Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλα μην νομιζεις.. μεχρι και στο Χαρβαρντ πλεον εχουν ανεργους πτυχιουχους. Δεν τους προσλαμβανουν πλεον οπως πρωτα..αν δεις το δικτυο , την ταινια για τον ιδρυτη του φεισμπουκ. Καποιας κορυφαιας σχολης αποφοιτος και αυτος, πολυς κοσμος ακομη μεσα στην σχολη προσπαθουσε να κανει κατι δικο του οπως αυτος το φεισμπουκ γτ εξω και για σαυτους ειναι αγρια τα πραγματα.. ναι , θα βρουν δουλεια οι πιο πολλοι αλλα με τι συνθηκες.. δεν ειναι εξασφαλισμενα ολα και εκει,

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

E, ναι αν αναφερεις ως πηγη μια αυτοβιογραφικη ταινια . Δεν εχεις επιχειρημα. Αν λες με περισπουδαστο και βαθυστοχαστο υφος πραγματα απο το κεφαλι σου γτ ετσι σου καπνισε εχεις επιχειρηματα.. μην πω τι ειδους , ειμαι κυρια..

Δημοσ.

Που το startup ειναι απείρως καλύτερο απο το να δουλεύεις για κάποιον άλλον αλλα έτσι έχετε μάθει να λέτε εδώ.

Δημοσ.

Mην δωσεις καν εδω...

Ειναι ξεπεσμενος ο όρος σπουδες στην Ελλαδα.

Πηγαινε για χαβαλε λυκειο και αν παιζουν καποια φραγκα (τα ιδια που θα εδινες επαρχεία για φως,νερο,ιντερνετ, εξοδα κτλπ) και πηγαινε καμια Αγγλια. Και πιο φτηνα θα σου ερθει.

Θα δεις και ενα 2 χωρες γειτονικες, θα ανοιξουν και τα μάτια σου.

Οσοι σπουδασαμε εδω καϊκαμε...

Εγω αυτο που σου λέω θα εκανα...

Μετανιωσα που δεν το εκανα κιολας.

Δημοσ.

Mην δωσεις καν εδω...

Ειναι ξεπεσμενος ο όρος σπουδες στην Ελλαδα.

Πηγαινε για χαβαλε λυκειο και αν παιζουν καποια φραγκα (τα ιδια που θα εδινες επαρχεία για φως,νερο,ιντερνετ, εξοδα κτλπ) και πηγαινε καμια Αγγλια. Και πιο φτηνα θα σου ερθει.

Θα δεις και ενα 2 χωρες γειτονικες, θα ανοιξουν και τα μάτια σου.

Οσοι σπουδασαμε εδω καϊκαμε...

Εγω αυτο που σου λέω θα εκανα...

Μετανιωσα που δεν το εκανα κιολας.

Αδερφέ επειδή εγώ ζορίζομαι λίγο με τα έξοδα σπουδών εδώ στην Ελλάδα, μήπως έχεις να μου προτείνεις κανέναν καλό πανεπιστήμιο στην Αγγλία που θα μου έρθει πιο φθηνά?

Δεν με ενδιαφέρει το είδος πτυχείου, Αγγλία νά 'ναι κι ό,τι να 'ναι

Δημοσ.

Αδερφέ επειδή εγώ ζορίζομαι λίγο με τα έξοδα σπουδών εδώ στην Ελλάδα, μήπως έχεις να μου προτείνεις κανέναν καλό πανεπιστήμιο στην Αγγλία που θα μου έρθει πιο φθηνά?

Δεν με ενδιαφέρει το είδος πτυχείου, Αγγλία νά 'ναι κι ό,τι να 'ναι

Έκανες το λάθος "αδερφέ" και σπουδάζεις Ελλάδα...

Τώρα είναι αργά.

Ο,τι αφήνεις μισό σε κυνηγάει πάντα από πίσω...

Αν δεν εχει λεφτα το παλικάρι ας μην σπουδάσει, άμα έχει μια κλίση κάπου σε μια τέχνη, μαστοριλικι οτιδήποτε καλό θα είναι... Λεφτα θα βγαζει απο μικρός και θα κανει και τα κονέ του...

Δεν μπορούμε να ήμαστε ολοι επιστήμονες χρειαζόμαστε και χέρια...

Δημοσ.

Χαχαχα , πολυ μου αρεσε αυτο..καλε πες εσυ την σχολη. Δεν τον κυνηγαει αυτον τιποτα. Τρεχει γρηγορα μην ανησυχεις..

Δημοσ.

Έκανες το λάθος "αδερφέ" και σπουδάζεις Ελλάδα...

Τώρα είναι αργά.

Ο,τι αφήνεις μισό σε κυνηγάει πάντα από πίσω...

Αν δεν εχει λεφτα το παλικάρι ας μην σπουδάσει, άμα έχει μια κλίση κάπου σε μια τέχνη, μαστοριλικι οτιδήποτε καλό θα είναι... Λεφτα θα βγαζει απο μικρός και θα κανει και τα κονέ του...

Δεν μπορούμε να ήμαστε ολοι επιστήμονες χρειαζόμαστε και χέρια...

Δεν ήξερα :fear:

Πέρα από την πλάκα, πιο φθηνά δεν σπουδάζεις ούτε στη Βουλγαρία....ποια Αγγλία?

Δημοσ.

Βουλγαρια σπουδαζεις πιο φτηνα. Το  θετικο της Αγγλιας ειναι οτι θα κνεις διασυνδεσεις για πιο ευκολη ανευρεση εργασιας εκει..

Δημοσ.

Βουλγαρια σπουδαζεις πιο φτηνα. Το  θετικο της Αγγλιας ειναι οτι θα κνεις διασυνδεσεις για πιο ευκολη ανευρεση εργασιας εκει..

7-8 χιλιάρικα είναι μόνο τα δίδακτρα(για ιατρική που ξέρω), πως γίνεται να σπουδάζεις φθηνότερα θα τρελαθούμε?

Δημοσ.

Για βουλγαρια; Εχει τοσο ακριβα διδακτρα ; Δεν το ηξερα. Παλιοτερα ηταν πιο φτηνα. Σπουδαζεις πιο φτηνα λογω φτηνου κοστους ζωης..πολλοι πηγαινουν ακομη και για ψωνια η για βενζινη..

Δημοσ.

Σκέφτομαι τώρα το παιδί να διαβάζει όλα αυτά τα πόστ και να 'ναι σαν την Νικόλ ΝταΦακ... :mellow:

Επειδή λοιπόν όπως καταλαβαίνεις ακούς και θα ακούς πολλά και διάφορα,εγώ θα σου πω κάτι πολύ απλό. Αν μπορείς οικονομικά να πας σε κάποια χώρα "καλύτερη" από Ελλάδα κάν' το. Κι όταν λέω καλύτερη δεν εννοώ Αγγλίες και βλακίες που αραδιάζουν οι από πάνω εννοώ Γερμανία και Ελβετία. Μόνο σ' αυτές αξίζει να επενδύσεις για τον τομέα που σε ενδιαφέρει ΑΝ ξαναλέω ΑΝ έχεις στην άκρη και δεν ξέρεις τι να τα κάνεις. Για Γερμανία προετοιμάσου καλά στα Γερμανικά από τώρα και δε θα χάσεις. Είσαι στο κατάλληλο χρονικά σημείο για να φτάσεις σε καλό επίπεδο αν δουλέψεις αυτά τα χρόνια μέχρι την 3η λυκείου. Από κει και πέρα συμβουλή μου αν δεν έχεις τα απαραίτητα χρήματα : Διάβασε για να περάσεις στο Πολυτεχνείο και σίγουρα θα δεις ότι θα πάρεις αρκετά πράγματα εφόσον σε ενδιαφέρει το αντικείμενο που λες (και νομίζω πιο κοντά σε ΗΜΜΥ). Από κει και πέρα θα ακούσεις πολλά υποτιμητικά για την Ελληνική εκπαίδευση που δεν είναι σίγουρα όσο τραγικά τα περιγράφουν, ιδιαίτερα μάλιστα αν είσαι σε ένα αντικείμενο τέτοιο που σου αρέσει και μπορείς να προοδεύσεις(κι όχι στην 25η επιλογή του μηχανογραφικού σου).Και θα δεις ότι μπορείς να προοδεύσεις με το Ελληνικό "κωλόχαρτο" (http://www.dbnet.ece.ntua.gr/~grads-db/showresults.php) .Συμβουλέψου καλύτερα λοιπόν αυτούς που έχουν κάνει πράγματα και ενδεχομένως γνωστούς και συγγενείς παρά τον κάθε τυχόντα ινσομνιακ που τα χώνει στο σύστημα και μετά πάει σχολή για φράπα...

• Like 3
Δημοσ.

7-8 χιλιάρικα είναι μόνο τα δίδακτρα(για ιατρική που ξέρω), πως γίνεται να σπουδάζεις φθηνότερα θα τρελαθούμε?

Έχω δει διδακτορικα με 2κ στην Βουλγαρία. Πέρσι.

Υγ. Γέλασα με τον τυχαίο ινσομνιακ.

Δημοσ.

Σκέφτομαι τώρα το παιδί να διαβάζει όλα αυτά τα πόστ και να 'ναι σαν την Νικόλ ΝταΦακ... :mellow:

Επειδή λοιπόν όπως καταλαβαίνεις ακούς και θα ακούς πολλά και διάφορα,εγώ θα σου πω κάτι πολύ απλό. Αν μπορείς οικονομικά να πας σε κάποια χώρα "καλύτερη" από Ελλάδα κάν' το. Κι όταν λέω καλύτερη δεν εννοώ Αγγλίες και βλακίες που αραδιάζουν οι από πάνω εννοώ Γερμανία και Ελβετία. Μόνο σ' αυτές αξίζει να επενδύσεις για τον τομέα που σε ενδιαφέρει ΑΝ ξαναλέω ΑΝ έχεις στην άκρη και δεν ξέρεις τι να τα κάνεις. Για Γερμανία προετοιμάσου καλά στα Γερμανικά από τώρα και δε θα χάσεις. Είσαι στο κατάλληλο χρονικά σημείο για να φτάσεις σε καλό επίπεδο αν δουλέψεις αυτά τα χρόνια μέχρι την 3η λυκείου. Από κει και πέρα συμβουλή μου αν δεν έχεις τα απαραίτητα χρήματα : Διάβασε για να περάσεις στο Πολυτεχνείο και σίγουρα θα δεις ότι θα πάρεις αρκετά πράγματα εφόσον σε ενδιαφέρει το αντικείμενο που λες (και νομίζω πιο κοντά σε ΗΜΜΥ). Από κει και πέρα θα ακούσεις πολλά υποτιμητικά για την Ελληνική εκπαίδευση που δεν είναι σίγουρα όσο τραγικά τα περιγράφουν, ιδιαίτερα μάλιστα αν είσαι σε ένα αντικείμενο τέτοιο που σου αρέσει και μπορείς να προοδεύσεις(κι όχι στην 25η επιλογή του μηχανογραφικού σου).Και θα δεις ότι μπορείς να προοδεύσεις με το Ελληνικό "κωλόχαρτο" (http://www.dbnet.ece.ntua.gr/~grads-db/showresults.php) .Συμβουλέψου καλύτερα λοιπόν αυτούς που έχουν κάνει πράγματα και ενδεχομένως γνωστούς και συγγενείς παρά τον κάθε τυχόντα ινσομνιακ που τα χώνει στο σύστημα και μετά πάει σχολή για φράπα...

Razor κοίταξα για ΗΜΜΥ σε μια σελίδα ενός φοιτητή που τα ανέλυσε εξαιρετικά και ενθουσιάστηκα καθώς πολλά από τα μαθήματα με ενδιαφέρουν. Ευχαριστώ, υπερπολύτιμη η πρότασή σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...