Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αν είστε σε αγγλόφωνη χώρα με το χάλια επίπεδο των αγγλικών σας και την κακή προφορά δεν πρόκειται να καταλάβουν Χριστό οι ξένοι.Άντε παίξτε κανά online game και μιλάτε στο ventrilo για practise.

Ναι ε..;

Αφού έχει lower γιατί να το ξαναδώσεις?

Στο εξωτερικό ζητάνε πολύ ielts/toefl....πάρε ένα από τα 2 και όταν πας έξω η προφορά σου θα φτιάξει γρήγορα

Γιατί το πήρα με χάλια βαθμό ε και πιστεύω αν είχα ένα lower Cambridge με B τουλάχιστον και ένα Prof Michigan ή Cambridge με C/B θα ήμουν καλά.. IELTS/TOEFL δεν ξέρω τι είναι sorry... :P (Βασικά το Cambridge Prof είναι πολύ δυσκολότερο από το Michigan;)

Δημοσ.

Ναι ε..;

Γιατί το πήρα με χάλια βαθμό ε και πιστεύω αν είχα ένα lower Cambridge με B τουλάχιστον και ένα Prof Michigan ή Cambridge με C/B θα ήμουν καλά.. IELTS/TOEFL δεν ξέρω τι είναι sorry... :P (Βασικά το Cambridge Prof είναι πολύ δυσκολότερο από το Michigan;)

Ναι!Μην ακούς που λένε και καλά οτι είναι τα ίδια.

Άλλο να θέλει να γράψεις τα πάντα μόνος σου που μπορεί να σκαλώσεις και μετά να τα κάνεις σκατά όλα και άλλο να έχει τις απαντήσεις και να διαλέγεις.Τουλάχιστον ξέρεις οτι είναι αυτές και πρέπει να δεις ποιά ταιριάζει καλύτερα.Άσε που ακόμα και αν δεν έχεις ιδέα σε κάτι μπορείς να το βάλεις στην τύχη και έχεις κάποιες πιθανότητες να το πιάσεις σωστό ενώ στο άλλο, τέρμα το χάνεις 100% αν δεν σου έρχεται.Και αν σου τύχει και κάνα καλό θέμα με την έκθεση όπως εμένα που είχε κάτι με υπολογιστές, παιχνίδια είσαι κομπλέ.

Δημοσ.

δες ίσως και το livemocha ...

Καλο φαινεται αυτο. Θενκς

Αν θες να εξασκήσεις την προφορά σου να σου κάνω ιδιαίτερα :P

http://www.insomnia.gr/topic/497966-%CE%B5%CE%BE%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD/?do=findComment&comment=52599968

Δημοσ.

Ναι!Μην ακούς που λένε και καλά οτι είναι τα ίδια.

Άλλο να θέλει να γράψεις τα πάντα μόνος σου που μπορεί να σκαλώσεις και μετά να τα κάνεις σκατά όλα και άλλο να έχει τις απαντήσεις και να διαλέγεις.Τουλάχιστον ξέρεις οτι είναι αυτές και πρέπει να δεις ποιά ταιριάζει καλύτερα.Άσε που ακόμα και αν δεν έχεις ιδέα σε κάτι μπορείς να το βάλεις στην τύχη και έχεις κάποιες πιθανότητες να το πιάσεις σωστό ενώ στο άλλο, τέρμα το χάνεις 100% αν δεν σου έρχεται.Και αν σου τύχει και κάνα καλό θέμα με την έκθεση όπως εμένα που είχε κάτι με υπολογιστές, παιχνίδια είσαι κομπλέ.

Ναι ας είναι πιο δύσκολο τι να κάνουμε.. Μαθαίνεις τα ίδια τουλάχιστον; Θα έχω την δυνατότητα να μιλάω/γράφω/καταλαβαίνω/ακούω σωστά/ σαν Άγγλος ναι ή όχι; :P

Επίσης ποιο διακρίνεται καλύτερα έξω; Τo Michigan ή το Cambridge..; Aν και στόχος μου είναι να μιλάω τέλεια αγγλικά και ο,τι διαβάζω/ακούω να το καταλαβαίνω τέλεια κάθε λέξη. Εκτός από το Prof το εξασκώ και μόνος αλλά, ποιο πτυχίο θα με βοηθήσει καλύτερα στον στόχο μου; :P

Δημοσ.

Πιστοποιήσεις είναι και τις ζητάνε πολύ έξω

Κάποια πανεπιστήμια αυτά του michigan/cambridge δεν τα δέχοναι

Δημοσ.

Πιστοποιήσεις είναι και τις ζητάνε πολύ έξω

Κάποια πανεπιστήμια αυτά του michigan/cambridge δεν τα δέχοναι

Ε; Έλεος εγώ ήξερα ότι αν έχεις Prof είσαι κομπλέ... Που διδάσκονται αυτά και τι ακριβώς είναι μεταξύ τους..; Δε τα ξέρω.. Είναι κατώτερα από το Prof; 

Όχι. Σε κανενα απο τα δύο.

Όντως ή με trollάρεις..; Γιατί το λες αυτό;

Δημοσ.

Ναι ας είναι πιο δύσκολο τι να κάνουμε.. Μαθαίνεις τα ίδια τουλάχιστον; Θα έχω την δυνατότητα να μιλάω/γράφω/καταλαβαίνω/ακούω σωστά/ σαν Άγγλος ναι ή όχι; :P

Επίσης ποιο διακρίνεται καλύτερα έξω; Τo Michigan ή το Cambridge..; Aν και στόχος μου είναι να μιλάω τέλεια αγγλικά και ο,τι διαβάζω/ακούω να το καταλαβαίνω τέλεια κάθε λέξη. Εκτός από το Prof το εξασκώ και μόνος αλλά, ποιο πτυχίο θα με βοηθήσει καλύτερα στον στόχο μου; :P

Ούτε καν απλά θα ξέρεις αγγλικά.

Δημοσ.

Όντως ή με trollάρεις..; Γιατί το λες αυτό;

Γιατί η διαφορά στα αγγλικά που ήξερα οταν πήρα το proficiency πριν 6-7 χρόνια με τώρα που έχω διαβάσει διάφορα βιβλία στα αγγλικά και βλέπω σειρές/ταινιες χωρις υποτιτλους ειναι χαοτική. Και ειμαι βεβαιος οτι αν πάω εξωτερικό θα δω οτι και παλι @@ ξερω.

Δημοσ.

όταν μιλάνε τόσο γρήγορα τα χάνω! χριστό δεν καταλαβαίνω...

με τα βιβλία δεν έχω κανένα πρόβλημα, θα καταλάβω τι λέει στο 99%.

απλά δεν μπορώ όταν μιλάνε γρήγορα, βασικά θέλω να μιλάνε λίγο χαλαρά-σιγά... έχεις κάτι για μένα?

Στην αρχή σου φαίνονται "γρήγορα" οπότε διάλεξε ταινίες σειρές που είναι πιο "αργές" και κατανοητές για εσένα. Με την εξάσκηση θα φτάσεις να τα καταλαβαίνεις όλα ή σχεδόν όλα. Κάτι το ενδιάμεσο για εξάσκηση είναι οι αγγλικοί υπότιτλοι, θα βοηθήσουν το αυτί σου να συνηθίσει. Εννοείται ότι συνολική εξάσκηση είναι να μιλάς τη γλώσσα, να γράφεις και να διαβάζεις τακτικά.

Δημοσ.

Λοιπόν, κατέβασε doctor who (κατά προτίμηση τις σεζον με τον tennant) και άρχιζε να βλέπεις.Κάποια στιγμή θα τα καταλαβαίνεις σχεδόν όλα.

Δημοσ.

Καλές και γνωστέ συμβουλές οι από πάνω απλά καταλαβαίνω ότι δεν είναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που θα σε βοηθήσει.

Το λέω το ίδιο ισχύει και στη περίπτωσή μου.

πλάκα πλάκα τα αγγλικά τα έμαθα περισσότερο από ταινίες, σειρές, παλιά σε adventure games αλλά άλλο αυτό και άλλο το να μιλάς.

Έτσι και εγώ όπως και εσύ φαντάζομαι παρότι δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να διαβάζω/ακούω αγγλικά ακόμα και γρήγορα (πλην ίσως των τραγουδιών που σπάνια τα πιάνω όλα) έχω ένα θεματάκι στο να μιλάω γρήγορα και να μεταφέρω αυτό που σκέφτομαι (βέβαια συχνά το έχω και με τα ελληνικά το θέμα αυτό) και έχω παρατηρήσει ότι όταν συναναστρέφομαι/μιλάω με ανθρώπους που μιλάνε πολύ καλά αγγλικά (όχι απαραίτητα βέρους άγγλους) βελτιώνεται και ο τρόπος που μιλάω και εγώ ενώ όταν αρχίζω να μιλάω περισσότερο άλλους που "έμαθαν" αγγλικά σαν 2η γλώσσα (πχ τώρα με Τούρκους) αυτόματα-ασυνείδητα ρίχνω και εγώ το επίπεδό μου.

Έτσι δε νομίζω το να διαβάζεις βιβλία ή να βλέπεις ταινίες θα σε βοηθήσει να ΜΙΛΑΣ αγγλικά ...

δες ίσως και το livemocha ή άλλού που μπορείς να μιλάς με native speakers ή άλλους που μιλάνε καλά αγγλικά (οι σκανδιναβοί κατά κανόνα μιλάνε πολύ καλά αγγλικά) όπου μπορείς να βοηθάς εσύ ανθρώπους να εξασκούν τα ελληνικά τους και το ανάποδο.

Για το livemocha πρέπει να πληρώσω για να γίνει η δουλειά;

Δημοσ.

Για το livemocha πρέπει να πληρώσω για να γίνει η δουλειά;

Έχω χρόνια να μπω ... νομίζω ότι υπάρχει πλατφόρμα που βοηθάς κάποιον να μάθει ελληνικά , πιστωνεται εικονικά χρηματα/μονάδες τις οποίες εξαργυρώνεις για να σε βοηθήσει άλλος με τη γλώσσα που σε ενδιαφέρει.

Νομίζω ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...