Προς το περιεχόμενο

Huawei 8800 Pro HARD RESET!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνοντας μια αναβάθμιση στο λειτουργικό του κινητού, έβγαλε σφάλμα στα μέσα της εγκατάστασης και έκτοτε το κινητό ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ!

Παρακαλώ βοηθείστε όποιοι μπορείτε!

• Moderators
Δημοσ.

Θεωρω πως πρεπει να του επαναφερεις το αρχικο firmware. Δεν εχω γνωση σχετικα με τη συγκεκριμενη συσκευη για να σου πω πως γινεται, αλλα μπορεις να το ψαξεις μεχρι να το δει καποιος κατοχος.

Δοκιμασε ομως πρωτα να μπεις σε recovery mode (με καποιον συνδυασμο των hardware buttons θα γινεται) και επιλεξε Wipe Cache και Wipe Dalvik (και μια που θα σαι εκει κανε και ενα Wipe Data).

Η δευτερη προταση και συγκεκριμενα το Wipe Data μαλλον θα σου διαγραψει και τα αρχεια. Το πρωτο ενδεχεται να στα αφησει ανεπαφα.

Τελος, οταν το κανεις ποσταρε να μας πεις τι και πως.

Δεν μπορω να δωσω περισσοτερες κατευθυνσης γιατι δεν εχω τη συσκευη οπως ειπα.

Επισης το θεμα μεταφερεται στη σωστη ενοτητα.

Δημοσ.

Κατ' αρχήν σ'ευχαριστώ για την ανταπόκριση stormrain.

Έψαξα για τον συνδυασμό κουμπιών και τον βρήκα. Απλά δεν λειτουργεί.

Η συσκευή φαίνεται νεκρή. Προσπαθώ, ξαναπροσπαθώ... τίποτα.

Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

Δημοσ.

Αν η συσκευή δεν παρουσιάζει κανένα σημείο ζωής τότε δε νομίζω πως έχεις άλλη επιλογή. Πάντως αυτό συμβαίνει μόνο όταν βάλεις firmware που δεν είναι για τη συσκευή σου. Πολύ πιθανόν να έβαλες το firmware για το απλό U8800.

Θα βοηθούσε να μας έλεγες τι ακριβώς έκανες πριν συμβεί αυτό. Για παράδειγμα πως έκανες την αναβάθμιση?

Δημοσ.

Βρήκα ένα αρχείο που έλεγε πάντως πως ήταν για την συσκευή μου, το κατέβασα, συνέδεσα το κινητό με το Pc με καλώδιο και έβαλα το αρχείο στην κάρτα SD που έχω στο κινητό.

Ξεκίνησε την αναβάθμιση, ήταν 3 βήματα. Στο δεύτερο βήμα έβγαλε σφάλμα και πάγωσε.

Το έκλεισα και έκτοτε δεν ξανά άνοιξε.

Εγγύηση δεν έχω, όχι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...