mphxths Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε άντρακλα, που μπήκες εκεί τους γάμησες όλους με το καλημέρα με την άνεση και την αμάσησιά σου, καταλαβαίνεις ότι αυτό που περιγράφεις είναι ένα συνονθύλευμα ανθρώπων που δεν ενδιαφέρονται για την άποψή σου και τα "στάνταρ" που θέτεις πάνω τους; Μην το εμφανίζεις σαν να επέλεξαν να κάνουν κάτι και δεν τα κατάφερναν. Αν είχαν την επιλογή, δεν θα σε γνώριζαν ποτέ. Που ακριβώς έγκειται η δικαίωση δηλαδή...; Ρε αντρακλα δεν με ενδιαφερει αν τους ενδιεφερε η αποψη μου...με τα παραδειγματα που ανεφερα σου δινω να καταλαβεις οτι το "στον στρατο θα γινεις αντρας"...δεν ειναι τοσο τετριμμενο οσο ακουγεται. Μπορει να ακουγεται υπερβολικο..αλλα οκ...αντρας ισως να μην γινεις...αλλα θα σε αναγκασει να κανεις καποια πραγματα που σε διαφορετικη περιπτωση δεν θα γουσταρες να τα κανεις...Οχι γιατι εχουν νοημα...αλλα ετσι για να γινονται... Δεν το παρουσιασα σαν να το επελεξαν να κανουν κατι και δεν τα καταφερναν...το παρουσιασα στο οτι καποιοι ηταν μαμοθρεφτοι ή/και φυγοπονοι...και ειμαι σιγουρος οτι ηταν ο τροπος ζωης τους...οχι γιατι ηταν κατι δυσκολο αυτο που τους ζηταγα εγω ή ο στρατος εν γενει..απλα δεν γουσταραν να ασχοληθουν...για τον χ,ψ λογο..λες και η αντιδραση ειναι μαγκια...9 στις 10 φορες..ειναι χωσιμο των υπολοιπων. πηγες φανταρος και δε ξερεις οτι οταν πληρωνεσαι παιρνεις και δωρα? αμα πεσω σε μαλακα μπορω να παω να αλλαξω θεση,και ναι στη τελικη τον βαραω και το παιζω ιστορια.εσυ τι κανεις στηνεις κωλο? προσεχε ραμπο ο silverage δεν αντεχει τοση τεστοστερονη....αν στηνεις εσυ κωλο...δεν παει να πει οτι στηνουμε και οι υπολοιποι !! Γιατί θεωρήται προϋπόθεση να ξέρεις να λύνεις όπλο όταν πας στρατό;Εκεί δεν στα μαθαίνουν αυτά; Κατα τα άλλα οι τρίχες της ποδάρας μου έγιναν κάγκελο απο την πολλή αντρίλα αυτού του ποστ.Πάω σε γιατρό γιατί απο την πολλή τεστοστερόνη θα πάθω τίποτα. ειπα οτι θεωρειται προυποθεση ?Το πως λυνεται του το χα δειξει 20 φορες...επιτηδες 20..και οχι λιγοτερες..και μετα μου ειπε ο,τι μου ειπε...σιγουρα θα μπορουσε να το λυσει και να το δεσει καλυτερα απο μενα..απλα επελεξε να μην ασχοληθει...το θεωρησε μαγκια...κλανια και κωλο φινιστρινι (ντιναρα για σενα λεωωωω) silverage η μαγκια δεν φαινεται στα γραφικα ποστ και στην ψευτομαγκικη συμπεριφορα στην πολιτικη μας ζωη..αλλα ΚΑΙ..στο πως δεν θα κλαιγομαστε για 9 μηνακια στον στρατο οπως εχω γραψει απειρες φορες ουτε εγω τον γουσταρω τον στρατο..τον ειδα σαν εμπειρια και τελειωσε...ουτε να τον κραζω ολημερα..ουτε να τον αναλυω πολιτικα και φιλοσοφικα και ουτε να τον εξυμνω... ησασταν ολοι αντρακλες απο την κουνια σας...ο στρατος δεν ειχε τιποτα να σας προσφερει... @stekont ασε την κλαψα..ξερεις ποσο ευκολα παιρνεις αναβολη στις μερες μας?Χτυπα μια ...μπορεις!
N3k21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 για ποια ενδεχομενη πολεμικη εμπλοκη μιλας; βουλγαρους ,τουρκους , εμφυλιο, περσες? καντο μου λιγο πιο συγκεκριμενο.. Θα του φάω τη σειρά και θα σου απαντήσω: Τούρκους. Διευκρινίζω πως δεν έχω τίποτα με το λαό της Τουρκίας, ίσα ίσα θεωρώ πως έχουμε αρκετά κοινά. Αλλά οι βλέψεις της κυβέρνησής τους στο Αιγαίο, καθώς και το γενικότερο "καμποϊλήκι" του βαθύτατου Τουρκικού παρακράτους, είναι πράγματα που λίγο πολύ γνωρίζουμε όλοι. Τι θα γινόταν αν κατά την κρίση των Ιμίων δεν είχαμε έστω αυτό το σάπιο Στρατό; Α, ξέρω, θα τα κανόνιζαν οι Αμερικάνοι...
Ntinaras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ρε κοριτσακι δεν με ενδιαφερει αν τους ενδιεφερε η αποψη μου...με τα παραδειγματα που ανεφερα σου δινω να καταλαβεις οτι το "στον στρατο θα γινεις αντρας"...δεν ειναι τοσο τετριμμενο οσο ακουγεται. Μπορει να ακουγεται υπερβολικο..αλλα οκ...αντρας ισως να μην γινεις...αλλα θα σε αναγκασει να κανεις καποια πραγματα που σε διαφορετικη περιπτωση δεν θα γουσταρες να τα κανεις...Οχι γιατι εχουν νοημα...αλλα ετσι για να γινονται... Δεν το παρουσιασα σαν να το επελεξαν να κανουν κατι και δεν τα καταφερναν...το παρουσιασα στο οτι καποιοι ηταν μαμοθρεφτοι ή/και φυγοπονοι...και ειμαι σιγουρος οτι ηταν ο τροπος ζωης τους...οχι γιατι ηταν κατι δυσκολο αυτο που τους ζηταγα εγω ή ο στρατος εν γενει..απλα δεν γουσταραν να ασχοληθουν...για τον χ,ψ λογο..λες και η αντιδραση ειναι μαγκια...9 στις 10 φορες..ειναι χωσιμο των υπολοιπων. προσεχε ραμπο ο silverage δεν αντεχει τοση τεστοστερονη....αν στηνεις εσυ κωλο...δεν παει να πει οτι στηνουμε και οι υπολοιποι !! ειπα οτι θεωρειται προυποθεση ?Το πως λυνεται του το χα δειξει 20 φορες...επιτηδες 20..και οχι λιγοτερες..και μετα μου ειπε ο,τι μου ειπε...σιγουρα θα μπορουσε να το λυσει και να το δεσει καλυτερα απο μενα..απλα επελεξε να μην ασχοληθει...το θεωρησε μαγκια...κλανια και κωλο φινιστρινι (ντιναρα για σενα λεωωωω) silverage η μαγκια δεν φαινεται στα γραφικα ποστ και στην ψευτομαγκικη συμπεριφορα στην πολιτικη μας ζωη..αλλα ΚΑΙ..στο πως δεν θα κλαιγομαστε για 9 μηνακια στον στρατο οπως εχω γραψει απειρες φορες ουτε εγω τον γουσταρω τον στρατο..τον ειδα σαν εμπειρια και τελειωσε...ουτε να τον κραζω ολημερα..ουτε να τον αναλυω πολιτικα και φιλοσοφικα και ουτε να τον εξυμνω... ησασταν ολοι αντρακλες απο την κουνια σας...ο στρατος δεν ειχε τιποτα να σας προσφερει... @stekont ασε την κλαψα..ξερεις ποσο ευκολα παιρνεις αναβολη στις μερες μας?Χτυπα μια ...μπορεις! προσεχε μη μπηγεις πολυ βαθια,γιατι θα χεις προβλημα. εσενα τι σου προσφερε?εμαθες να καθαριζεις σκατα? επιασες οπλο για πρωτη φορα στη ζωη σου μετα απο 5 χρονια προπονησης στο counterstrike και γκαβλωνες? εδωσες σε 2-3 καθυστερημενους εντολες και αισθανθηκες σημαντικος για πρωτη φορα στη ζωη σου? καταφερες να καθαρισεις τα ρουχα σου και να κυκλοφορησεις μια φορα καθαρος? ελα πες μας,μοιρασου μαζι μας τις εμπειριες σου. 1
caution Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 mphxths άλλα δυο F5 και θα μας αφήσεις εγκύους ρε man. Πολλή αντρίλα αδερφάκι μου... ύποπτα πολλή. Κάνε μας την χάρη σκληρέ, αν εσύ θεωρείς μαγκιά το μη γκρινιάζεις για την κάθε μαλακία στην οποία υποβάλλεσαι, να μην το θεωρείς κοινό τόπο. Υπάρχουν αυτοί που απλά "πιάστηκαν μαλάκες", υπάρχουν και οι εθελοντές.
mphxths Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Νταξ πολλοι πιστευουν και δικαιως οτι πολεμος ειναι δυσκολο να γινει στις μερες μας..και προφανως δεν θαναι οπως παλια..αλλα με αλλο "στυλ"... το ιδιο πιστευαν και οι γονεις μας (ως προς το πρωτο σκελος της παραπανω προτασης) οταν το '74 εγινε η φαση στην κυπρο και εσκασε επιστρατευση. Και παλι καλα που ανακαλεστηκε γιατι θα ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΜΑΣΤΑΝ...ειχε τιγκαρει ο ντουνιας γιωταδες και ολοι με ενα χαρτι στο χερι απο γιατρο..μεσα σε ωρες ειχανε καταφερει και ειχανε βρει απο γιατρο χαρτι οτι ειχανε της παναγιας τα ματια... Ε αμα γινει ποτε κατι , που το απευχομαι...κατι παρομοιο φανταζομαι θα γινει....θα τρεξουν ολοι στην πρωτη γραμμη ....ΝΟΤ! 1
deesnider Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 για ποια ενδεχομενη πολεμικη εμπλοκη μιλας; βουλγαρους ,τουρκους , εμφυλιο, περσες? καντο μου λιγο πιο συγκεκριμενο.. Δεν υπάρχει λόγος να σού το κάνω πιο συγκεκριμένο. Πρώτον διότι ειρωνεύεσαι απλά για να ειρωνευτείς, δεύτερον διότι δεν υφίσταται θέμα συγκεκριμένης πολεμικής εμπλοκής. Δε βαριέσαι όμως! Έχουν την πλάκα τους και οι είρωνες... ...το λοιπόν: - Αν δεν το έχεις καταλάβει μέχρι τώρα, δεν υπάρχει συγκεκριμένη θητεία που σε προετοιμάζει ειδικά για αν θα σού την πέσουν οι Τούρκοι, άλλη θητεία για να ξέρεις πως να αντιμετωπίσεις τούς Βούλγαρους, ξεχωριστή θητεία για το ενδεχόμενο εμφυλίου και ανεξάρτητη για το ντου των ...Περσών/Ούννων/Γότθων ή όποιων άλλων. Υπάρχει μία, τής οποία ο ρόλος είναι να βάλει το μυαλό σου να δουλέψει πάνω στον παραλογισμό τού πολέμου και - ακόμα και - να σε αναγκάσει να μάθεις να λειτουργείς βάσει αυτού τού παραλογισμού, ώστε, αν χρειαστεί, να μη σού είναι ξένη κατάσταση, άρα και να μειωθούν οι πιθανότητες να φας το ξερό σου το κεφάλι και, μαζί μ' αυτό, τα κεφάλια κάμποσων ακόμα, τα οποία ίσως δεν είναι τόσο ξερά και δε χρωστάνε τίποτα ώστε να πληρώνουν τις δικές σου μαλακίες. - Κανείς δε θεωρεί τον πόλεμο δεδομένο. Δυστυχώς όμως, είναι πάντα μία πιθανότητα - ακόμα και μικρή - για κάθε χώρα. Όσο μικρή κι αν είναι όμως, από τη στιγμή πού δεν είναι μηδενική, πρέπει να λαμβάνεται υπ' όψιν. Ποιο απλό και συγκεκριμένο δε μπορώ να το κάνω. Ίσως να μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος άλλος από 'δω μέσα. 2
Ntinaras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 σου πε κανεις ρε αγορακι να μην εχουμε στρατο?η να μην εκπαιδευονται οι φανταροι?
rounsmith Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 κανεις σαν ξιπασμενο νιανιαρο που δεν του παιρνει γλυφιτζουρι η μαμα του. δεξου τα πραματα οπως ειναι και κανε κατι να αλλαξεις εσυ την κατασταση σου προς το καλυτερο. Φαντάζομαι αυτό το γράφεις μέσα από τον υπολογιστή που σου έχει πάρει η μαμά σου για να κάνεις ότι διαβάζεις. Τώρα ασχολήσου με το κοπροσκυλό σου και πήγαινε το καμιά βόλτα κρίμα είναι πάλι να κάνει την ανάγκη του στο χαλί και να το καθαρίζει η μαμά σου!
mphxths Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 προσεχε μη μπηγεις πολυ βαθια,γιατι θα χεις προβλημα. εσενα τι σου προσφερε?εμαθες να καθαριζεις σκατα? επιασες οπλο για πρωτη φορα στη ζωη σου μετα απο 5 χρονια προπονησης στο counterstrike και γκαβλωνες? εδωσες σε 2-3 καθυστερημενους εντολες και αισθανθηκες σημαντικος για πρωτη φορα στη ζωη σου? καταφερες να καθαρισεις τα ρουχα σου και να κυκλοφορησεις μια φορα καθαρος? ελα πες μας,μοιρασου μαζι μας τις εμπειριες σου. αν μου πεις πρωτα τι γιωτα5 ησουν θα μοιραστω τις εμπειριες μου μαζι σου... mphxths άλλα δυο F5 και θα μας αφήσεις εγκύους ρε man. Πολλή αντρίλα αδερφάκι μου... ύποπτα πολλή. Κάνε μας την χάρη σκληρέ, αν εσύ θεωρείς μαγκιά το μη γκρινιάζεις για την κάθε μαλακία στην οποία υποβάλλεσαι, να μην το θεωρείς κοινό τόπο. Υπάρχουν αυτοί που απλά "πιάστηκαν μαλάκες", υπάρχουν και οι εθελοντές. νταξ μαγκια ειναι να το παιζεις τρελος και γιωτας και εξω στην πολιτικη σκληρος αντρας?Πιο πολυ σεβομαι αυτον που λεει οτι απλα δεν θελει να παει στρατο για λογους συνηδεισης , γνωμης κλπ..παρα αυτον που το παιζει γιωτας μεσα και χωνει τους υπολοιπους. Μαγκια ειναι να προσαρμοζεσαι στις συνθηκες..απαξ και επιλεξεις να πας στρατο...και σκατα θα μαζεψεις , και τον μαλακα θα κανεις στους ανωτερους σου και αλλα πολλα..το να κανεις θητεια και μετα να κραζεις ή να σιχτιριαζεις ειναι κοινως μαλακια αφου η αναβολη ειναι πανευκολη επιλογη πλεον.. Αν επιλεξεις να μην πας, μαγκια και αυτο αλλα μεχρι εκει... Τελος πιστευω οτι η αντριλα δεν ειναι προνομιο μονο δικο σου..ασε και λιγη και σε μας...επιτρεπεις εε?
stekont Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Θα του φάω τη σειρά και θα σου απαντήσω: Τούρκους. Διευκρινίζω πως δεν έχω τίποτα με το λαό της Τουρκίας, ίσα ίσα θεωρώ πως έχουμε αρκετά κοινά. Αλλά οι βλέψεις της κυβέρνησής τους στο Αιγαίο, καθώς και το γενικότερο "καμποϊλήκι" του βαθύτατου Τουρκικού παρακράτους, είναι πράγματα που λίγο πολύ γνωρίζουμε όλοι. Τι θα γινόταν αν κατά την κρίση των Ιμίων δεν είχαμε έστω αυτό το σάπιο Στρατό; Α, ξέρω, θα τα κανόνιζαν οι Αμερικάνοι... 1) θα γινει πολεμος ελλαδας τουρκιας? με οπλα? οπως παλια? μαλιστα 2)οχι θα το κανονησεις εσυ και εγω... απλα πες μου ποιος παουερ ρεηντζερ θα εισαι να μη βαλουμε ιδιο χρωμα Ρε αντρακλα δεν με ενδιαφερει αν τους ενδιεφερε η αποψη μου...με τα παραδειγματα που ανεφερα σου δινω να καταλαβεις οτι το "στον στρατο θα γινεις αντρας"...δεν ειναι τοσο τετριμμενο οσο ακουγεται. Μπορει να ακουγεται υπερβολικο..αλλα οκ...αντρας ισως να μην γινεις...αλλα θα σε αναγκασει να κανεις καποια πραγματα που σε διαφορετικη περιπτωση δεν θα γουσταρες να τα κανεις...Οχι γιατι εχουν νοημα...αλλα ετσι για να γινονται... Δεν το παρουσιασα σαν να το επελεξαν να κανουν κατι και δεν τα καταφερναν...το παρουσιασα στο οτι καποιοι ηταν μαμοθρεφτοι ή/και φυγοπονοι...και ειμαι σιγουρος οτι ηταν ο τροπος ζωης τους...οχι γιατι ηταν κατι δυσκολο αυτο που τους ζηταγα εγω ή ο στρατος εν γενει..απλα δεν γουσταραν να ασχοληθουν...για τον χ,ψ λογο..λες και η αντιδραση ειναι μαγκια...9 στις 10 φορες..ειναι χωσιμο των υπολοιπων. προσεχε ραμπο ο silverage δεν αντεχει τοση τεστοστερονη....αν στηνεις εσυ κωλο...δεν παει να πει οτι στηνουμε και οι υπολοιποι !! ειπα οτι θεωρειται προυποθεση ?Το πως λυνεται του το χα δειξει 20 φορες...επιτηδες 20..και οχι λιγοτερες..και μετα μου ειπε ο,τι μου ειπε...σιγουρα θα μπορουσε να το λυσει και να το δεσει καλυτερα απο μενα..απλα επελεξε να μην ασχοληθει...το θεωρησε μαγκια...κλανια και κωλο φινιστρινι (ντιναρα για σενα λεωωωω) silverage η μαγκια δεν φαινεται στα γραφικα ποστ και στην ψευτομαγκικη συμπεριφορα στην πολιτικη μας ζωη..αλλα ΚΑΙ..στο πως δεν θα κλαιγομαστε για 9 μηνακια στον στρατο οπως εχω γραψει απειρες φορες ουτε εγω τον γουσταρω τον στρατο..τον ειδα σαν εμπειρια και τελειωσε...ουτε να τον κραζω ολημερα..ουτε να τον αναλυω πολιτικα και φιλοσοφικα και ουτε να τον εξυμνω... ησασταν ολοι αντρακλες απο την κουνια σας...ο στρατος δεν ειχε τιποτα να σας προσφερει... @stekont ασε την κλαψα..ξερεις ποσο ευκολα παιρνεις αναβολη στις μερες μας?Χτυπα μια ...μπορεις! εννοεις φανταζομαι ι5 και οχι αναβολη.. αλλιως ειναι μια τρυπα στο νερο... εχω αστικους φοβους, κακως αλλα εχω.. παρολαυτα αν μπορεις να με βοηθησεις για ι5 θα σου ημουν ευγνωμων 1
Ntinaras Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 αν μου πεις πρωτα τι γιωτα5 ησουν θα μοιραστω τις εμπειριες μου μαζι σου... νταξ μαγκια ειναι να το παιζεις τρελος και γιωτας και εξω στην πολιτικη σκληρος αντρας?Πιο πολυ σεβομαι αυτον που λεει οτι απλα δεν θελει να παει στρατο για λογους συνηδεισης , γνωμης κλπ..παρα αυτον που το παιζει γιωτας μεσα και χωνει τους υπολοιπους. Μαγκια ειναι να προσαρμοζεσαι στις συνθηκες..απαξ και επιλεξεις να πας στρατο...και σκατα θα μαζεψεις , και τον μαλακα θα κανεις στους ανωτερους σου και αλλα πολλα..το να κανεις θητεια και μετα να κραζεις ή να σιχτιριαζεις ειναι κοινως μαλακια αφου η αναβολη ειναι πανευκολη επιλογη πλεον.. Αν επιλεξεις να μην πας, μαγκια και αυτο αλλα μεχρι εκει... Τελος πιστευω οτι η αντριλα δεν ειναι προνομιο μονο δικο σου..ασε και λιγη και σε μας...επιτρεπεις εε? πως μπορει καποιος να επιλεξει να μη παει στρατο?
mphxths Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 1) θα γινει πολεμος ελλαδας τουρκιας? με οπλα? οπως παλια? μαλιστα 2)οχι θα το κανονησεις εσυ και εγω... απλα πες μου ποιος παουερ ρεηντζερ θα εισαι να μη βαλουμε ιδιο χρωμα εννοεις φανταζομαι ι5 και οχι αναβολη.. αλλιως ειναι μια τρυπα στο νερο... εχω αστικους φοβους, κακως αλλα εχω.. παρολαυτα αν μπορεις να με βοηθησεις για ι5 θα σου ημουν ευγνωμων οχι εσενα θα σου δωσουμε ενα ρομποτ να χειριζεσαι γιατι επαιζες καλο mechwarriors...!!! πως μπορει καποιος να επιλεξει να μη παει στρατο? παιρνεις αναβολη...γιωτα5...σπανια θα σε εμποδισει σε κατι στην ζωη σου..επαγγελματικα εννοω.. και πιστεψε με στην δινουν χωρις πολλα ζορια...το κανε φιλος μου..πηγε στην καταταξη..ζητησε αναβολη...λιγο στο νοσοκομειο...και την πηρε..μετα απο 1 χρονο επανεξεταση της υποθεσης..οριστικο γιωτα5. Ειναι πιο ευκολο απο οσο φαινεται..πιστεψε με.Ουτε ακροτητες χρειαζονται εκεινη την ωρα...ουτε κομπινες ουτε τπτ....απλα τους λες "θελω γιωτα5 , θελω αναβολη"....και στο δινουν. Προτιμοτερο αυτο απο το να πηξει ενα στρατοπεδο με γιωταδες ειτε κανονικους ειτε μαιμου και να πηζουν οι λιγοι.... Το ιδιο και τα βυσματα..αν δεν γουσταρεις στρατο...τι πας?απλα να τα ξυνεις και να λες οτι πηγες...μην πας καθολου ...
Opaiktis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Όσοι πήγαμε γουστάραμε τη φάση δηλαδή. Τόσο απλά σου δίνουν Ι5;
stekont Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν υπάρχει λόγος να σού το κάνω πιο συγκεκριμένο. Πρώτον διότι ειρωνεύεσαι απλά για να ειρωνευτείς, δεύτερον διότι δεν υφίσταται θέμα συγκεκριμένης πολεμικής εμπλοκής. Δε βαριέσαι όμως! Έχουν την πλάκα τους και οι είρωνες... ...το λοιπόν: - Αν δεν το έχεις καταλάβει μέχρι τώρα, δεν υπάρχει συγκεκριμένη θητεία που σε προετοιμάζει ειδικά για αν θα σού την πέσουν οι Τούρκοι, άλλη θητεία για να ξέρεις πως να αντιμετωπίσεις τούς Βούλγαρους, ξεχωριστή θητεία για το ενδεχόμενο εμφυλίου και ανεξάρτητη για το ντου των ...Περσών/Ούννων/Γότθων ή όποιων άλλων. Υπάρχει μία, τής οποία ο ρόλος είναι να βάλει το μυαλό σου να δουλέψει πάνω στον παραλογισμό τού πολέμου και - ακόμα και - να σε αναγκάσει να μάθεις να λειτουργείς βάσει αυτού τού παραλογισμού, ώστε, αν χρειαστεί, να μη σού είναι ξένη κατάσταση, άρα και να μειωθούν οι πιθανότητες να φας το ξερό σου το κεφάλι και, μαζί μ' αυτό, τα κεφάλια κάμποσων ακόμα, τα οποία ίσως δεν είναι τόσο ξερά και δε χρωστάνε τίποτα ώστε να πληρώνουν τις δικές σου μαλακίες. - Κανείς δε θεωρεί τον πόλεμο δεδομένο. Δυστυχώς όμως, είναι πάντα μία πιθανότητα - ακόμα και μικρή - για κάθε χώρα. Όσο μικρή κι αν είναι όμως, από τη στιγμή πού δεν είναι μηδενική, πρέπει να λαμβάνεται υπ' όψιν. Ποιο απλό και συγκεκριμένο δε μπορώ να το κάνω. Ίσως να μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος άλλος από 'δω μέσα. 1) ειρωνευομαι οταν μου μιλας για την πιθανοτητα να γινει πολεμος εδω + να πας εσυ και εγω να πολεμησουμε 2) δεν θελω να κανω θητεια για μια πιθανοτητα κοντα στο μηδεν 3) αν πραγματοποιηθει η πιθανοτητα κοντα στο μηδεν, πιστευεις μπορουμε να παιξουμε ουσιαστικο ρολο σε ενα πολεμο εγω και εσυ? οχι εσενα θα σου δωσουμε ενα ρομποτ να χειριζεσαι γιατι επαιζες καλο mechwarriors...!!! παιρνεις αναβολη...γιωτα5...σπανια θα σε εμποδισει σε κατι στην ζωη σου..επαγγελματικα εννοω.. και πιστεψε με στην δινουν χωρις πολλα ζορια...το κανε φιλος μου..πηγε στην καταταξη..ζητησε αναβολη...λιγο στο νοσοκομειο...και την πηρε..μετα απο 1 χρονο επανεξεταση της υποθεσης..οριστικο γιωτα5. Ειναι πιο ευκολο απο οσο φαινεται..πιστεψε με.Ουτε ακροτητες χρειαζονται εκεινη την ωρα...ουτε κομπινες ουτε τπτ....απλα τους λες "θελω γιωτα5 , θελω αναβολη"....και στο δινουν. Προτιμοτερο αυτο απο το να πηξει ενα στρατοπεδο με γιωταδες ειτε κανονικους ειτε μαιμου και να πηζουν οι λιγοι.... Το ιδιο και τα βυσματα..αν δεν γουσταρεις στρατο...τι πας?απλα να τα ξυνεις και να λες οτι πηγες...μην πας καθολου ... δεν ισχυει αυτο που λες. περι ευκολιας
mphxths Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Όσοι πήγαμε γουστάραμε τη φάση δηλαδή. Τόσο απλά σου δίνουν Ι5; παλιοτερα δεν ξερω....δηλ πριν 10 χρονια περιπου που πηγα εγω..μπορει να στα πρηζανε και να μην στο δινανε ευκολα... πλεον οπως ειπα και ειδα και απο τον φιλο σου..στο δινουν με πολυ συνοπτικες διαδικασιες. @stekont αν συμβει κατι...θαμαστε η ΜΑΓΙΑ..και συ και γω και ολοι εμεις εδω που καθομαστε και φιλοσοφουμε.Δηλαδη θα μας ριξουν πρωτη γραμμη και οτι καταφερουμε..οι ΕΠΟΠ...οι μονιμοι...αυτοι που πληρωνονται δηλ...εχουν ειδικοτητες συγκεκριμενες και δεν θα φανε τις πρωτες μαπες...ειδικα οι αξιωματικοι δηλ... Επειδη καποιος ηταν στα μιλαν ή ολμους ή δεν ξερωγω σε ποιο αλλο περιεργο οπλο νομιζεις οτι θα του δωσουν απο ενα να χειριστει ?Αυτα θα τα χειριστουν οι μονιμοι που τα χουν φρεσκα...εμεις θα παρουμε απο ενα τουφεκι και θα τρεχουμε στα βουνα και στα λαγκαδια...και οποιος ζησει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις