κάνει την κίνηση.

Και ο δικός μου κάτι παρόμοιο έκανε και το έμαθα εκ των υστέρων..λίγο offtopic

Του άλλαξε ψυγείο και τρόμπα νερού ο μηχανικος , κάτι δεν του έφτιαξε καλά και μετά από 5 μέρες του έκαψε φλάντζα

Και αντί να το πάει στον ίδιο το πήγε σε άλλον. Του πήρε ένα χιλιάρικο παρακαλώ.!!!!!!!!!!

Και αφού το έφτιαξε πήγε στον πρώτο μηχανικό και του είπε ότι μου κατέστρεψες το αμάξι και έδωσα ένα χιλιάρικο.

Και εγώ φυσικά το έμαθα αφού είχε πάρει το αμάξι φτιαγμένο και είχε σκάσει και τα 1000 ευρώ...

Δημοσ.

να βρεις το δικιο σου σε αυτη τη περιπτωση δεν προκειται..

θα μπορουσες ομως αυτα που σου εφαγε να του τα φας πισω σε ειδος... πχ πηγαινε νοικιασε 10 ταινιεσ και μην τις επιστρεψεις ποτε

Δημοσ.

Η κάνε το άλλο. Στείλε κάποιον άλλο και όχι τον πατέρα σου. Η καλύτερα κάποιον με άλλο κωδικό πελάτη. Να νοικιάσει ένα dvd δεκαετίας . Και να πάει μετά από 2 μέρες παρέα με ένα δημοσιογραφικό κασετοφωνάκι να του πει ότι το έχασε...Να τον καταγράψει και να δείτε τι έχει να γίνει. Βέβαια στις μέρες που ζούμε αυτά είναι επικίνδυνα.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Είναι καταπληκτικά τα όσα έχετε προτείνει, μπράβο σας. Απορώ πως μέχρι τώρα δεν έχει αναφέρει κανένας να τον καθαρίσει τον τύπο και να εξαφανίσει το πτώμα του. 

Εγώ δεν τα καταλαβαίνω πάντως αυτά που προτείνετε. Πήγε ο πατέρας του OP, είπε ότι έχασε την ταινία, του είπε ο άλλος 150 ευρώ και ο πατέρας τα έδωσε. Πού είναι το πρόβλημα από τη στιγμή που ο άλλος το δέχτηκε απρόσκοπτα;

Επίσης, έστω ότι έκοβε απόδειξη ο βιντεοκλαμπάς. Τι ακριβώς θα άλλαζε με αυτό (εκτός του προφανούς της νομιμότητας); Θα είχε ο OP αποδεικτικό ότι ο πατέρας του είχε δώσει 150 ευρώ. Πώς θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει αυτό; Κάνοντας τι; Καταγγελία επειδή το βίντεο κλαμπ κοστολογεί τα προϊόντα του όσο γουστάρει;

• Like 7
Δημοσ.

Δυστυχως στην περιπτωση σου η δολοφονια ειναι μονοδρομος,δεν εμεινε τιποτα αλλο.Για μια τιμη ζουμε..

Υγ.Τηλ ΣΔΟΕ,Συνηγορο κτλ πηρες?Το ονομα θα μας το πει να το ξερουμε?

• Like 1
Δημοσ.

Γενικα τετοια θρεντ ειναι λαθος που υπαρχουν γιατι προσφερονται στο καθε πικραμενο αδαη να βγαλει απο μεσα του τον δικηγορο/ντετεκτιβ/χουλιγκαν/εξυπνακια κλπ "συμβουλευοντας" και νουθετωντας καποιον να κανει πραγματα που ο ιδιος προφανεστατα δεν θα εκανε.

Ε δεν νομίζω πως έχουν γραφτεί στα σοβαρά αυτά τα ποστ. Ελπίζω δηλαδή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τι μπορω να κανω για να δικαιωθω;

Καταρχην ψαξτο για να δεις μεχρι πού ειναι το δικιο σου και μη βγαζεις συμπερασματα απο το πουθενα. Πχ ενα βιντεο για εμπορικους σκοπους ειναι asset που γενναει χρημα κι επομενως ειναι λογικο να εχει αποζημιωση. Το να σου βαλει αποζημιωση αξιαΧ10 ειναι κατι που δεν μπορεις να αποκλεισεις εφοσον δεν ξερεις τους κανονισμους του μαγαζιου. Ναι μπορει να εχει κανονισμους, ιδιως αν ειναι franchising, που εξαρτωνται απο ενα σωρο κριτηρια και η αποζημιωση δεν ειναι η ιδια για ολα τα βιντεο. Και κανενας επαγγελματιας δεν ειναι υποχρεωμενος να δεχτει κατι που θα του πας για αντικατασταση της απωλειας. Μπορει να ειναι δεμενος με συμβολαιο απο προμηθευτη. Αυτα γενικα.

Τωρα ο τυπος, κανει μπαμ οτι δεν ειναι σωστος. Λεει και ξελεει, δεν δειχνει τον κανονισμο, δεν δινει αποδειξη κλπ Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να παραιτηθεις απο την υποθεση επειδη ο πατερας σου φερθηκε με αφελεια. Το καθε καθικι πρεπει να μπαινει στη θεση του με οποιοδηποτε τροπο. Εγω αυτο που κανω ειναι να ζητω απο αυτον που μου δημιουργησε προβλημα να ξεκαθαρισουμε την υποθεση ειρηνικα. Αν δεν το κανει του περναω το μηνυμα οτι μπηκαμε σε ανταρτοπολεμο. Και του υποσχομαι οτι θα τον φτιαξω αργα ή γρηγορα με τετοιον τροπο που ουτε μαρτυρες θα εχει ουτε τα αντιποινα θα μπορουν να συνδεθουν με την υποθεση, ωστε να με φωτογραφιζουν. Βασικα καλον ειναι να ξερει οτι δεν εισαι μονος, αλλα θα ανακατεψεις κοσμο. Δευτερον οτι εχει μαγαζι εκτεθειμενο στο δρομο σε αντιθεση με σενα που δεν εχει λαβη απο που να σε πιασει. Τριτον οτι μπορεις να κοινητοποιησεις το ιντερνετ ειτε με δυσφημιση ειτε με τα εκατονταδες φιλαρακια σου στο facebook (κι ας μην εχεις facebook) που μπορει να του κανουν το βιο αβιωτο με παρενοχλησεις. Και τελευταιο οτι δεν θα διστασεις να χρησιμοποιησεις ψευδομαρτυρες ή και φουσκωτους αν χρειαστει.

Αν δεν εχεις κανενα επιβλητικο παρουσιαστικο (αλλα και να εχεις) πανε στο μαγαζι μαζι με δυο φιλαρακια οταν δεν εχει κοσμο ή περιμενετε τον μολις ειναι να κλεισει για να το συζητησετε. Βαλτου να σου δειξει τους κανονισμους για να ξερεις τι δικαιουται ως αποζημιωση και ζητα πισω τα υπολοιπα.

Επεξ/σία από lxde
Δημοσ.

Υ.Γ Ο πατέρας σου μου φαίνεται λίγο μπετόβλακας,no offence πάντα.

Πως μιλας ετσι για εναν ανθρωπο που δε ξερεις;Νομιζεις πως εχεις το δικαιωμα να εκφραζεσαι οπως θελεις η μηπως εχεις την εντυπωση οτι γραφοντας με αυτον τον τροπο θα κανεις τους αλλους να γελασουν εδω μεσα.Θα θελα να σε βρισω αλλα μαλλον δεν αξιζει το κοπο...

• Like 2
Δημοσ.

Πως μιλας ετσι για εναν ανθρωπο που δε ξερεις;Νομιζεις πως εχεις το δικαιωμα να εκφραζεσαι οπως θελεις η μηπως εχεις την εντυπωση οτι γραφοντας με αυτον τον τροπο θα κανεις τους αλλους να γελασουν εδω μεσα.Θα θελα να σε βρισω αλλα μαλλον δεν αξιζει το κοπο...

Link.png Site:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...