zoranb Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Παιδιά είχα καιρό να μπώ να παίξω στοίχημα στη bwin και βλέπω πως δεν δουλεύει το domain τους, τελικά βρήκα πως το άλλαξαν αλλά δεν λειτουργούν κάποια υπομενού όπως αυτό της επικοινωνίας κλπ. Ξέρει κανείς τίποτα;
Grey Warden Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Το ελληνικό κράτος προσπαθεί να κάνει μονοπώλιο τον Οπαπ και έτσι δεν μπορούμε να μπουμε στη bwin και σε άλλα sites από τη χώρα μας. Κι εγώ ετοιμάζομαι να κάνω λογαριασμό στην bet365 που παραμένει ανοιχτή.
zoranb Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Και τα λεφτά που έχουμ κερδίσει και είναι μέσα στα στοιχηματζήδικα που δεν μπορούμε να μπούμε τι θα γίνουν;
akpe Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Κάποια site έχουν πάρει άδεια. Στείλε mail και ρώτησε τους αν σκοπεύουν να ζητήσουν αδειοδότηση. Μια (τεράστια) λίστα όσων παρόχων έχουν φάει άκυρο από την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (το γνωστό «ΕΕΕΠ, σε έπιασα») θα βρείτε εδώ. Το ΓΕΛΟΙΟ της υπόθεσης είναι οτι αν προσπαθήσετε να μπείτε σε ένα σχετικά γνωστό ποκεράδικο, ας πούμε το www.akpe.com για να μην κάνω και διαφήμιση, σας βγάζει το μήνυμα: «Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση σε αυτή τη σελίδα: Η σελίδα που προσπαθήσατε να επισκευθείτε παρέχει μη αδειοδοτημένες υπηρεσίες τυχερών παιγνίων». Αν όμως προσπαθήσετε να μπείτε στο accounts.akpe.com μπαίνει κανονικα... έκανα κανονικά κατάθεση, είχα από πριν την εφαρμογή, και έχω ήδη τετραπλασιάσει το αρχικό ποσό. Fail ή win, εσείς αποφασίζετε.
zoranb Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 μα και στη bwin μπαίνεις από αλλού αλλά δεν δουλεύει π.χ. το μενού επικοινωνία κλπ. για να μπορέσει κανείς να τους ρωτήσει πράγματα!
Porg Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Το ελληνικό κράτος προσπαθεί να κάνει μονοπώλιο τον Οπαπ και έτσι δεν μπορούμε να μπουμε στη bwin και σε άλλα sites από τη χώρα μας. Κι εγώ ετοιμάζομαι να κάνω λογαριασμό στην bet365 που παραμένει ανοιχτή. Πιο μονοπώλιο του ΟΠΑΠ ρε φίλε τι είναι αυτά που λες;
panos2171 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Aυτό προσπαθεί να γίνει. Ο ΟΠΑΠ τρέχει στα δικαστήρια για να βγάλει τους άλλους παράνομους και να μείνει μόνο αυτός.
Adon1s Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Ναι . Θυμάμαι νια εταιρία σε θυμάμαι ποιά ήταν , είχε ανοίξει ( στην Πόντου ;; Στην Αιγαίου ;; Μεταμορφώσεως ;; Κάπου εκεί τελοσπάντων ) πρακτορίο και τους το έκλεισαν . Sent from my iPhone using Insomnia
Grey Warden Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Πιο μονοπώλιο του ΟΠΑΠ ρε φίλε τι είναι αυτά που λες; O Οπαπ πουλήθηκε σε ιδιώτες (Μελισσανίδης και Σία) και σύντομα θα αποκτήσει διαδικτυακό site. Φυσικά το ελληνικό κράτος πουλά εκδούλευση και θεσπίζει νόμους με υπέρογκη φορολόγηση των υπόλοιπων εταιριών για να μην μπουν στη διαδικασία να ζητήσουν άδεια. Πουλάνε και το παραμύθι οτι χρειαζόμαστε έσοδα και έτοιμο το μονοπώλιο. Όσο παραμένουν ανοιχτές οι Bet365 και William Hill καλά είμαστε... αν τις μπλοκάρουν κι αυτές, την βάψαμε.
Porg Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Όσο παραμένουν ανοιχτές οι Bet365 και William Hill καλά είμαστε... αν τις μπλοκάρουν κι αυτές, την βάψαμε. Ας πούμε εσύ παίζεις στο hill;
aris1986 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 ΟΠΑΠ μαζί μπορούμε και να σου μια ελληνική σημαία από κάτω!
Grey Warden Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Ας πούμε εσύ παίζεις στο hill; Εγώ bwin έπαιζα επειδή με είχε βολέψει το interface. Θα φτιάξω όμως λογαριασμό στην bet365 και αν χρειαστεί και στη hill. Απ όσο έχω δει έχει πολύ καλές αποδόσεις ειδικά στις μικρότερες κατηγορίες της Αγγλίας που παίζω. Θα καθόμαστε να παίζουμε με τον τοκογλύφο τον Οπαπ και να μας επιβάλλουν μονοπώλιο με το ζόρι.
michael92 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Εγώ ποτέ δεν κατάλαβα γιατί τα προποτζίδικα να μην έχουν δικαιώμα να έχουν και άλλες εταιρείες πέρα από του ΟΠΑΠ... Πχ θα μπορούσαμε να έχουμε το euromillions στην Ελλάδα κλπ κλπ...
haris_216 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 αααχ αυτή η κρίση. παρόλο που ο ζόραν προσπαθούσε με do-it-yourself να γλυτώσει φράγκα και να τελειώσει το σπίτι, το ρευστό στέρεψε και ψάχνει για εναλακτικά έσοδα για τις επόμενες εργασίες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα