Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε, για αυτό σου λέω, χώσου μήπως σμπρώξεις, αλλιώς γάματο το θέμα.

εσύ είσαι στο FRIEND ZONE μάλλον μετα απο 7 χρόνια στο brother and sister zone... μα καλά τις εκπομπές του MTV δεν τις βλέπει κανείς;

Μπα, όσο περίεργο και αν ακουστεί, ούτε καν φιλική σχέση δε παίζει μεταξύ μας. Ούτε τηλέφωνα, ούτε κανά μήνυμα "τι θα κάνουμε" ξερωγώ. Και όταν βρισκόμαστε, άντε 5 λέξεις να ανταλλάξουμε μεταξύ μας.

Αλλά δεν είμαστε εδώ για να αναλύσουμε το δικό μου θέμα.

Δημοσ.

Όντως ρε γμτ, και φάνηκε τόσο κανονική στο ραντεβού.... Μετά έβγαλε αυτά τα κοριτσίστικα....

Ε, για αυτό σου λέω, χώσου μήπως σμπρώξεις, αλλιώς γάματο το θέμα.

Μπα, όσο περίεργο και αν ακουστεί, ούτε καν φιλική σχέση δε παίζει μεταξύ μας. Ούτε τηλέφωνα, ούτε κανά μήνυμα "τι θα κάνουμε" ξερωγώ. Και όταν βρισκόμαστε, άντε 5 λέξεις να ανταλλάξουμε μεταξύ μας.

Αλλά δεν είμαστε εδώ για να αναλύσουμε το δικό μου θέμα.

Και τα δικά σου αν θες, για όλους είμαστε εδώ. Απλώς είμαι ακατάλληλος για συμβουλές.

Δημοσ.

Και τα δικά σου αν θες, για όλους είμαστε εδώ. Απλώς είμαι ακατάλληλος για συμβουλές.

Μπα, εντάξει. Εγώ θα βγάλω βιβλίο με τα όσα έχω τραβήξει. Μια και καλή από εκεί.  :-D

Δημοσ.

Επισης καταλαβαινω οτι ειναι πολυ δυσκολο να κρατηθεις να μην στειλεις σμσ ή να παρεις τηλεφωνο..ξεροντας οτι ισως γουσταρει..ισως θελει να μιλησετε ισως ισως ισως..

Αν κρατηθεις ομως , θα βγεις κερδισμενος στο τελος...αν γουσταρει οντως δηλ :)

Η μονη σιγουρη λυση ειναι αν δεχτει νεα εξοδο...οι 2 σας..και δεν αρχισει τις αρχιδοδικαιολογιες "εχω διαβασμα" "εχω κανονισει με μια φιλη μου" "εχω να βγω με τους γονεις μου" "εχω γκομενο" (αν ειχε γιατι βγηκε εξαρχης μαζι σου=ΖΟΝΓΚ!) , "σε βλεπω φιλικα" "σε βλεπω σαν αδελφο μου" ...

Ολα αυτα σημαινουν ειτε οτι δεν γουσταρει..ειτε οτι θελει να πρηξει @@ ...και στις 2 περιπτωσεις κλαστην αυτοκρατορικα :)

Αν δεχτει πας βουρ στον πατσα (με εξυπνο και ωραιο τροπο)...

Αλλιως μπηκες οχι απλα στο friend zone αλλα στου μαλακα το zone :)

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι ξανθιά δίνεις τον υπέρ πάντων αγώνα μέχρι να σου πει άντε σπάσε ρε mourloz

Αν είναι μελανούρι, ποιος χεστηκε, ψάξε για ξανθιά

:)

• Like 3
Δημοσ.

Μελανούρια θέλουμε... Δύσκολες καταστάσεις, συνήθισα στα μου αρέσεις σου αρέσω ας γίνει ότι είναι να γίνει.... Τι μλκιες ρε γμτ, αφου γουστάρει ο ένας τον άλλο να μπαίνουμε σε αυτή την διαδικασία.

• Like 1
Δημοσ.

Βγαλτην απο το τσατ του fb (να μην φαινεσαι online δλδ σε αυτή)

Μην κανεις post, Like κτλπ για καποιο καιρό (4-5 μερες) γιατι ο ρουφιανος του fb σε δίνει στεγνα.

Με λιγα λογια σαν να εχεις εξαφανιστεί αυτες τις μέρες...

Skype και τετοια μπες offline ή καντην block (για να επικοινωνεις με φιλους)

Και αν μπορεις μετα απο κατι μερες ανεβασε καμια φωτο αγκαλεια με καμια φιλη σου.

Καντην να καεί... Αμα το έψηνε εξ αρχής θα σου στείλει... να βρεθείτε και θα της απαντας μετα απο 20 λεπτα σε καθε μηνυμα...

τι ηλικία εχεις αν επιτρέπεται;

• Like 2
Δημοσ.

ελα ντε..το σχετικο ενδιαφερον δεν σημαινει οτι γουσταρει..το οτι φερθηκε με ευγενεια...δεν σημαινει οτι γουσταρει..

μην αυθυποβαλλεσαι μεχρι να βαλεις την γλωσσα σου στο στομα της...και αυτη την δικια της στο δικο σου..μονο το 1ο δεν αρκει για ασφαλες συμπερασμα :)

Δημοσ.

Αν ειναι οντως εξυπνο και ωραιο κοριτσι οπως ειπες τοτε μην το αφησεις. Αν δεν το προσπαθησεις ,θα το μετανιωνεις. Στειλε παλι για να βγειτε. Το πολυ πολυ να φας ενα πολυ εμμεσο Χ . Θα πονεσει πολυ λιγοτερο απ το καθημερινο βασανο γιατι δεν εστειλα κτλπ

• Like 1
Δημοσ.

νταξει, απλά ξερνάω. Αυτά τα "αν σε έχει σιγουρο και ανεβαίνει η ψυχολογία και ο εγωισμός και θα σε κλασει κλπ" και λοιπές παπαριές απλά μακρυά από εμάς.. Βέβαια μπορεί από την άλλη να βρεις μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ξεχωριστή κοπέλα, διαφορετική από ΟΛΕΣ τις άλλες και να είσαι εσύ ο μαλάκας.. ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ;

• Like 5
Δημοσ.

Αν την θες για γκόμενα, ψάξε για άλλη καλύτερα. 

Το:

"Πέρασα πάρα πολύ ωραία, να ξανακανονίσουμε, όταν μπορούμε και οι 2"

σημαίνει ότι σε είδε φιλικά για να βγαίνετε μια στο τόσο, χωρίς να της κάνεις κλικ.

Δικαίωμα της όπως το ίδιο δικαίωμα ισχύει και για εσένα αν δεν σου κάνει κάποια.

Btw για να σου ανοιχτεί κάποια παίζεις άμυνα.

Εσύ χώθηκες επίθεση, την στρίμωξες και κλείστηκε.

Περαστικά, στην επόμενη.

/sc

• Like 7
Δημοσ.

Έξυπνο κορίτσι και να κάνει τέτοιες βλακείες;

Ότι ίσως να είναι εξυπνότερη από μια ντομάτα αυτό δεν την κάνει και έξυπνη.

Έχουμε μπερδέψει τους όρους μου φαίνεται...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...